Tänään kaikki on mennyt ärsyttävällä tavalla vähän toisin kuin olin suunnitellut, pikkujutut ovat syöneet paljon enemmän aikaa kuin ajattelin. Siinä aikataulun pettäessä ja suunnitelmien eläessä väärään suuntaan ärtymyskin nosteli päätään, mutta vasta illalla osasin todeta, että minkäs teet, kaikkea ei vain ehdi. Nappasin punaviinilasin käteen ja sinnikkäästi yritin unohtaa kaiken, mitä tänään jäi tekemättä ja keskityin siihen, että on sentään perjantai ja rento viikonloppu edessä.

Viinilasi auttoi ja mielialakin kohosi illan viimeisinä tunteina ja sainpa jopa energiaa palata blogin äärelle Bulgarian reissun asukuvien kanssa. Nämä kuvat ovat Sofiasta ja illalliselle lähtiessä napattu. Muistan, että tuona iltana oli aivan älyttömän kuuma ja aurinko oli juuri laskemassa, joten kuvat napattiin todella kiireellä, mutta muutama julkaisukelpoinen räpsy sentään joukosta löytyi! Nyt jatkan leppoisaa perjantai-illan viettoa sulkien läppärini ja ehkäpä sukeltaen jonkin hyvän sarjan tai ei niin hyvän elokuvan maailmaan. Kivaa iltaa kaikille!

green blouse 4green blouse 23green blouse 3 Pusero: H&M / Hame: Zara / Sandaalit: Nome / Vyö: Nini’s / Aurinkolasit: Versace

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.