Viime aikoina on monia asioita, jotka ovat kilpailleet huomiosta. On toki ollut tapahtumia ja tapaamisia, kaikkea sellaista mukavaa, johon on helppo unohtua. Siinä ohella, kuten aiemmin tulin vähän viitanneeksikin, on myös omat ajatukset tulevaisuuden suhteen saaneet viimein sellaista muotoa, jossa on tarttumapintaa. Haaveiden ja toiveiden ääneen sanominen on auttanut ja yhtäkkiä edessä on jonkinlainen polku, hyvin haalea ja häilyvä, mutta silti sellainen, joka on saanut innostumaan ja ottamaan askeleita uuteen suuntaan.

Olenkin silloin tällöin saanut kyselyitä työkuvioista ja asia on erittäin ajankohtainen. Sillä saralla tapahtuukin blogin ulkopuolella, mutta nyt haluan vielä kyselijöille hymähdellä arvoituksellisesti ja todeta, että kaikki aikanaan. Keskitytään yksityiskohtien sijaan fiilikseen, musta nimittäin tuntuu tosi hyvältä tulevaisuuden suhteen ja kuten aiemmin sanoin, uskon, että ensi vuodesta tulee todella mielenkiintoinen! Onhan tämäkin ollut aivan ehdottomasti todella antoisa ja avartava, sellainen kokemus, jota en mistään hinnasta vaihtaisi pois, mutta toivottavasti pian alkava vuosi viitoittaa uudella tapaa sitä seuraavia vuosia. Mutta pala kerrallaan se tieto mielessä, että aina voi joutua päivittämään suunnitelmia lennosta.

Kaikkea on vähän varjostanut se, että olen myös viime aikoina sairastellut, tai en tiedä olenko, sillä kukaan ei vielä virallisesti ole diagnosoinut sairaaksi, joten ehkäpä oikeampi sana olisi kipuillut. Koska asiat ovat vielä tutkinnan alla en tiedä pitäisikö huolestua vai olla huolestumatta, niinpä vähän päivästä ja fiiliksestä riippuen olen vaihtelevasti paniikissa tai otan ihan rennosti. Joka tapauksessa, eipä tuosta pääse yli eikä ympäri, että epätietoisuus kummittelee takaraivossa ja vetää osan huomiosta puoleensa. Omalla tavallaan siis ruudun tällä puolen tai ehkä jopa koko kuoren alla on paljon käynnissä ja se on jännittävää, tulevaisuus on.

raitahame 17raitahame 30zarra ruutuhuiviraitahame 20Neulepaita: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Neulehame: River Island / Ruutuhuivi: Zara / Korkkarit: Diavolina / Laukku: Marc Jacobs

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Ihana kuulla, että työkuviot alkavat saada uutta ja mielenkiintoista suuntaa. Toivotaan, että paranet pian, epätietoisuus on kyllä tosi ikävää, mutta toivottavasti kaikki käy parhaiten päin.

Vastaa

Kiitos kovasti! <3 Totta, epätietoisuus on todella ärsyttävää, etenkin kun on jo jatkunut jonkin aikaa – toivottavasti pian silläkin saralla alkaa kirkastumaan :)

Vastaa

Jehna! Noi kengät on niinkun piste iin päälle!

Vastaa

Kiitti!! :)

Vastaa

Pidetään peukkuja, että kaikki menee niin kuin toivot, niin työn osalta, kuin terveydenkin. Epätietoisuus on pahinta. Btw., sulle sopii mielettömän hyvin pitempi hame, ja löysä yläosa on piste iin päälle! Toivottavasti nähdään taas pian,

Vastaa

Kiitos kovasti, ja niinpä, toivottavasti pian taas törmätään! <3

Vastaa

Onpa hauska paita! Saattaisi toimia meikäläisenkin turvavaatteena. :) Tykkäsin hurjasti myös kengistä, hyvä jalusta tuohon kokonaisuuteen.

Toivotan tsemppiä ja myötäisiä tuulia kulisseihin <3

Vastaa

Kiitos kovasti! Tää neule on kyllä tosi kiva ja ihan mielettömän mukava päällä, toimii myös näppärästi jos alle heittää jonkun värikkään puseron :)

Vastaa

Sairastelu tai kipuilu on tylsää, mutta kiva jos tulevaisuudessa on mielenkiintoisia juttuja tiedossa. Se piristää aina! On muuten kiva asu ja tosi tyylikkäät kengät! Jäin kuolaamaan.. Tosin näyttävät niin korkeilta, että todennäköisesti keräilisin itseäni asfaltilta ensimetrien jälkeen :D

Vastaa

Sairastelu on kyllä ihan tosi kurjaa, mutta toivotaan, että pian asioihin saadaan selvyyttä :) Haha, kiitti, nää on kyllä aikas korkeat – ei mitkään jokatilanteen kävelykengät :D

Vastaa

Toivottavasti terveysasiat selkenevät! Ja onnittelut työasioiden etenemisestä jo etukenossa :-)

Päivän asu on vallan hurmaava, ja hienosti yhdistelty, taas kerran! On pitänyt aiemminkin sanoa, että vaikka oma tyyli on erilainen, saan sinulta kovasti inspiraatiota pukeutumisen suhteen. Tyylisi on persoonallinen mutta silti helposti tykättävä ja tyylikäs.

Mahtavaa talven odottelua!

Vastaa

Kiitos kovasti ihanasta kommentistasi, tulipa hyvä mieli sanoistasi! Tosi kiva kuulla, että sekä asu että tyyli toimii, vaikka onkin omaasi nähden erilainen :)

Aivan ihanaa viikon jatkoa ja joulun odotusta! :)

Vastaa

Kaunis kokonaisuus ja vitsit kun on kauniit kengät! <3

työkuviot ovat joskus haaste ja se oman alan ja duunin löytäminen sitäkin vaikeampaa. Etenkin jos on tämmöinen joka innostuu monesta asiasta. Niinpä minulle työ on yksi asia ja harrastukset täydentävät sitä. En edes kuvittele, että työ olisi minulle kaikkea sitä mitä haluan tehdä. Sen oivaltaminen ei muuten ollut mikään helppo homma vaan vaati jonkun asteista ajatustoimintaa sekin.

Hyvä jos kuviot selkiävät, tsemppiä tulevaan! <3

Vastaa

Oi kiitos ihana!!

No niinpä, oman alan työt ovat kyllä tosi kiven alla näinä aikoina! Voi olla onnekas, jos löytää just sen loistotyöpaikan, sillä aika monelle taitaa olla arkea just toi, että työ on työtä ja sitä täydentää sitten muun elämän ihanat asiat sekä mieleiset harrastukset. Mutta ihan mielettömän ihanaa, jos balanssi niiden välille on löytynyt, se on kaikkein tärkeintä <3 Toivotaan, että mäkin löydän! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.