Kuolasin pitkään hennon roosia korkkareita Spartoon valikoimassa, mutta pitkitin ostopäätöstä aivan liian kauan, niin ainakin luulin, ja lopulta kävi niin kuin ihanille asioille on tapana, ne katoavat ellei tartu kiinni. Harmittelin viikon menetettyä mahdollisuutta ja soimasin itseäni päättämättömyydestä, sillä juuri ne tietyt puuterisoorat nahka-avokkaat olisivat sopineet niin täydellisesti kevään ja kesän pastelliseen karderobiin.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Eilen iltapäivällä ovikello soi ja ovella seisoi lähetti. Otin hämmentyneenä vastaan laatikon, ja mietin, mitä ihmettä se voi pitää sisällään. Kuittasin ja kiikutin laatikon pöydälle avattavaksi. Nostin pahvikantta ja sisältä paljastui kenkälaatikko. Vieläkään eivät kellot soineet päässä ja kurkistin syvemmälle, ja arvatkaa mitä? No niinpä, siellä oli just ne kengät, joiden perään olin kuolannut! Mun on täytynyt olla niin koomassa viime viikolla, sillä en todella kuolemaksenikaan muista, että olisin kengät sittenkin laittanut tilaukseen. Naurattaa oma laho pää. Noh, en valita, päinvastoin! Sitä paitsi, koetun harmituksen myötä tiedän nyt ainakin, että kengät olivat nappiostos! ;) Näillä keleillä tosin turha toivo saada niitä jalkaan, mutta ehkäpä pian? Ainakin hetkittäin tuntuu jo niin kovin keväiseltä, ettei meinaa millään uskoa todeksi!

frida heels7frida heels 6frida heels 5

Vaaleanpunaisten kenkien ja sydäntentäytteisen perjantain myötä toivoton teille hurmaavaa ystävänpäivää ihanat! <3

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

Hihi, tämäpä oli hyvä tarina! Näin voi käydä! Mä puolestani unohdin eilen ripsivärin! Oli vähän outo olo… Oli muuten huippuhauska nähdä vihdoin viimein. Olet ihan yhtä herttainen kuin blogisi antaa ymmärtääkin. Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa

Voi, en yhtään huomannut ripsivärin puutetta, mutta voin kuvitella, että tuntui oudolta – mustakin tuntuisi! :) Näytit muuten upealta, piti kehua kaunista asuasikin, mutta oli niin hassua nähdä kasvotusten, että olin pikkaisen lukossa ;) Kiitos ihana sanoistasi ja nähdään pian uudelleen, ainakin sitten parin viikon päästä! :)

Vastaa

Ihanat kengät. Hyvää ystävänpäivää!:)

Vastaa

Kiitos! Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset sinulle ihana – olet ollut mielessä :)

Vastaa

No johan…hih! Kengät on kuin karkit, aivan ihanat:) Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa

No niinpä, en todella ymmärrä mieten vielkään muista koko tilausta! Heh, alkava dementia :) Ihanaa viikonloppua sinulle!!

Vastaa

Suloista ystävänpäivän iltaa sulle <3

Vastaa

Oi, kiitos ihana!! :)

Vastaa

Kauniit kengät ja enää pari kuukautta kevääseen. Hyvää ystävänpäivää

Vastaa

Kiitti! Voih, niinpä – valokin on lisääntynyt jo huimasti (jos nyt ei lasketa näitä viime päivien toivottomalta tuntuvia harmaita säitä) ja sekös vasta on ihanaa! Rentouttavaa viikonloppua sinulle!! :)

Vastaa

Ihanaa, kun joku muukin on lahopää. ;) Kengät on nätit, itseasiassa aivan näköisesi. Juu, kevät saisi tulla jo!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.