Siirrytään jouhevasti elämän isoista haaveista pieniin arkisiin ja palataan punaiseen. Kuten mainitsinkin, pitkän jahkailun jälkeen päädyin tilaamaan itselleni Coccinellen punaisen laukun, enkä voisi olla iloisempi saapuneesta pirteästä ilmestyksestä! Myönnettävä kyllä on, että ehkä se sopii paremmin myöhemmän kevään ja tulevan kesän asuihin kuin näin paksujen ja synkkien talvivaatteiden rinnalle, mutta se ei estänyt ottamasta uutta laukkua jo eilen käyttöön.

coccinelle bag 4

Pelkäsin laukun olevan pieni, mutta oikeastaan se on varsinainen tilaihme ja vaikka onkin kompaktin kokoinen, sinne sujahtaa näppärästi kaikki arkipäivän tuikitarpeelliset tavarat muistiinpanovälineistä kameraan ja lompakosta pieneen meikkipussiin. Olen siis varma, että kyseessä on laukku, jota tullaan näkemään erityisen paljon käytössä kunhan päästään kevätkaudessa vähän pidemmälle.

mango jakku

Punaisen innostukseni ei ole rajoittunut vaan laukkuihin, vaan kaikkeen muuhunkin pukeutumiseen liittyvän – sisustukseen tämä väri ei ole vielä päässyt hiipimään ja vähän epäilen, ettei sitä siellä tulla näkemäänkään. Posti toi Mangon punaisen klassisen jakun, joka itse asiassa oli sävyltään hyvin liki laukun väriä. Molemmat muuten ovat vähän syvemmät punaiset kuin mitä kuvat antavat ymmärtää, jostain syystä kameraan vain tuntui ikuistuvan sävyt todellista haaleampina. Noh, näette sitten myöhemmin asukuvista paremmin!

coccinelle bag 01

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Laukku on aivan ihanan näköinen! :) Minulla oli joskus punaista sisustuksessa mutta siihen kyllä kyllästyi aika nopeasti, huh en suosittele. ;)

Vastaa

Oi kiitti!! Hihi, mä vähän epäilen, että mullakin kävisi just noin – eka voisi olla hyvä idea joku punainen sisustuselementti, mutta tuskin menisi kauaa kun se alkaisi pikemminkin häiritsemään silmää :)

Vastaa

Ihanan laukun löysit!

Vastaa

Kiitti <3

Vastaa

Tuo laukku on niin sun näköinen!
Eiköhän se kevät nyt viimeistään ala noilla värikkäillä ihanilla vermeillä. ;)

Vastaa

Hih, kiitti! Kevät saisi kyllä saapua, en nimittäin millään malttaisi odottaa, että saisi uutta laukkua vielä monipuolisemmin käyttöön ;)

Vastaa

Aivan ihana laukku! Ihan täydellinen punainen väri. Kiva nähdä sitten asukuvissa miten yhdistät laukun asuihin. Pirteä lisä kyllä asuun kun asuun :)

Vastaa

Oi kiitos! Klassinen malli ja juuurikin tuo tismalleen oikea punaisen sävy oli itselle iso kriteeri hankinnassa, niinpä kun netin kautta tämän tilasin, jännäsin aina saapumiseen asti, että onhan väri yhtä kiva luonnossa kuin miltä se kuvassa näytti – onneksi oli :)

Vastaa

Oijoi mitä kaunista upeaa punaista! <3

Vastaa

Oi kiitos <3 Hihi, olen kyllä nyt ihan punaiseen hurahtanut! Saa nähdä käytänkö mitään muita väripilkkuja tänä keväänä :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.