Otin tänä keväänä tavoitteeksi käyttää päivittäiskosmetiikkaani johdonmukaisemmin loppuun. Blogin kautta kotiin kertyy erilaisia kosmetiikkaihanuuksia ja -uutuuksia, ja niitä tulee herkästi availtua ilman sen kummempaa tarvetta, mikä johtaa nopeasti siihen, että yhtäkkiä kylppärissä onkin avonaisena liuta eri kasvorasvoja, itseruskettavia, hiustuotteita ja mitä lie. Purkkimeri on alkanut kyllästyttää samaa myötä kun olen halunnut vähentää tavaraa muillakin kodin osa-alueilla, niinpä päätin, että pyrin entistä aktiivisemmin käyttämään ensin vanhat avonaiset tuotteet loppuun ennen uusien avaamista.

Vasta huhtikuussa heräsi idea, tai oikeastaan se oli Elsan, että miksen kokoaisi kuukausittain loppuun kulutettuja tuotteita yhteen. Idea tuntui hyvältä ja niinpä päätin kokeilla. Tosin näyttää siltä, että lipesin jo heti alussa, nythän ollaan jo toukokuun lopussa, mutta kirjoittelen kuitenkin huhtikuun tuotteista! Siitä huolimatta tässä postauksessa on vain viime kuussa loppuun käytetyt tuotteet (paitsi ekojen päivien pari purnukkaa, jotka ehdin jo heittää roskiin, kuten loppuneen loistavan Cutrinin shampoon) ja vaikuttaa vahvasti siltä, että tämän kuun tyhjentyneiden purkkien määrä tulee olemaan huomattavasti vähäisempi.

hiustenhoito 01

1. Biozell Color Mask Silver* on yksi ehdottomia luottotuotteitani! Olen seonnut jo laskuissa kuinka monta Biozellin sävyttävää hoitonaamiopurkkia olen käyttänyt, sillä niitä on kulunut monta! Todella loistava tuote, neutralisoi vaalean hiusväri keltaisuutta, mutta samalla jättää hiukset superpehmeiksi. En tiedä mitä tekisin ilman, täyden kympin tuote ja hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan!

2. Bonacure Oil Miracle osoittautui paremmaksi kuin alussa ajattelin. Käytin tätä (kuten yleensäkin hiusöljyjä) aina yhdessä jätettävän hoitoaineen kanssa ja kombo toimi mainiosti. Jos jotain parannusehdotusta on, niin pumppupullo olisi näppärämpi käyttää!

3. Suosin hoitosuihkeita enemmän voidemaisia jätettäviä hiustenhoitotuotteita, mutta suihkeillekin on paikkansa, ne vain tapaavat kulua hitaammin ja tämäkin Bed Head Coulour Goddess Leave-in Conditioner on ehtinyt olla käytössä jo pidempään. Tuoksu on ihana, kuten Tigillä yleensäkin, ja muutenkin kelpotuote, muttei riitä yksinään selvittämään pesun jälkeistä kosteaa hiusmassaani.

4. Bed Head Urban Antidotes Resurrection oli ihan kelpotuote. Tuskin ostan uudelleen, mutta ei kuitenkaan jäänyt käyttämättäkään. Olisi saanut olla omiin tarpeisiin koostumukseltaan paksumpi ja hoitavampi, niinpä yhdistinkin tämän usein johonkin toiseen hoitotuotteeseen.

ihonhoito 01

5. Decubal Face Vital Cream* oli varsin klassisen oloinen talvi-ihon voide. Koostumus oli täyteläinen ja kosteuttaa kivasti, ja sanoisinkin, että näppärä perustuote, jota käytin kylmimpinä talvipäivinä ja hyödynsin viileisiin kohteisiin suuntautuneilla reissuilla.

6. Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrubin* koostumuksesta tykkäsin tosi paljon! Siinä oli ihanat pienet rakeet, jotka tuntuivat miellyttäviltä, mutta silti tehokkailta. Myönnän vähän häirinneen sen, että rakeet olivat muovia, siksi yritänkin suosia luonnonkosmetiikan kuorinta-aineita. Mustapäihin en huomannut olevan vaikutusta vaikka otinkin talvella tunnollisen testijakson Neutrogenan kanssa, mutta kuorintateholtaan muuten todella hyvä!

7. Nivea Invisible anti-perspirant* oli uusi tuttavuus, mutta olen kyllä käyttänyt vastaavaa roll-on -versiota. Tämän käytettyäni ajattelin, että sen lisäksi, että roll-onit tuntuvat mielestäni miellyttävemmiltä, vaikuttavat ne myös riittoisemmilta. Tuntui, että suihke kului melkein puolet nopeammin, niinpä en kokenut hurahtamista vaan palasin tyytyväisenä takaisin vanhaan tuttuun dödömuotoon. Pari viikkoa sitten ostin muuten ensimmäisen luonnonkosmetiikkadödöni, jota parhaillaan testailen!

8. Madará Deco Face värillinen päivävoide* on ihana! Tosi miellyttävä ja kevyt koostumus sekä luonnollinen väri, joka antaa iholle hehkua ja eloa. Sopii erinomaisesti kesäkauteen ja freesaa ilmettä helposti sekä nopeasti.

hiustuotteet 01

9. Big Sexy Hair muotovaahtoa* olen hehkuttanut pariinkin otteeseen. Kirkkaasti suosikkimuotovaahtoni ja itse asiassa se tuote, joka vakuutti siitä, että muotovaahto sittenkin saattaa sopia jopa mulle, aiemmin olin suhtautunut penseästi vaahtoihin. Ihan loistava siis, tuo hyvin pitoa ja volyymiä, muttei jätä hiuksia raskaan tuntuisiksi! Ehdottomasti sellainen tuote, johon palaan varmasti vielä tulevaisuudessa.

10. Olen aivan addiktoitunut kuivashampoisiin, enkä ymmärrä miten ennen pärjäsin ilman! Samalla olen myös valikoiva niiden suhteen, mikä tahansa ei käy. Myönnänkin suhtautuneeni skeptisesti Sunsilkin Dry Shampooseen*, mutta kun kuulin siitä kehuja, uskaltauduin kokeilemaan ja ihastuin saman tien. Mielettömän hyvä tuote ja todellinen yllättäjä! Hinta-laatusuhde siis todella kohdillaan ja ehdottomasti kilpailukykyinen tuote suosikkikuivashampoomerkilleni Batistelle!

11. Batiste Dry Shampoo Light & Blonde* on jo toinen käyttämäni blondeille tarkoitettu kuivashampooversio ja ties kuinka mones käyttämäni Batisten tuote, niihin vain voi luottaa! Vaalean vivahteen tosin huomasin kunnolla vasta nyt kun tyvikasvuni on selvästi tummempi ja itse asiassa vaalea kuivashampoo tasapainottaa sitä hitusen lähemmäksi latvan sävyä, muttei kuitenkaan tuo väriä liikaa.

*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Heeeei, löysin nyt vasta tämän postaussarjan pariin – onpa hauska että tämä tyhjien purkkien jemmaaminen on levinnyt kosmetiikkablogien ulkopuolellekin! Hyvä Elsa! Jään ehdottomasti seuraamaan! :)

Vastaa

Jee, kiva kun löysit! Tämä tuntuu nyt hetkessä levinneen lifestyleblogien maailman eikä ihme, ideahan on loistava – samalla motivoi käyttämään purnukoita loppuun että tarjoaa tilaisuuden tehdä niistä pieni yhteenveto vaivatta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.