Maanantaina kaikki on aluillaan ja usein mieli vielä käynnistelee itseään uuteen viikkoon. Siksipä onkin kiva keksiä mukavaa tekemistä juuri maanantaille, jotta uusi viikko pyörähtää mukavissa merkeissä liikkeelle. Minulla on takana mukava tapaaminen, sisustussuunnitelmia ja niistä muuttolaatikoistakin päästiin eroon (ihanaa, miten paljon tulikaan lisää tilaa!). Mutta mitäs teillä? Jos se kiva vielä antaa odottaa itseään, jatka lukemista, ajattelin nimittäin ujuttaa tähän väliin arvonnan!

Remingtonin Silk Ultimate Styler ja Shine Therapy lapioharja on Remingtonilta saadut, ja kohta ne ovat jonkun teistä! Rauta kuulostaa supermielenkiintoiselta jo ihan sillä lähtökohdallaan, että se korvaa usemman muotoilutuotteen. Tällä saa aikaan loivempaa ja tiiviimpää kiharaa, sekä myös suoristettua. Lisäksi se lupaa tehdä sen kaiken helposti, eli jos sormi menee suuhun suoristajalla kihartaessa, ehkäpä tämä on laite juuri sinulle?

remington silk ultime styler 1remington silk ultime styler 3

Raudan lämpötilaa voi säätää 150–235 asteen välillä, mikä sekin takaa jo huimasti mahdollisuuksia muotoiluun! Lisäksi turrboasetus kuumentaa raudan puolessa minuutissa 240 asteeseen, muutoin rauta on käyttövalmis 10 sekunnissa. Lisäksi raudan ominaisuuksista löytyy seuraavaa:

  • Silkkiä sisältävä 15-kertainen keraaminen kaksoispinnoite
  • Digitaalinen näyttö
  • Muisti, johon kirjautuu viimeisin käytetty lämpötila
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Pyörivä kolmen metrin johto
  • Lämmön kestävä säilytyspussi
  • Lämpötilalukitus
  • Pitkät kelluvat muotoilulevyt

Miltäs kuulostaa? Entäpä jos lisätään pakettin bonuksena taikaharja? Shine Therapy lapioharjan nailonpiikit sisältävät pörrööntymistä estävää mikrohoitoainetta, mikä vapautuu hiuksiin käytön aikana. Harja lupaa luoda kiiltoa ja estää sähköisyyttä, ilman, että rasvoittaisi. Kuulostaa jännältä, vai mitä? Tätä tekisi mieli itsekin kokeilla!

remington silk ultime styler 5Haluaisitko Remingtonin monitoimiraudan ja Shine Therapy harjan itselle tai pukinkonttiin läheiselle sujautettavaksi? Jos, niin osallistu paketin arvontaan jättämällä kommentti nimimerkillä varustettuna tähän postaukseen. Osallistumisaikaa on koko viikko, eli sunnuntain 1.12 loppuun asti, ja voittaja ratkeaa heti maanantaina.

Onnea arvontaan! :)

Katso myös nämä

179 comments

Vastaa

Jälleen todella kiva arvonta :). Jos voitto osuu kohdalle, niin muotoiluraudan annan lahjaksi siskolleni, mutta harjan pidän itselläni, hih :).

Vastaa

Ihan mahtava arvonta! Olen aika onneton kaikkien kihartamisten kanssa ja jos tämä on niin helppokäyttöinen kuin sanotaan, olisin enemmän kuin iloinen omistaessani sen :P

Vastaa

No totta vie haluaisin moisen itselleni! Käräyttäisin raudalla heti ensimmäiseksi sormeni, mutta ehkä joskus saisin ihan tuloksiakin aikaan… :)

Vastaa

Joulupukin konttia koristamaan sopisi erinomaisesti vaikka nämä molemmat! Ihanaa joulunaikaa!

Vastaa

Tähän pitää myös osallistua! Pitäisin tuon raudan itse, koska minulla ei ole tällä hetkellä kunnon kiharrinta eli suoristusraudalla teen kiharat. Joskus olisi kiva laittaa vähän käkkärämpääkin ja siihen tuo rauta sopisi. Harjan antaisin hyvälle kaverilleni, koska hänellä on todella pitkät hiukset ja herkkä päänahka niin tavallisilla harjoilla vedellessä näyttää joskus olevan homma aika tuskaista.

Vastaa

Osallistun innokkaana, sillä harjaa kovasti kaipaisin itselleni, raudan voisin pujauttaa pukinkonttiin. :)

Vastaa

Kuulostaa hyvältä paketilta!

Vastaa

Vanha rautani vetelee viimeisiä, joten tämä tulisi todella tarpeeseen. Oih jospa joskus arpaonni suosisi ja saisin joulun juhliin kauniit kutrit uudella käkertimellä :) Pidän peukkuja itselleni, hih!

Vastaa

Aivan ihana kilpailu aivan ihanassa blogissa!
Kyllä tuollaraudalla saisi tähänkin tukkaan uutta ilmettä luotua ja sisko varmasti ilahtuisi, jos pukinkontista paljastuisi tuollainen ihmeharja.
Nyt peukut pystyyn, että arpaonni olisi kerrankin myötä! :)

Mukavaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Kuulostaa kyllä aivan ihanalta! Vielä en ole löytänyt omille hiuksille sopivaa muotuilurautaa, jolla saisin kunnon kiharat aikaan (hiuksia kun riittää :D). Jos voittaisin, niin yhteiseen käyttöön varmaan sekä rauta että harja menisivät äidin kanssa, sillä hänellä myös sama ongelma.

Vastaa

Monipuolinen laite, jota kaipailen kovasti.

Vastaa

Oi hieno arvonta, ilman muuta mukaan!

Vastaa

Wau, tuota iski halu kokeilla! Päivittäin suoristusrautaa käyttävänä uutuuksia tekee mieli testailla silloin tällöin!

Vastaa

Oih, tästä muotoiluraudasta olen ehtinyt haaveilemaan jo useampaan otteeseen. Toivottavasti onnetar suosii arvonnassa. :)

Vastaa

Onpas kiva arvonta. Antaisin lahjaksi miniälleni tai tyttärelleni. :-)

Vastaa

Kylläpäs siellä on intouduttu järjestämään arvontoja! Tuttuun tapaan tälläkin kertaa mukana :)

Vastaa

Mukana ollaan! Hiukseni vaatisivat ehdottamasti jotain uusia muotoilutapoja, ja ehdottomasti helppoja sellaisia.

Vastaa

Oi ihana arvonta! :) Olen todella huono käyttämään kihartimia/suoristimia (kyllä, suoristinkin on jo haastava), joten tämä olisi kuin mulle tehty, jos kerta on helppokäyttöinen :)

Vastaa

Tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Voisi helpottaa pidemmäksi venähtäneen tukan kiharrusta kun tuntuu että suoristusraudalla taiteilu suortuvat solmussa on jo vähän hankalaa :)

Vastaa

Oi mäkin haluaisin, molemmat :D

Vastaa

Toivottavasti arpaonni suosisi, sillä tuolle paketille olisi näin pikkujouluaikaan tarvetta :)

Vastaa

Ihana arvonta, pikkujoulukausi parhaimmillaan, tulis lahja tarpeeseen :)

Vastaa

Voisin myös osallistua arvontaan, jos onni sattuis potkaisemaan kerrankin :) Olenkin haaveillut uudesta raudasta :)

Vastaa

Oi mikä arvonta! Tätä rautaa olenkin jo vähän sillä silmällä katsellut vuosia vanhan ja viimeisiään vetelevän suoristusraudan seuraajaksi. Opiskelijabudjetilla elellessä ei vain oikein ole varaa tällaisiin ihanuuksiin eli mielelläni osallistun mukaan arvontaan. :)

Vastaa

Oih, olin jo myyty jo ensimmäisen lauseen jälkeen! Kerrankin saisin tukkani edustuskuntoon oikeilla välineillä :)

Vastaa

Mikä mahtava tuote näin pikkujoulukaudelle, lähenevää uutta vuotta unohtamatta!

Vastaa

ihana arvonta ! osallistun:)

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Mahtava arvonta, mukana!

Vastaa

Kiva arvonta! Juuri tänään mietin, että hiukseni kaipaisivat jotakin uudistusta… :)

Vastaa

Voi, tällaista laitetta juuri kaipaisinkin! En ole nimittäin IKINÄ saanut hiuksiani kiharalle asti, sillä käytössäni on ollut vain halpoja ja huonoja suoristusrautoja. Osallistuisin siis innolla arvontaan!

Vastaa

Todella ihana arvonta. Ehdottomasti mukana omaa joululahjaa toivomassa =)

Vastaa

Voi että, olisipa ihana – kuin aikainen joululahja! Laitan kuitenkin hiuksiani hyvin usein, laadukkaapi työväline olisi kyllä satsaus kuontalon kuntoon :)

Vastaa

Voi tämän kun voittaisi! Osallistun arvontaan :)

Vastaa

Ihana arvonta. Palkinto tulisi tarpeeseen, sillä olen onneton hiusten muotoilija. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

Vastaa

Ihana arvonta! Nuo olisivat kuin minulle tehdyt. Tukkaa on, mutta muotoilun suhteen peukku niin keskellä kämmentä kuin vain voi olla. Ja talvi vielä säkertää hiukset ihan miten sattuu…

Vastaa

kokeilen onneani.

Vastaa

Mahtava palkinto on! Hyvää joulun odotusta!

Vastaa

Voih… ihana arvonta taas! Rautaa en tällä hetkellä edes omista ja harjakin ois kiva saada uus. Nuo antaisin lahjaksi ihan itselleni, joihin yh-äitinä ei muuten ole varaa. ”Emilia Loven” sanoin – Olin myyty jo ekan lauseen jälkeen ;)

Vastaa

Ihanat palkinnot, näillä kelpaisi opetella laittamaan hiuksia kun itselläni noita vempeleitä on niin vähän, vain fööni löytyy tällä hetkellä!

Vastaa

Mukana arvonnassa, tulisi tarpeeseen!

Vastaa

Voi, siis aivan mahtavat tuotteet! Haluaisin nuo, en itselle vaan tyttärelleni, jonka pitkille ja ihanille hiuksille ne olisivat kuin tehdyt!

Vastaa

Oi, tälle olisi tarvetta vanhan ja väsyneen kihartimen tilalle. Osallistun siis arvontaan:)

Vastaa

Juuri tänään aamulla mietin, että tuollainen rauta olisi niin kiva arjen pelastaja ja sillä voisi tehdä tuleviin pikkujouluihin ihania kiharoita. Olen luopunut hiusten värjäämisestä ja siksi on kiva kokeilla muita juttuja ja erilaisia kampauksia enemmän, että saisi edes jotakin piristystä ulkoasuun. Toivon kovasti, että arpaonni suosisi! Ihanaa joulunodotusaikaa!

Vastaa

Voi, tyttäreni olisi tästä haltioissaan, joten ilman muuta ollaan mukana arvonnassa :)

Vastaa

Muotoilurauta tulisi tarpeeseen sekä itselleni, että tyttärelleni. Kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla ;-) Hiusharjasta joutuisimme varmasti neuvottelemaan, koska sitä en haluaisi jakaa…

Vastaa

Mielenkiintoiset.. Mukana siis!

Vastaa

Juuri eilen mietimme ystäväni kanssa miten sähköiset hiukset ovat taas alkaneet piinata! Suoristusrautani veteeleekin viimeisiään kun pinnoitteet ovat jo kuluneet puhki :/ Mukana siis!

Vastaa

Kyllä kiitos kiinnostaa!

Vastaa

Ihanaa tiistaita!
Oi tuo rauta voisi olla ihana käyttää. Kävin noita jo vähän katselemassa Sokoksen hiuspäivillä, mutta kukkaronnyörit eivät antaneet myöden. Voi miten tuo olisi ihana lahja pukinkonttiin. Juuri sellaisen lahjan josta on hyötyä ja iloa. :)

Vastaa

Mahtavaa, kelpaisi kyllä. Oma rautani veteleekin juuri viimeisiä ja uuden hankinta on mietteissä.
Mukavaa joulun odotusta!

Vastaa

Wau, noita olisi kiva käyttää tähän mahdottomaan karssuuni.

Vastaa

Onpas ihana arvonta – kelpaisi kyllä mulle!

Vastaa

On kyllä niin mahtava palkinto, että ehkä pitäisin itselläni! :) Tähän luonnonkiharaan kun ei kaikki raudat pysty!

Vastaa

Iik! Toi muotoilurauta olis niin tän nakkisormen pelastus!! Loistoarvonta!

Vastaa

Mukana ehdottomasti!

Vastaa

Joo, kyllä kelpais tännekin. Mutta jos voittaisin niin paketti menisi kyllä 14-vuotiaan pikkusiskon joulupakettiin. Olisi varmasti iloinen paketista.

Vastaa

mukana :)

Vastaa

Palkinto on kuin minulle tehty! :)

Vastaa

Ilolla mukana. Kyseinen vempain olisi niin omille, kuin tyttärien kutreille oiva kapine. :)

Vastaa

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Ihana palkinto!

Vastaa

Monenmoista väkerrintä on tullut kokeiltua mutta vielä sitä parasta ei ole löytynyt. Olisko se tässä nyt? Toivottavasti.

Vastaa

Ilman muuta tällaiseen arvontaa haluaa osallistua =)

Iloista talven jatkoa!

Vastaa

Mielenkiintoinen arvonta! :) Shine harjaa olisi kiva kokeilla. :) Olisi myös kivaa oppia tekemään oikeasti kivoja kiharoita. :)

Vastaa

!!!
Tämä kelpaisi paremmin kuin hyvin; en ole koskaan omistanut mitään muotoilurautoja, vaikka pitkätukkainen olenkin ollut suunnilleen aina. Nyt, kun sain elämäni ensimmäisen kerran kampaajan tekemän kampauksen, innostuin ja päätin että rauta pitää hankkia. Ei niitä foliopötkökiharoitakaan jaksa aina tehdä.. ;) En kuitenkaan ole päässyt vielä puusta pidemmälle, sillä en tiedä muotoilutuotteista tuon taivaallista. Helppokäyttöisyys on siis ainakin mulle erittäin suuri plussa!

Vastaa

Takkutukka ilmoittautuu kisaan mukaan. Kaikki mikä estää sähköistymistä ilman rasvoittumisen tuntua kelpaa ja erityisesti näin pakkasilla. Ja josko tuolla muotoiluraudalla onnistuisin minäkin… :D

Vastaa

Mun nykyinen kiharrin on tullut kylkiäisenä ostettaessa kolme Oriflamen hiustenhoitotuotetta parillakympillä. Voinet siis kuvitella, että ei mikään maailman laadukkain kapistus;)

Vastaa

Hei, kiva arvonta, pakko osallistua. Olen surkea kihartaja ja jokin helppokäyttöinen kapine olisi hakusessa:)

Vastaa

Mahtava arvonta! Jos tälläiselle onnituis ne kiharat:)
Mukavaa viikon jatkoa!

Vastaa

Olen mukana arvonnassa.

Vastaa

Mukana! Vanhat muotoiluvälineet alkavat olla jo ehtoopuolella… :)

Vastaa

Oi, kiva arvonta! Itselläni on käytössä perinteinen piippurauta ja se ei oikein toimi tällaisella rähmäkäpälällä.

Vastaa

Vau, niin hieno setti, tää on saatava pukilta!!!

Vastaa

Mukana ehdottomasti! :)

Vastaa

Mukana ollaan! Varsinkin tuo muotoilurauta vaikuttaa tutustumisen arvoiselta uutuudelta :)

Vastaa

Kuulostaapa todella hyvältä paketilta, mukana arvonnassa! ;)

Vastaa

Osallistun. :) Kivoilta näyttävät.

Vastaa

Oi kuinka ihana arvonta heti viikon alkuun.

Tuollaiselle ihmevekottimelle olisi kyllä tarvetta, koska tämän pehkon kihartaminen on täyttä työtä. Muotoiluraudalla en ole saanut aikaan edes laineita!

Ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

Vastaa

Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan pitkiin hiuksiin! Kiinnostava arvonta, mukana ollaan.

Vastaa

Ehdottomasti mukana, jos onni suosisi ja pääsisi tekemään tukkataikoja!

Vastaa

Oiva lahja tyttärelleni pukinkonttiin.

Vastaa

Eli mukana arvonnassa.

Vastaa

Kuulostaa aivan mahtavalta paketilta eli mukan ollaan :)

Vastaa

Osallistun, upea palkinto!!! Jospa joskus voittaisin, niin nyt :)

Vastaa

Hiustenlaitto on melkeenpä mun harrastus, eli olisi kiva päästä värkkäilemään uusia kampauksia noilla! :)

Vastaa

Mukana arvonnnassa (näin gradutiistaina ei luovempaa arpalipuketta irtoa :D)

Vastaa

Mukana, tarpeeseen tulisivat! :)

Vastaa

Mukana arvonnassa! Olisi tarpeellinen.

Vastaa

No kyllä ois tarvetta, ou jee! ;-)

Vastaa

Mukana arvonnassa :) Meinasin jo ostaa tämän tuon raudan kaupasta, mutta en ole vielä ehtinyt. Kokeillaan nyt, josko arvonnassa onnistaisi ensin! ..harjakin olisi kiva :)

Vastaa

Molemmat kelpaisivat paremman kuin hyvin, mutta ehkä harjalle tulisi kuitenkin enemmän käyttöä!!

Vastaa

Mukana arvonnassa. Hyvät palkinnot, hiusjuttuja ei voi olla koskaan liikaa ;)

Vastaa

Mahtava arvonta ja molemmat palkinnot tulisi tarpeeseen… itselle. Taistelen päivittäin vanhan suoristusraudan kanssa. Tuo harjakin kuulostaa mielenkiintoiselta, jos sillä saisi aisoihin varsinkin näin talvella sähköiset ja pörröiset hiukset.

Vastaa

Mukana arvonnassa! B)

Vastaa

Oi, tulisi todellakin tarpeeseen! Raudan antaisin lahjaksi juuri äidiksi tulleelle ystävälleni ja harjalle olisi käyttöä ihan itsellä ;) Jospa saisin luonnonkiharan pehkoni kuriin, vihdoinkin… :)

Vastaa

Osallistun! Monitoimirauta olisi just hyvä lahja siskolleni! :)

Vastaa

Ompa hauska keksintö yhdistää kaikki muotoilurautojen ominaisuudet yhteen! Olisi mahtava paketti voittaa :)

Vastaa

Ihan mahtava arvonta! Osallistun!

Vastaa

Aivan ihana arvonta pakko osallistua :)

Vastaa

Olen kaikkien kihartajien kauhu, eli en todellakaan voi sanoa olevani hyvä hiustenkiharruksen taidossa – jospa arpaonni suosisi, ja tällä vaikka oppisin? :-) Mukana, siis!

Mukavaa viikon jatkoa!

t. Tupuna

Vastaa

Toivottavasti arpaonnea tulisi tarpeeseen!Huippu palkinto

Vastaa

Kiva arvonta! Olisi kiva päästä testaamaan. Osallistun siis!

Vastaa

Osallistun arvontaan. Tarvisin uuden suoristusraudan :)

Vastaa

Ihana vehje, jota juuri tarvitsen!!

Vastaa

Osallistun! Jos voitto sattuisi kohdalle, niin taitaisin laittaa nämä ihan omaan lahjapakettiini :)

Vastaa

Ihana arvonta! Viime viikolla lähti tukasta reilu 15 cm ja nyt kun hiusten pituus jaksaa kantaa kiharaa, tuollainen tulisi tarpeeseen.

Vastaa

Olisi ihana voittaa paketti itselleni, sillä olen totaalisen tumpelo hiustenlaittaja!

Vastaa

Vautsi,ihana rauta!! Tullaisen haluaisin eli mukana kisassa!

Vastaa

No tottahan tähän nyt on osallistuttava!

Vastaa

Mahtava arvonta! Mukana ollaan :)

Vastaa

Haluaisin päästä kokeilemaan, miten rauta toimisi omalla lyhyemmällä tukallani! :) Harja olisi ihana lisä joululahjaan pitkähiuksiselle ystävälle. Huippuarvonta siis!

Vastaa

Olen lukenut tuosta raudasta todella paljon hyvää, että kyllä se täältä löytäisi arvostavan kodin. :)

Vastaa

Oi jälleen arvonta! :)
Mukaan mukaan

Vastaa

Tälle olisi todellakin käyttöä! Olisi yksi pieni unelma taas toteutunut, ja olisi samalla myös synttärilahja itselleni! ;) Kiitos ihanasta arvonnasta! :)

Vastaa

tahtoisin, olis vallan mainio sekä itelle että lahjaksi. Jäis kyllä minulle, sillä nykyinen on jo vanha ja sais mennä vaihtoon

Vastaa

Upea arvonta, tulisi kyllä todellakin tarpeeseen tuollainen paketti! Itse olen aivan käsi suoritusrautakiharoiden kanssa ja kiharruspuikolla palaa lähes poikkeuksetta joku osa ihosta. Katsotaan josko arpaonni suosisi näin pikkujoulukauden kuumimpana hetkenä! :)

Vastaa

Kiva arvonta! Olen mukana.

Vastaa

Remington on taattua laatua, testattu on useamman hiustenlaittolaitteen kanssa. Pitkä johto on aina eka ominaisuus jonka tarkastan, ja tietty lämmönsäätö. Kolme pitkätukkaista naista kahden wc:n taloudessa on haaste aamuisin. Minä yleensä kiharran hiukseni eteisen peilin äärellä ja silloin tarvitaan juurikin sitä pitkää johtoa :). Ensi kuun alusta molemmat tyttäret muuttavat omilleen joten mullekin riittää tilaa vessassa. Ongelmana on vaan se, että samalla lähtevät suoristimet ja kihartimet maailmalle. Siksi toivonkin itselleni arvontaonnea! Ja sinulle ihanainen nainen mukavaa joulun odotusta, terv Mimmi

Vastaa

Uusi suoristusrauta olisi tarpeen. Tällainen monta erilaista tyyliä loihtiva laite voisikin olla piristävä uutuus arkiaamujen laittautumiseen :)

Vastaa

Piikkisuoran takkutukan taltuttajiksi pääsisivät! Ihan itseäni ajattelin…

Vastaa

Ilmoittaudunpa minäkin toiveikkaana mukaan arvontaan. :)

Vastaa

Oi tälläinen arvonta olisi ihana voittaa. Tuo harja kuulostaa mielenkiintoiselta. Toivottavasti onni suosii. :)
Anna E.

Vastaa

Mukana! Voi kun onni suosisi ja saisi hiusherkkuja!

Vastaa

Juu tuollainen olisi kiva! :)

Vastaa

Ihana arvonta! Tulisi kyllä todellakin tarpeeseen :)

Vastaa

Dodiid, kyllä tääkin taas osallistuu, vaikka omistaa yhtä suuren arpaonnen kuin Aku Ankka.

Vastaa

Tämäpä olisi mieluinen paketti :)

Vastaa

Mukana arvonnassa! Ihana joululahja olisi! :)

Vastaa

Osallistun arvontaan! :)

Vastaa

Tahtootahtoo! :D Taikaharja kuullostaa mielenkiintoiselta ja uuden kihartimen tarvitsisinkin.

Vastaa

Juujuu, arvonnassa mukana myös tämä karhean ja kuivan luonnonkikkuraisen pehkon kanssa päivittäin taisteleva ja toisinaan epätoivoon vaipuva lammastukka :D

Vastaa

Olisipa ihana voittaa nuo, tulisivat tarpeeseen! :)

Vastaa

Tuollainen tulisi kyllä tarpeeseen!

Vastaa

Mukava laite!

Vastaa

Mukana! Aivan mahtava arvonta jälleen kerran. :)

Tiina

Vastaa

Osallistun arvontaan! Just tuollaista tarvitsisin! :)

Vastaa

Mukana arvonnassa! :)

Vastaa

Ehdottomasti mukana arvonnassa! :) Etenkin tuo Shine Therapy harja kuullostaa sellaisesta jota pitää kokeilla näihin supersähköisiin hiuksiini…

Vastaa

Tahtoo ja tarvitsee ehdottomasti tällaisen, mukana siis arvonnassa!

Vastaa

oi,nyt kyllä todella haluaisin voittaa! lahjoisin itseni :D

Vastaa

Kiva arvonta jälleen! Mukana ollaan

Vastaa

Luin ensimmäistä kertaa blogiasi ja se on tosi hyvä ja mukaansa tempaava.
Kiva kilpailu. Palkinto sopisi kuin nakutettu hiuksilleni…..

Vastaa

Tulisi tarpeeseen! Joululahjaksi tyttärelle!

Vastaa

Osallistun uteliaana arvontaan!

Vastaa

Arvontaan, arvontaan!

Vastaa

Oi, kyllä kelpaisi kuusen alle sujauttaa tuollainen paketti! Ihan itseäni sillä lahjoisin :) Eli innolla mukana arvonnassa

Vastaa

Helpolle kihartimelle olisi käyttöä, nykyisellä ei onnistu alle tunnin vääntämisellä – rullatkin on helpommat ja paremmat :D

Vastaa

Voi ihana joululahja! Joko siskolleni tai sitten pidän sen itse… hih.

Vastaa

Mukana !:)

Vastaa

Ehkä näillä saisi tätä pehkoa vähän kesytettyä, eli itselleni nämä paketoisin. :)

Vastaa

Oi tahdon ja tarvitsen tuon itselleni nopeuttamaan hiustenhoitorutiineja! Ihana arvonta ja mukana ollaan :)

Vastaa

Voi miten mahtava ja omalla kohdallani kertakaikkisen ajankohtainen arvonta! Kymmenisen vuotta uskollisesti palvellut suoristusrautani (Remington sekin :D) sanoi viime kuussa sopimuksen kertaheitolla irti ja nyt on joululahjalistaan raapustettu ainoana toiveena uusi hiusten taltuttaja. Näin luonnonkiharan pörrötukan omistajana myös tuo ihmeharja kuulostaa kovin houkuttelevalta! Jos ei arpaonni suosi, niin nyt ainakin tiedän minkälaisen suoristajan toivon saavani jouluna – kiitos siis vinkistä! :o)

Vastaa

Ihana arvonta! Olisikohan tuo tämän kotiäidin takkutukan kesyttäjä? :)

Vastaa

Ehdottomasti mukana, kiva arvonta! :)

Vastaa

Hiustenlaittovälineitä ei voi olla koskaan liikaa :-) Uutuudet kiehtoo aina.

Vastaa

No haluan! Kiharat on niin kivoja, mutta oon ihan surkea kaikenmoisten kihartimien kanssa. Jospa tämä toisi helpotusta. :)

Vastaa

Silk ultimate styler on ollut ostoslistalla kun siitä ensimmäisen kerran kuulin, mutta taidan malttaa vielä hetken aikaa, jos vaikka arpaonni suosisi. Jos onni ei suosi, niin on tuo jo myös lahjalistalle lisätty (niin synttäri kuin joulukin). :)

Vastaa

Mukana arvonnassa! Näillä sais varmasti talven sähkötukan takaisin kuosiin :)

Vastaa

Mukana arvonnassa :) Minulla on aina pörröinen, luonnonkihara ja ohut tukka, joten tuo taikaharja kiinnostaa erityisen paljon. Ainakaan toistaiseksi en ole löytänyt sellaista tehohoitoa, hoitoainetta tai muotoilutuotetta, joilla saisin nämä kuriin.

Vastaa

Joo, mukana! Toi olis todella tervetullut… Harkinnassa tuo tai joku vastaava on ollut pidempään, mutta jäänyt kuitenkin ostamatta. Ja sen huomaa :)

Vastaa

Ehdottomasti mukana mahtavassa arvonnassa :)! Nämä tulisivat tarpeeseen! En saa pitkiä hiuksiani kiharrettua millään, jospa tämän avulla paremmin onnistuisi. Harja olisi mitä parhain minun takkuntuville,ohuille ja katkeileville hiuksilleni.

Vastaa

Oi, juuri vastaava on ollut ostoslistalla!

Vastaa

Vauvauvau mikä arvonta! Olen niin pitkään koittanut löytää hyvää rautaa/oikeata, tehoavaa välinettä luonnontaipuisan ja kiukuttelevan tukkani kesyttämiseen. Ja vielä lisänä toi harja!

Oi arpaonni, tule kerrankin luokseni :))

Vastaa

Kiinnostaa kyllä! Harjakin on kuuleman mukaan tosi hyvä, voisin kuvitella, että omiaan hillitsemmään pakkaspäivinä hapsotusta.. :)

Vastaa

Arvonnassa mukana. Aamu-unisena kaikki hiustenlaittoa helpottavat laitteet on plussaa!

Vastaa

Mukana ollaan, tällästa oon vähän kaupaillukin kun en osaa oikein suoristusraudalla kihartaa :/. Ja se on todella hankalaa puolipitkään tukkaan joten tuosta Remingtonista vois olla apua :)

Vastaa

Mukana ollaan, tällästa oon vähän kaupaillukin kun en osaa oikein suoristusraudalla kihartaa :/. Ja se on todella hankalaa puolipitkään tukkaan joten tuosta Remingtonista vois olla apua :) (jaha miksihän tuo sivusto väitttää että olen kijroittanut samoin aiemmin… en kyllä ole :D )

Vastaa

Mukana, ihana arvonta! Kiitos :)

Vastaa

Mukana ollaan, ehdottomasti =)

Vastaa

Kömpelömpää hiustenlaittajaa kuin minä ei olekaan, suoritusraudalla kihartamisesta ei todellakaan tule mitään. Tämä paketti tulisi tarpeeseen, sormet ja varpaat ristiin siis!

Vastaa

Hyödyllisiä kapistuksia, joten osallistun arvontaan!

Vastaa

Oii mahtava arvonta. osallistun toki!

Vastaa

En omista suoristusrautaa, kiharrinta tai muitakaan jokatytön perushiustenlaittovälineitä! Pakko tunnustaa, että fööninikin on mallia mini… :D Tämä aiheuttaa usein hilpeyttä kavereissa. Nämä saisivat siis hyvän kodin luotani – olisivat ainakin jakamattoman huomion keskipiste. :)

Vastaa

Mielettömän kuuloinen rauta! Pikkujoulukiharat, kyllä kiitos! Osallistun siis :)

Vastaa

Tämä tulisi todella tarpeeseen! Tällä hetkellä käsittelen hiuksiani monia vuosia sitten hankkimallani muotoiluraudalla, josta on jo aikaa sitten mm. lämmönsäätö lakannut toimimasta. Sen kanssa säheltäessä lopputulos on usein hieman toista kuin on toiveissa. Tällä uudella raudalla hiustenlaitto olisi taas paljon mielekkäämpää – ja varmasti myös onnistuisi hieman nykyistä paremmin! :)

Vastaa

Voisin tämän ottaa itselleni :)

Vastaa

Auttaisikohan laite luonnonkiharan pörrön kanssa?! Mukana arvonnassa ollaan.

Terkuin, ReetaJohanna

Vastaa

Vauuu, uusi muotoilurauta olisi juuri tässä etsinnässä :p

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.