Viikonloppu on kulunut hujauksessa kesäsäästä nauttien. Veljeni synttäreille tänään sujahdinkin unelmakeveään kesämekkoon, mutta asukuvia luvassa myöhemmin, pureudutaan ensin päivän meikkiin. Lupailin aiemmin kuvaa koko meikistä, johon olen yhdistänyt Terre d’Ocin liilan huulipunan, joten tässä olkaapa hyvä; tämän päivän meikki violetein huulin.

violaetti huulipuna 02

Näin kesäaikaan olen käyttänyt varsin neutraaleja luomivärisävyjä ja poskipunakin on vaihtunut astetta heleämpään. Meikkipussi onkin kummasti keventynyt kun vähemmällä tuntuu pärjäävän, eikä kirkkaaseen auringonpaisteeseen edes tunnu sopivan paksu pakkelikerros. Edes nyt juhlameikissä en juuri poikennut arkimeikistäni, paitsi ujuttamalla silmiin hillityt irtoripset, joita päätin ex tempore kokeilla katsetta tehostamaan. Alla vielä käyttämäni meikit pohjaa (Everyday Mineralsin mineraalipohja + Lily Lolon aurinkopuuteri) lukuun ottamatta

violetti huulipuna 01

Luomiväripaletti: Dior Eyeshadow 553 Élégante (käytin ainoastaan vaaleimpia sävyjä)
Valkoinen rajauskynä: Couleur Caramel Blanc (116)
Huulipuna: Terre d’Oc Lilas Kattara (nro 206)
Huulten rajauskynä: Couleur Caramel Vieux rose (105)
Poskipuna: Lily Lolo Candy Girl
Kulmakynä: Viva la Diva Eyebrowpencil Macchiato
Kulmageeli: Lumene Eyebrow Fixing Gel

violaetti huulipuna 03

Hiuksiin halusin volyymia, ja käytin pohjalla shampoopesun yhteydessä ensin Big Sexy Hairin Volymizing Treatmentia ja ennen kuivausta Big Sexy Hairin Big Altitude paksuntavaa föönausvaahtoa (molemmat blogin kautta saatuja), jotka toivat kaivattua ilmavuutta ja pitoa hiuksiin. Kuiviin hiuksiin vielä suuret rullat meikkauksen ajaksi päähän, ja loppuun kevyt suihkaus lakkaa. Helppoa ja nopeaa!

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Kaunista! oot löytänyt hyvin sopivan huulipunasävyn, turhan usein tulee jumitettua vain tiettyihin ja samoihin sävyihin ja tuotteisiin vahingossa joten aina kannattaa kokeilla uutta ja uusia sävyjä

Vastaa

Kiitti :) No niinpä, sama juttu itselläkin, niinpä olen nyt tietoisesti pyrkinyt ulos tutuista ja turvallisista väreistä, ja kokeillut erisävyisiä huulipunia, niissä kun on tavattoman helppo kokeilla :)

Vastaa

Mekko näytti todella kivalta, mistähän olet sen löytänyt? :)

Vähän ehkä OT, mutta nämä kasvokuvat näyttäisivät selvästi eri objektiivilla/zoomaustavalla otetuilta kuin useimmat muut. Voisitkohan kertoa, minkä millisellä objektiivilla/zoomilla yleensä kuvailet ja oliko nämä tosiaan kuvattu jollakin toisella? :) Kasvokuvauksesta kun olen itsekin kiinnostunut, siksi kyselen.

Vastaa

Kiitos! :) Mekko on löytöjä talvilomareissulta Malesiasta, mutta oli unohtunut muuton myötä erääseen vaatekassiin. Nyt kun se osui käsiin sopivasti juhlien alla, päätin ottaa samantien käyttöön, ja sen verran kesäinen olo mekossa oli, ettei varmasti jää eilinen tämän kesän ainoaksi käyttöpäiväksi :)

Itse asiassa nämä on ihan tuolla samalla otettu, millä asukuvatkin. Itseltä kyllä löytyy kasvokuville parempi objektiivi, mutta kun nappasin kuvat itse, ei sillä olisi saanut otettua kuvaa käsivarren etäisyydeltä :) Johtuisikohan fiilis eri objektiivista siis vain siitä, että ollaa oman käden varassa? Pääasiassa otan kuvani (nämä siis myös) Canonin perusobjektiivilla, eli 18-55 millisellä. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.