Tänään on ollut varsin mukava maanantai. Aamupäivällä ehdin heräillä rauhassa ja hoitaa muutaman rästijutun kotona. Sain myös purettua (ainakin osittain) lauantailta asti seisseen sinisen Ikea-kassin, mikä laittoi alulle pienimuotoisen kehystämisprojektin. Kodin viimeistely sai uutta puhtia kun päätettiin pitää miehen muutaman viikon päässä siintävät synttärit kotona. Vieraiden kutsuminen laittaa kummasti intoa muuten laiskanlaiseen siivoukseen ja muutenkin yllyttää korjaamaan ne kaikkein ärsyttävimmin silmäkulmassa kummitellevat repsottavat kohdat kotinurkista. Vaikka siivoilusta en niin piittaa ja tarvitsen siihen selvästi kunnon syyn, niin sen sijaan innoissani olen tilaisuudesta päästä miettimään tarjoiluja, teemaa ja koristeita. Siitä onkin pieni ikuisuus kun viimeksi kotona on mitään järkätty, joten mukava sukeltaa samalla sekä joulu- että juhlamoodiin!

tauluja-4

Iltapäivällä kiiruhdin kuvauksiin, tai oikeastaan kaksiin, samalle päivälle nimittäin sattui parit kamppiskuvaukset, jotka vieläpä hauskasti vähän erilaisilla teemoilla. En maltakaan odottaa lopputuloksia, joita päästään varmastikin kurkkimaan jo ihan muutaman viikon sisään. Ensi viikolla muuten tulee ne yhdet superjännät ja suhteellisen vähäpukeiset kuvat, jotka ainakin jo Instagramissa vilahtivat. Jännitän ihan hirveästi, sillä niiden kanssa on todella ylitetty ryminällä mukavuusalueen rajat. Mutta niistä myöhemmin…

Huulipuna arvonnan voittaja

Ehdinpä arpoa MACin Ruby Woo -huulipunankin – pahoittelut, että jouduitte odottamaan! Arpaonni osui tällä kertaa nimimerkin Kristintti kohdalle, onnea! Laitathan sähköpostiini osoitetietosi, niin puna lähtee matkaan pikimmiten. :)

mac ruby woo

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Ihania kehyksiä ja tauluja :) Mä olen pohtinut, meidän taloon jotain yhtä seinää mihin kokoisi erilaisia pieniä tauluja esimerkiksi kivoilla teksteillä ja yksinkertaisilla kuvilla. Kauhea sisustusvimma on nyt päällä täälläkin, kun meillä koittaa vihdoin parin kuukauden päästä muutto uuteen taloomme :)

Vastaa

Mulla on ihan tismalleen sama visio! Mutta ihan älyttömän vaikea löytää niitä tauluja ja sovitella yhteen, huuh :) Noh, ainakin näillä pääsee alkuun, saa nähdä millaiseksi kokonaisuus lopulta rönsyilee!

Ooh, ihan mieletöntä päästä laittamaan uutta kotia! Onnea muuttoon <3

Vastaa

Sä ostit ton saman taulun :) (paitsi värit eri päin) Jee, ihania!

Vastaa

Hihi, joo, en voinut vastustaa kun se tuli sattumalta vastaan! Mutta hei, jos edelleen haluut myydä sen sun, niin olen ilman muuta kiinnostunut – toinen olkkariin ja toinen makkariin :D

Vastaa

Jihuuu! :) Laitoin sähköpostia!

Vastaa

Oi kiitti, tulikin perille – olitpa nopea :)

Vastaa

Kauniita kehyksiä ja kivoja tauluja. Mä olen han mahdottoman huono sisustamaan, Ikeaan en lähtisi millään ellei olisi pakko. Sitten sieltä ostetaan kaikki kerralla, kamala kasa tavaraa aina :P

Vastaa

Haha, mäkään en mielelläni ruuhka-aikaan matkaa Ikeaan :D Mä kyllä tykkään sisustaa, mutta olen taas puolestani mahdottoman laiska, joten ideoilla saattaa mennä aika tosi kauan, ennen kuin pääsevät toteutukseen asti – jos pääsevät ;)

Vastaa

Jeeee! Ensi viikkoa odotellessa :D

Vastaa

Kääks, kauhulla odotellessa! :D

Vastaa

No, tässä lienee menossa jokin kaamoskauden sisustusbuumi, sillä mullaKIN on olkkarissa muutamat kehyssysteemit kans valmiina odottamaan sitä, että saisin ne jotenkin sommitelluksi seinälle. :-O Mun suurimmat ylpeydenaiheet on vanhat Kodin Kuvalehdet, joissa on aidot Martta Wendelinin kansikuvitukset. – Todellinen kirppislöytöaarre! Iskin parhaimmat kehyksiin.

Mutta hyvältä näyttää kaikki Instankin puolella, joten mitä turhia jännittelemään! Mä makaan flunssan tainnuttamana kotosalla ja ehdin täten pitkästä aikaa lukea kaikki mahdolliset postaukset :-) Joku hyöty tästäkin pöpöstä.

Vastaa

Niin, siis Kotiliesiä mä kyllä tarkoitin…

Vastaa

Haha, kai se on tämä harmaus joka saa käpertymään sisäänpäin ja jonkun ihme kaamoskauden pesänrakennusvietin heräämään :D

Tuo sommittelu on muuten huutavan vaikeaa, en millään saa päätettyä että mitä laitan mihinkin kohtaan seinää ja pelkään hakata nauloja jos muutankin heti kohta mieleni. Sitten käy näin, että ne taulut odottelevat pöydällä ja seinät ammottavat tyhjinä… :) Noi Kotiliedet kuulostaa kyllä tosi hyviltä – kelpaisi mullekin!

Voi ei, nyt tuntuu kyllä olevan kaikennäköistä flunssapöpöä liikkeellä! Itse olen onneksi vielä säästynyt, mutta näköjään sitten kaikkea muuta onkin – olen miettinyt, että tarkoittiko 30-vuotta mittariin tuleminen samaa kuin että kroppa alkaa sanomaan itseään pala palalta irti, heh. No toivottavasti vielä vähän aikaa pysyy kasassa! :)

Pikaista paranemista ja sisustusiloa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.