On jo jonkin aikaa pitänyt kirjoitella ripsareista, olen nimittäin hypännyt hetkeksi ulos Lancômen Doll Eyes –jumituksesta ja kokeillut muitakin, omasta innosta ja ihan vain olosuhteiden kannustamana. Olen aika tehokkaasti kolunnut läpi Lancômen ripsarivalikoiman, mutta L’Extrême oli varteenotettavista vielä testaamatta. Niinpä hetken kosmetiikkaosastolla emmittyäni päädyin kokeilemaan uutta jännittyneenä, mutta luottavaisin mielin, yksikään merkin ripsari kun ei ole pettänyt, ja jos rehellisiä ollaan, valtavan suuria eroja en niissä edes koe olevan. Silti suosikkini niistä harjansa myötä on  juuri tuo Doll eyes, mutta yhtälailla tykkään muistakin ja tarpeen täytti oikein hyvin tämäkin; oikein erinomainen perusripsari ja varma valinta!

IMG_0523

Olen ollut niin jumittunut Lancômeen, että blogin kautta saadut ripsarit olen pistänyt suosiolla kiertoon, L’Extrêmen loputtua joku mielenhäiriö sai kuitenkin alkuvuodesta korkkaamaan Cosmetiquelta saadun Maybellinen Volum’ Express the Falsies Feather-Lookin. Harja oli puikulainen ja kevyesti joustava, joten käyttöön totutellessa meni hetki. Epäilyksistä huolimatta ripsari tuntui kuitenkin yllättävän hyvältä, joten uskaltauduin ostamaan talvilomareissun kosteita olosuhteita ajatellen hyvin samankaltaisen, mutta vedenkestävän Maybellinen Volum’ Express the Colossalin.

Vähän enemmän käytön jälkeen ensin mainitusta tuntui kuitenkin katovan teho nopeasti, ja sen käyttöikä jäi mielestäni lopulta turhan lyhyeksi. Vedenkestä taas ajoi asiansa matkalla oikein hyvin, mutta yleisesti ottaen en vain ole vedenkestävien ystävä. Silloin tälllöin töpsyttelen sitä vesiliukoisen ripsarin levityksen jälkeen ripsien päihin pitoa tuomaan, jolloin ripsari lähtee vielä suht hyvin vedellä. Hätätapauksia varten kaapista löytyy kuitenkin No7 -sarjan saatu silmämeikinputsari. Käytän silmämeikinpoistoainetta niin tavattoman harvoin, etten muista milloin olisin sellaisen viimeksi ostanut, vaikka sellainen olisikin kyllä ihan hyvä varoiksi aina löytyä kaapista.

paras ripsivariIMG_0543

Koska Feather-Look menetti tehonsa ja matkaan oli enää hetki, kuten myös suunnitelmaan ostaa uusi Doll Eyes lentokentältä, päätin korkata toisen blogin kautta saadun ripsarin; Yves Rocherin Sexy Pulp Ultra Volume Mascaran. Suhtauduin alkuun ripsariin vähän jähmeästi, tai myönnettävä on, että olen vältellyt oikeastaan vähän koko merkkiä. Ensin puhtaasti sen takia, että tuoreessa muistissa oli vielä Yves Rocherilla tehdyt teinivuosien meikkikokeilut ja toiseksi, se alkoi jotenkin pursuamaan yhtäkkiä liikaa joka paikasta ja blogista, joten pysyttelin mieluummin vähän etäämmällä tykityksestä. Menikin hetki myöntää itselle, että tykästyin Sexy Pulpiin ihan täysillä, se todella yllätti. Lopputulos oli kaunis ja harja suuri, mutta miellyttävä – toisin sanoen sain helposti kaipaamani muhkeat ripset, vieläpä varsin tasalaatuisesti.

Olin odottanut ripsarin kestävän ehkä juuri ja juuri reissun yli, niinpä ostin kentältä uuden Lancômen, mutta Sexy Pulp vain kesti ja kesti. Hinta-laatusuhde oli siinä todella kohdillaan. Uusista ripsarikokeiluista innostuneena päädyinkin ostamaan juuri ennen Islantiin lähtöä uuden ripsarin, joka on osoitautunut vallattoman hyväksi säänkestäjäksi, mikä sen hankinnan taustalla olikin. Nyt en osaa päättää, onko seuraava hankintani Sexy Pulp vai tämä nykyiseni, jonka arvioon palaan kunhan olen sitä hetken kauemmin ehtinyt testaamaan ja saanut hahmotettua käytettävyyden lisäksi myös ripsarin käyttöiän. Ai juu, ja onhan mulla vielä avaamattomana se yksi Helena Rubinsteinkin, joka löytyi muuton yhteydessä, mihinköhän taas joutunut…?

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Mäkin aina kokeilen muita, mutta palaan takaisin Diorin Diorshow:un. Jotenkin tuntuu, että nuo Maybellinet on tosi lyhytikäisiä, kuivuvat ja ” loppuvat” paljon nopeammin… Vedenkestävänä niitä yleensä ostan, koska käytän niitä vain lomaillessa.

Saman suuntaiset fiilikset myös tuon YR: kanssa, ehkä pitäisi kuitenkin antaa mahdollisuus? :)

Vastaa

Kuulostaapa tutulta, just noin itsellkin Lancomen kanssa ollut :) Ja ihan sama fiilis noista Maybellineistä, alku vaikutti lupaavalta, mutta loppuivat hämmentävän nopeasti. Tuo Yves Rocher taas puolestaan, vaikka samaa hintaluokkaa edustaakin, taas tuntui vain kestävän ja kestävän. Yllättävän hyvä, todella! Tämä tosin oli vesiliukoinen, en tiedä onko saatavilla samaa myös vedenkestävänä. :)

Vastaa

Mulla on samanlainen jumitus ollut jo pari vuotta Helena Rubinsteinejen kanssa. Mikään ripsari kun ei vain mulla pysy yhtä hyvin ja taivutukset ovat (normaalisti piikkisuorissa) ripsissä tallella vielä illallakin. Yritin luonnonkosm. innostuneena vaihtaa terre docin kehuttuun ripsariin, mut äkkiä oli palattava hr:n pariin. :) Suosittelen siis kokeilemaan! Ja ihana muuten tää blogisi, tästä on tullut mun ihan vakkariseurattava! :)

Vastaa

Oi, kiitos ihanasta kommentistasi! Aivan mahtavaa kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :)

Helena Rubinsteinit ovat kyllä myöskin ihan loistavia, käytin niitä ennen Lancomea ja tykkäsin paljon! Itse en ole vielä uskaltanut kokeilla luonnonkosmetiikkaripsaria, jotenkin olen niin nirso ripsivärieni suhteen, että olen jo kai ennakolta liiaksi ajatellut, etteivät ne kuitenkaan täyttäisi vaatimuksiani. Samaan aikaan on silti tehnyt mieli kokeilla, sillä olisihan se toki mukavaa, jos luonnonkosmetiikasta löytyisi myös ripsiväti, mutta katsotaan… Hyvä siis tietää, ettei tuo Terre d’Oc iskenyt – en siis ainakaan sitä lähde ostamaan, jos joku kerta kuitenkin löydän itseni luonnonkosmetiikkaripsaria kassalle kiikuttamasta. :)

Vastaa

Olen ollut ihan tyytyväinen Maybellinen ripsareihin. Joskus käytin YSL:ää, Lancomea ym. mutta en ole huomannut näissä mitään paremmuutta halvempiin verrattuna. Yves Rocherin ripsaria voisi kokeilla, jotenkin minäkin vältellyt kyseistä merkkiä, teininä taisi tulla yliannostus Yves Rocherista ja Body Shopista.:) Käytän aina vesiliukoista ripsaria, mutta puhdistan sen aina silmämeikinpoistoaineella. Pelkällä vedellä jää aina tummat renkulat ja ”hippusia” silmänympärysalueelle.

Vastaa

Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen! Tuosta olen olen kanssa vähän samaa mieltä, ettei noissa halvemman ja kalliimman hintaluokan ripsareissa itsessään tunnu olevan suurta eroa, yhtälailla hintavista löytyy itselle epäsopivampia ja lyhytikäisiä siinä missä edullisestakin, ja päinvastoin. Siksi olenkin ikäni käyttänyt vähän vaihdellen, välillä käytän tyytyväisenä pitkän jakson vaikkapa Max Factoria, sitten hurahdan johonkin hintavampaan, kunnes taas löydän itseni tyytyväisenä kokeilemassa jotain puolet halvempaa. :)

Itse käytän niin tujua puhdistusainetta, että ripsarikin lähtee kokonaan sillä. Olen niin tavattoman laiska, että silmämeikin erillinen poisto tuntuu järjettömältä kynnykseltä, vaikka todellisuudessa veisikin vain hetken. ;)

Vastaa

Minäkin oon miettiny näitä ripsivärejä viime aikoina kun tuntuu että vaikka sitä kuin vähän laittais tai vaikka olis vaan tunnin tai kaksi niin aina alaluomi on hetken kuluttua mustana. Onkohan luomeni jotenkin rasvaiset ja ripsiväti tuhriintuu niihin helposti vai pitäisikö kokeilla vedenkestävää, pysyisikö paremmin siellä missä tarkoitus. Käytän aina vesiliukoista.

Vastaa

Variseeko ripsari alaluomelle, vai jääkö siitä vaan väriä? Itsellä on nimittäin ollut ongelmana yläluomen suhteen se, että kun ripset osuu tuohon kulmaluun alle, siihen jää mustat jäljet hyvin nopeasti. Olen tuskaillut asian kanssa jo pitkään, ärsyttävä visuaalienn ongelma kun on. Tuntuu, ettei sillä ole merkitystä onko kyseessä vedenkestävä vai vesiliukoinen ripsari, vaikka olen yrittänyt laittaa ripsien päihin juuri vesiliuotonta pitoa lisäämään. Sen sijaan en koskaan kärsi ripsarin varisemisesta, mikä taas tuppaa joillekin olemaan ongelma :)

Nyt elättelen toiveita, että olisin löytänyt ratkaisun; ostin tuossa ennen lomamatkaa L’Orealin Mega Volume Collagene 24h ripsarin, joka lähtee vedellä, mutta jostain kumman syystä ei tunnu jättävän samoja jälkiä (ainakaan yhtään niin herkästi kuin kaikki muut). Tarkoitus on kirjoitella tarkempi arvio tuotteesta kunhan olen kunnolla ehtinyt testaamaan, mutta vahva fiilis on, että tä ostan toistekin :)

Vastaa

Mulla tuo ongelma on sellainen et se ripsiväri tuntuu jotenkin leviävän alaluomelle ja on siinä muutaman tunnin päästä sen näköinen kuin olisi nokea hiestetty silmä alle, ei siis varise ripsivärin palasia tai sitten se varina tapahtuu huomaamatta ja ne palaset tuhria silmät. Olisko mulla sitten joten rasvaiset luomet ja kun ripset käy luomiin niin alkaa liuottaa tuota ripsiväriä. Meikkivoiteen laitan myös luomille tai pyyhkäisen silmien päältä sormilla kun sitä levitän, mutta ongelma on myös sama vaikka naamassa ei muuta meikkiä olisi ripisivärin lisäksi. Silmänympärysvoidetta en oikeastaan käytä, iltaisin joskus laitan mutta sekin tuntuu että vaikka sitä kuin kauas silmistä laittaisin niin hetken päästä ditä on silmissäkin, kulkeutuu hyvin silmiin ja kun yötäpäivää piilareita käytän niin ei tuu laitettua, kun tuntuu et sitten on aina silmät ja piilarit rasvassa. Muuten mun naama ei oo rasvanen et tiiä sit onko silmänympärykset.
Ehkä mulla vaan on huono ripsari sitten. Tilaan oikeastaan kaikki meikkini avonilta tai oroflamelta sillä siskoni myy niitä ja oon huomannut kyllä että oriflamen ripsari leviää enemmän mitä avonin. Meikkivoitten ostan Marykaylta, siitä tykkään tosi paljon.

Mietin kyllä että testaisin tuota Lancômen Doll Eyesiä kun sitä kehuit, mutta ei taida täältä meiltä päin löytyä. Pienellä paikkakunnalla asun ja lähimmässä kaupungissa on Anttila, cittarin ja nämä mut niistä ei taida sitä löytyä, ellei sitten sokoksen emotionilla oli.

Vastaa

Ah, no just sama ongelma kuin mulla, paitsi että toisinpäin; itsellä siis samanlainen suttu tulee kulmaluulle, johon yläripset osuu. Olen järkeillyt, että pakko johtua ihon rasvoittumisesta, jolloin väri liukenee irti ripsistä. Näyttää kyllä tosi kököltä, suttuiselta!
Kuten tuossa edellisessä mainitsinkin, niin tämä nykyinen L’Orealin Mega Volume Collagene 24h ripsarini on yllättävän hyvä apu ongelmaan, tuolla Lancomella, vaikka muuten kyllä tykkäänkin, niin jäljet kyllä jää – eli en siinä tapauksessa suosittelisi suotta sinua ostamaan sitä. Tässä L’Orealin ripsarissa on tosin kookas harja, joten se ei välttämättä ole kaikkien makuun. Kannattaa kuitenkin tsekata jos jossain osuu testeri matkan varrelle. :) Täydellistä apua en ongelmaan ole löytänyt, mutta tuo toimii ainakin minulla sen suhteen kaikkein parhaiten – eroja kun tässä asiassa ripsarien suhteen selvästi vähän on :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.