Acnen musta huivi on osoittautunut erinomaiseksi ostokseksi, sillä siitä lähtien kun ilmat alkoivat viilenemään, olen käyttänyt sitä todella paljon! Se toimii loistavasti niin huivina kuin näissä keleissä bleiserin korvikkeena shaalin tapaan käytettynä. Olipa se mukanani myös työreissullakin, ja koko matkalaukun sisältö purettuna löytyykin nyt matkablogin puolelta. Tämän asun yhteydessä jalassa myös uudet Wolfordit, jotka kieltämättä ovat todella miellyttävät päällä ja tuntuvat superlaadukkailta. Mutta myönnettävä on, että tänään huomasin pikkuisen reiän sääressä, enkä tiedä yhtään mistä tai milloin se on tullut. Tänään siis vasta toinen käyttöpäivä, eli saas nähdä kuinka pitkäksi sukkisten elämä jää. Onneksi reikä oli sen verran pieni, etten usko sen vielä rajoittavan käyttöä ja lisäksi sen leviämisen sai helposti estettyä kynsilakalla. Toivotaan siis, ettei uusia reikiä ilmaannu yhtä tyhjästä!

black shawl 4acne black shawl 01black shawl 8Huivi: Acne Studios / Neule: Zara / Hame: Dika / Sukkahousut: Wolford / Aurinkolasit: D&G / Laukku: Coccinelle / Korkkarit: Betty London

Kuten jo viime postauksessa mainitsin, tämä viikko on ollut aivan ylikiireinen. Kello lähentelee yhdeksää sunnuntai-iltana ja vielä on muutama juttu, jotka pitäisi hoitaa ja laittaa valmiiksi huomista toimistopäivää varten, joten lepohetket tällä viikolla ovat todella jääneet vähiin. Ehkäpä ensi viikko on vähän sallivampi? Toivottelenkin kaikille ihanaa illan jatkoa ja siirryn ruksimaan to do -listaltani pieniä juttuja pois. :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Sinun kauniissa säärissä wolford sukat näyttävät todella hyvältä.

Vastaa

Voi kiitos :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.