Pakkasteema jatkuu ja huomaan talvivaatteiden todella jo kyllästyttävän. Varaston vaatelaatikoita purkaessa käsiin on osunut kaikkea keväistä ja kesäistä. Kaikkea sellaista, joka ei säiden puolesta vielä tule kysymykseenkään. Sen sijaan valinnanvara nyt on ärsyttävän rajallinen, etenkin näinä kovimpina pakkaspäivinä. Jos oli kylmä kaksi viikkoa sitten näitä kuvia ottaessa, niin en tiedä miksi kutsua tämän viikonlopun pakkasia. Saavuin eilen illalla Joutsaan ja pakkanen kipristeli ihoa niin, että mietin vakavasti, pitäisikö pysytellä sisätiloissa loppuviikonloppu.

Tänä aamuna auringonpaisteeseen herätessä fiilis on jo toinen. Jos kerrostaisi kaikki matkaan mukaan otetut vaatteet, ehkä sitä jotenkin tarkenisi! Ei siis näiden kuvien kaltaista lookia tänään ulos lähtiessä! Joskin tämä on ihan lemppareita. Armor Luxin raitapaidat toimii aina, kipparinlakki on ollut suosikkeja syksystä asti ja konjakinvärinen laukku oli pitkään kaivattu lisä asustevalikoimaani.

Näin sivuhuomiona tuon edellisen lauseen jälkeen ystävän kissa päätti tulla oksentamaan viereeni, sopivasti matolla patjani vieressä lojuvan kännykkäni ja villasukkien väliin. Selvä kannanotto blogiin keskittymiseen, joten päätän tämän postauksen tähän ja keskityn miettimään, miten hoitaa yllättävä tilanne. Kivaa viikonloppua kaikille!

Raitapaita: Armor Lux / Hame: Esprit / Laukku: Tiger of Sweden / Kipparinlakki: H&M / Kengät: Beatrice / Kello: Daniel Wellington / Rannekoru: Paul Hewitt, saatu blogin kautta
Kuvat: Anna-Maria K.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.