Vaikka syksy on vasta alussa, uskallan jo väittää, että tässä asussa näkyvä Hunkydoryn harmaa neule on yksi kauden suosikeistani. Hankinta on eittämättä hyvä, kun sitä tekee mieli käyttää ihan joka päivä ja jos nyt en sentään ihan joka päivä, niin aika tiuhaan kuitenkin olen kyseistä tässä neuleessa viihtynyt (ja taisin sitä jo Snapchatinkin puolella hehkuttaa).

Neuleen hienous paljastui vasta käytössä, neuleeseen on nimittäin kätketty muutama neppari, jotka antavat mahdollisuuden käyttää neuletta aika monella tapaa – näette sitten joskus asukuvien yhteydessä muita versioita. Lisäksi se on ihan loistava toimistopaita kaikessa klassisuudessaan!

hunkydory neule 1hunkydory neule 01

Kynsissä näkyy keskiviikkona päivällä laitettu Treat Collectionin lakka, jonka pysyvyyttä olen hämmästellyt viikon aikana. On hyvin tyypillistä, että kynsilakka pysyy kynsissäni täydellisenä tasan vuorokauden ja sen jälkeen oikean käden etu ja keskisormen kärkiin alkaa ilmestyä kulumaa, mutta Treatin kanssa oli toisin, se pysyi ihan priimana peräti kaksi vuorokautta ja vasta perjantaina illalla havaitsin häivähtävää kulumaa juurikin noiden mainitsemieni sormenkynsien kohdalla.

Lauantaikin siis oli varsin hyvä kynsilakkapäivä kun taas tänään kynnet näyttivät siltä, miltä yleensä muulloin kolmannen päivän kohdalla. Käytännössä olisin voinut vielä pitkittää lakan vaihtoa, mutta kiva mennä huolletuilla kynsillä uuteen viikkoon, niinpä juuri tässä samalla postausta kirjoitellessa lakkailen kynsiä uudelleen. Pakko testata Treatia uudelleen ja selvittää, oliko kyseessä vain hyvä tuuri vai onko lakan pysyvyys todella selvästi keskivertoa parempi.

hunkydory neule 06hunkydory neule 04hunkydory neule 5

Neule: Hunkydory / Toppi: Object / Hame: Bikbok / Kengät: Mango / Laukku: Marc Jacobs / Korvakorut: Ibero

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

On kyllä todella kivan näköinen neule! Mistä olet sen ostanut?

Vastaa

Eikö olekin! Tämä on tosi monikäyttöinen ja aivan ylimukava päällä :) Tilasin jokunen viikko sitten Booztilta, joten saattaa hyvin löytyäkin vielä valikoimasta!

Vastaa

Voi hyvänen aika, että olet kaunis! Olet kyllä ihan mielettömän näyttävä ja klassisen kaunis nainen. Tykkään kovasti myös persoonallisesta tyylistäsi – ihanaa, että on joku, joka ei hairahda jokaikiseen trendiin mutta ei toisaalta pukeudu pelkästään vaaleansinisiin kauluspaitoihinkaan :) Aurinkoa syksyysi!

Vastaa

Voi kiitos, olipa kauniis sanottu <3 Ihan sanattomaksihan tässä menee :) Kiitos siis tätäs mieltä kovasti lämmittäneestä kommentistasi ja aivan ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.