Yhdetkään kenkäni, tai oikeastaan edes vaatteeni, eivät ole saaneet osakseen niin paljon huomiota kuin nämä muutama viikko sitten saamani Sorelin vedenpitävät nilkkurit. Ne ovat saaneet osakseen varauksetonta ihastelua missä tahansa liikunkin ja olen päässyt monta kertaa vastaamaan kysymykseen ”mistä noita saa?”. Monille on tullut myös yllätyksenä kun olen maininnut, että kyseessä on vedenpitävät kengät, osittaiset kumpparit, mikä on saanut kysyjän kumartumaan liki ja tiirailemaan kenkiä lähempää. Niistä ei tosiaan ensivilkaisulla uskoisi! Viimeksi perjantaina työkaveri kiteytti hissiä odotellessani oleellisen, kengissä on jujua, mutta ne eivät kuitenkaan ole liian erikoiset, kaiken kaikkiaan täydelliset. Siihen ei ole vaikea yhtyä, ne ovat kauniit ja helposti yhdisteltävät. Sen lisäksi lesti on mainio, mutta siitähän taisinkin jo mainita. Pujotin tosin sisään vielä aiemmin syksyllä saamani FootBalancen kevytpohjalliset, jotka yhdistettynä kenkien sopivan leveään lestiin ovat täydellinen yhdistelmä.

Toinen  työkaveri oli googlaillut kenkiä hiljaisuudessa ja hihkaisi, että niitä on saatavilla myös Finnair Plusshopissa, jossa ne näyttävät juuri nyt olevan tarjouksessa. Ajattelin siis hihkaista teillekin, kun joukossanne kiinnostuneita tuntui aiempien postausten perusteella olevan. Monessa nettikaupassa näyttää koot olevan vähissä, mutta ainakin Plusshopissa oli vielä useita tarjolla (EDIT 27.11: tai siis oli…), ja niitä paria kokoa, mitä Plusshopista ei löydy, on vielä normaalihintaan tarjolla Spartoolla (koko 40) ja Sorelin omassa nettikaupassa (koko 39).

sorel nilkkurit 3kauniit kumisaappaat

Toinen etu, josta halusin huikata koskee LiLLE Clothingin Flora -mekkoa, sitä samaa, joka päällänikin monessa asussa näkyi ja oli arvonnassa pari viikkoa sitten. Flora -mekot sävyissä musta, safiirinsininen ja beige ovat parhaillaan 25% alessa ja ilmaisella toimituksella lauantaihin (30.11) asti kun muistat kirjoittaa tilauksen koodikenttään ”Flora”. Joten jos jäi harmittamaan, ettei arpaonni osunut kohdalle, kannattaa poiketa ostoksille LiLLEn verkkokauppaan, klik klik! :)

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Sorelit ovat kyllä aivan mielettömiä kenkiä! Sain myös jokin aika sitten elämäni ensimmäisen parin Soreleita, ja jäin heti koukkuun. ♥

Nuo sinun kenkäsi ovat kyllä sellaiset herkkupalat, että ei ihme ollenkaan, että ne ovat kehuja keränneet! :)

Vastaa

Ihana kuulla, että olet tykännyt kanssa! :) Itse olen ollut niin tyytyväinen näiden laatuun, ulkonäköön, ja noh, ihan kaikkeen, että katselin tuossa viime viikolla jo talvikeleille sopivia popoja Sorelin valikoimasta. Täksi talveksi olen lupaillut itselleni kaikkea mukavaa, paksua takkia ja lämpimiä popoja (ja sitten kuitenkin kotiutan sieltä kaupasta ihan jotain muuta kuin suunnittelen;))!

Vastaa

Ääh olen niin kateellinen näistä! Kun kirjoitit näistä kengistä ensimmäisen kerran, yritin heti löytää niitä netistä. Ei löytynyt, kaikkialta loppu. Pöh.

Vastaa

No voi pöh! Tuonne Spatoolle näytti ainakin tulleen kokoa 40 lisää, mitä ei ollut silloin kun näistä kengistä viimeksi mainitsin. Spartoolla on silloin tällöin myös hyviä tarjouksia/alekoodeja, joten itse ajoitan hankintani aina sellaiseen hetkeen kun saa tipautettua normihinnoista vähän pois ;)

Vastaa

Ei voi kieltää :) Kengät ovat todella suloiset :) Vieläpä käytännölliset, kun pitävät vettä!

Vastaa

Oi kiitos, kiva että tykkäät myöskin! No niinpä, harvassa on yhtälö, jossa mukavuus, käytännöllisyys ja ulkonäkö kohtaavat – sitä kombinaatioita osaa todella kaikkien niiden virhekokeilujen jälkeen arvostaa ;)

Vastaa

Mainitsit noista Spartoon alekoodeista. Itse olen ennenkin kuullut niistä, mutta en vain ole koskaan törmännyt mihinkään hyviin ”yleistarjouksiin” (siis sellaisiin, joita ei olisi tarkoitettu vain tietyille merkeille), lähinnä joihinkin seitsemän euroa hinnasta pois -tarjouksiin, jotka eivät minusta ole kenkien kohdalla mitenkään hyvä tarjous.

Vastaa

Heippa! Mies aikoinaan vinkkasi, että kannattaa aina googlailla alekoodia kyseiseen nettikauppaan ennen tilauksen tekoa, ja moneen sellainen löytyykin toden totta pienellä vaivalla (ei tietenkään aina ja kaikkialle) :) Niinpä nykyään koukkaan useimmiten googlen kautta, ennen kuin painan tilauspainiketta. Kurkkaan myös eri kuponkifirmat, kuten vaikkapa CupoNationin, esimerkiksi tämänhetkiset Spartoon koodit löytyy täältä: http://www.cuponation.fi/search?q=spartoo , mutta alekoodit vaihtelevat tietty tilanteen ja ajankohdan mukaan, eli kannattaa ilman muuta ennen tilauksen tekoa kurkata mitä on tarjolla! Vastaavia kuponkifirmoja löytyy toki muitakin :)

Vastaa

Tilasitko itsellesi koon, jota normaalistikin käytät, vai hieman pienemmän? (nimim. nettishopissa kuolaava)

Vastaa

Heippa! Käytän normaalisti kokoa 40 ja tilasin näissä myöskin koon 40, joka on juuri oikea. Ei kuitenkaan ole tiukka malli, eli sain ujutettua sisään ohuen pohjallisen. Käytän vielä toistaiseksi ohuilla sukkissukilla, eli en ole kokeillut pohjallisten ja villasukkien yhdistelmää, mutta ainakin ilman pohjallisia villasukkien kanssa oma koko on just hyvä :)

Vastaa

*klik* sanoi Sorelin nettikauppa ja *klik* sanoi PayPal. Voi voi mihin törsäykseen mut nyt johdattelit. Isäntä kun taas näkee postipaketin meillä niin huudan nyt kyllä että Anna-Marin syytä kaikki.

Vastaa

+a niin kuin Anna-MariA. Mä en ymmärrä, miten iPadin näytön näppis on muuttunut huonommaksi käyttöjärjestelmän päivityksen myötä. Onkohan kukaan muu huomannut siinä mitään outoa? Mä kirjoitan salasanatkin sillä nykyään järjestään väärin :-(

Vastaa

Hih, voi apua, kai mun sitten täytyy kantaa vastuu että sä voit keskittyä nauttimaan uusista popoista ;) Noita voi kyllä ihan hyvällä omallatunnolla perustella fiksuksi ja monikäyttöiseksi hankinnaksi…;) Voi että, toivottavasti koko on oikea ja muutenkin tykkäät!!

Heh, A sinne tai tänne, myönnän nipoilevani toisinaan muiden suhteen, mutta sitten nolottaa huomata, että itsekin kirjoitan oman nimeni toisinaan väärin – yleensä just ilman sitä vikaa aata. :D Ei siis parane vetää hernettä nenään, ja rehellisesti, nyt en edes huomannut, ennen kuin huikkasit :) Mutta tuo on kyllä niin rasittavaa, jos näppis ei täysin pelitä, itsellä on joskus ollut vastaavia tilapäisiä häiriöitä, ja tietenkin just silloin tarvitsisi koko ajan sitä kyseistä painiketta (noh, a:ta nyt ihan varmaan koko ajan tartteekin)!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.