Vaatekaappini päivitys etenee toivotulla tavalla ja olen onnistunut ilman haikeutta karsimaan vanhoja lempivaatteita sun muuta, mille en usko tulevaisuuden tarjoavan enää riittävästi omassa omistuksessani. Niinpä jälleen Kampin kirpparilla seisoo pöytä (nro 50), jossa voi poiketa tsekkaamassa jos löytyisi jollekin uusi elämä. Tosin kierto on ollut niin huimaa, etten tiedä mikä pöydän tämän hetkinen status on, mutta tarkoitus on vielä pariin tai kolmeen kertaan (riippuen omista aikatauluista) käydä kippaamassa lisää vaatteita ja asusteita myyntiin.

Sitten on niitä tarkkaan puntaroituja uusia tulokkaita, kuten tämä punainen pusero. Tai oli siinä omalla tapaa herätehankintaakin mukana. Olin etsinyt pienen ikuisuuden kivaa collegepuseroa, mutta tutkaillut lähinnä harmaita, vaaleita ja mustia, enkä juuri ajatellutkaan muun värisiä.

Mikään ei kuitenkaan kolahtanut ja sitten sattumalta bongasin tämän ja sillä sekunnilla unohtui alkuperäiset väritoiveet. Mutta se on punainen, ja noh, tehän tiedätte, punainen yksi suosikkivaateväreistäni. Hankinnasta on vierähtänyt jo parisen kuukautta (tai jotain sellaista, en enää pysy laskuissa ajan kiitäessä niin älytöntä vauhtia), mutta luonnollisesti olen edelleen tyytyväinen, että vaihdoin väriä lennossa.

Pusero: Kitsune / Hame: H&M / Trenssi: H&M / Aurinkolasit: Ivana Helsinki x Specsavers, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.