Totean ties kuinka monennen kerran olevani sään orja. Eilen oli harmaata ja olin aivan käsittämättömän väsynyt, vaikka seura olikin huippua. Tänään taas kirkas keväinen valo pilkistelee pilvien lomasta ja hiipii jopa meidän olohuoneeseen. Ikkuna on auki ja etäiset elämän äänet kantautuvat sisälle. Mikä parasta, ei ole kylmä, vaan sisään saapuva ilma tuntuu ihanan pehmeältä ja raikkaalta. Ja kas, olokin on ihan toisenlainen, virkeä ja energinen.

Kävin aamupäivällä kippaamassa uuden kassillisen kirppistavaraa DoMiin, josta vaikuttaa pöytä tyhjentyneen ihan kiitettävällä tahdilla. Mikäli myyntikokemus osoittautuu hyväksi, käytän varmasti keväämmällä uudelleen kunhan saan kenkä- ja vaatevaraston vielä tarkemmin siivottua. Nyt istun sohvalla ja pitäisi aloittaa erästä työurakkaa, mutta taidan vielä hetken nauttia rauhassa tästä keskipäivän raukeudesta ja päivän ensimmäisestä kahvistani.

punainen laukku 16 punainen laukku 14coccinelle red bag punainen laukku 11 punainen laukku 8Pusero: ASOS / Neulehame: Zara / Vyö: Nini’s / Nilkkurit: Shoeshibar / Laukku: Coccinelle

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

On se ihana!! Siis tuo laukku :) Toki sinäkin, aina yhtä kauniina. Eipä onneksi tarvinnut kauaa asukuvia laukun kera odotella. Tuo sinun puserosi on kyllä ihana :) Olen itsekin poikkeuksellisen usein viime aikoina löytänyt itseni katselemasta kivoja paitiksia niiden tuttujen ja turvallisten trikoo -ja neulepaitojen sijaan. Kivat mallit ja kuosit vetää puolernsa :) Ehkä se on sitä kevään tuloa..

Vastaa

Oi kiitos! Tykkään tästä laukust aihan hirvesti, enkä malta millään odottaa, että kevät menee pidemmälle ja pääsen yhdistelemään sitä entistä vaaleampiin kokonaisuuksiin :)

Itse olen ihan hurahtanut erilaisiin löysiin puseroihin ja paitikisiin! Ennen käytin liki pelkästään trikoo- ja neulepaitoja kanssa, mutta pikkuhiljaa kaappi on alkanut täyttymään erivärisistä ja -kuosisista paitiksista. Ne ovat jotenkin tosi helppoja, mukavia ja myös sallivia – lisäksi vöillä voi kivasti kuroa vyötäröä näkyviin tai vaihtoehtoisesti antaa valua rentona alaosan päälle :)

Vastaa

Todella kaunis asu! Laukku on piste I:n päälle. <3

Vastaa

Oi, kiitos <3

Vastaa

Vitsi mikä upea ja kaunis kokonaisuus! Todella kaunis <3

Vastaa

Kiitos ihana!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.