Huuh, mikä sunnuntai! Istun parhaillaan vastailemassa kiireellä s-posteihin, jotka ovat odottaneet vastauksiaan ihan liian kauan ja kirjoitan tätä postausta. Tämän jälkeen tavoiteena on pistää läppärin kiinni ja palata vasta huomisaamuna kaikkien juoksevien asioiden hoitoon, joita jo tulevan viikon torstaina (!) edessä olevat Take me theren avajaiset teettää.

Mutta jos on kiireistä, niin on kyllä antoisaakin! On aivan ihanaa nähdä mielessä pitkään kyteneiden ajatusten saavan muotoa ja suurta tyydytystä tuottaa oman käden jäljen näkeminen, visioiden herääminen henkiin. Toki matkan varrella on joutunut väistämättä tekemään kompromisseja, resurssit eivät vain mitenkään riitä tässä vaiheessa kaikkeen, lähellekään, mutta se ei estä sitä, ettei voi tehdä erityisen huolella ja täydestä sydämestä niitä asioita mitä tekee, keskittyä tärkeimpiin asioihin ja jättää osa ideoista suosiolla tulevaisuudessa toteutettaviksi. No mutta, ehkäpä näistä asioista on teille kiinnostavampaa kirjoitella vasta sitten kun saadaan sivu auki ja saatte konkretiaa siihen, mistä puhutaan! :)

kotitoimisto 01

Kiteytettynä kuitenkin tämä päivä on pitänyt sisällään koneella istumista, käytännössä ihan koko päivän, aamukymmenestä iltakymmeneen, sekä monta kuppia kahvia! Lounaasta kävi lähikahvilasta noudetut sämpylät ja smoothiet, jälkiruoaksi kelpasi paremmin kuin hyvin tuore korvapuusti, jonka koimme Adalminan kanssa ansainneemme kaikesta puurtamisesta.

kotitoimisto 03kotitoimisto 04

  Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.