Kesäviikonloput tuntuvat kuluvan aina vauhdilla ja nytkin näyttää siltä, että jokaiselle tulevalle viikonlopulle aina elokuuhun asti on ainakin alustavia suunnitelmia. Mutta toisaalta, kesä on lyhyt eikä siihen loppujen lopuksi montaa viikonloppua mahdukaan, joten parempi ottaa ilo irti niistä!

Tämäkin viikonloppu kului täysin blogivapaudessa, ystävä täytti 30 ja tietenkin suuntasimme juhlimaan. Kyseessä oli yllätyssynttärit, joten oli huippua olla mukana tuon mitään aavistamattoman synttärisankarin yllättämisessä. Tänään päivä onkin kulunut rennosti, kotiuduimme iltapäivällä ja nyt olen fiilistellyt (sisältä käsin kylläkin) ihanaa auringonpaistetta ja tulevaa viikkoa. Yritin saada ajantasaisia asukuvia purettua tänne, mutta aika ei sittenkään riittänyt, joten mennään näillä muutaman viikon takaisilla.

black leather skirt 37black leather skirt 6black leather skirt 26black leather skirt 9black leather skirt 40black leather skirt 36Jakku: H&M Concsious Collection / Pusero: ASOS / Kynähame: BikBok / Clutch: & Other Stories / Korkkarit: Mango / Kello + rannekoru: Tommy Hilfiger, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Wau mikä kokonaisuus! :) Raju nahka kyllä toimii kivasti, kun sen kaverina on jotain pehmeää ja hempeitä sävyjä :).

Vastaa

Oi kiitos <3 Ihan mahtava kuulla, että toimii!! :)

Vastaa

Oletpa kaunis ja tyylikäs!

Vastaa

Voi kiitos <3

Vastaa

Oioi. Minulla kyllä sydän pysähtyi noiden kenkien kohdalla. Ihan täydelliset nudet korkkarit ja nimenomaan tuon kannan takia. Ihanat!! Kaunis asu muutenkin, hame on kyllä just eikä melkein :)

Vastaa

Oi kiitos!! Nämä ovat kyllä ihan luottokenkäni! Omistan tismalleen samanlaiset myös mustina, ja olen niin iloinen, että päädyin nämä aikoinaan hankkimaan samalla kertaa kahdessa värissä. Kengät ovat sekä ajattomat ulkonöltään, että mahdottoman mukavat – tuo paksumpi korko tekee näistä tosi tukevat ja jalka jaksaa huomattavasti apremmin kuin ohuissa koroissa tasapainoillessa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.