Ajattelin, ettei koneeltani enää löytyisi mitään julkaisemattomia asukuvia, mutta olin väärässä. Tämä asu on unohtunut läppärin syövereihin monta viikkoa sitten, niiltä ihanilta syyspäiviltä kun aurinkokin vielä ilmestyi maisemaan lähes päivittäin.

Ylipolvensaappaat hankin alkusyksystä, pidän näiden klassisesta mallista ja tukevasta korosta. Vasta käytössä huomasin ongelmaksi vähän liian löysän varren, joka valuu harmillisesti. Onkin pitänyt kokeilla yhdistää saappaat pitkiin sukkiin tai farkkuihin, jos se vaikka ratkaisisi ongelman, mutta ihan vielä ei ole tuntunut tarpeeksi kylmältä sille yhdistelmälle, mutta ehkäpä vielä tämän kuun aikana pääsen kokeilemaan!

mango dress 03mango dress 10mango dress 02mango dress 15Mekko: Mango / Ylipolven saappaat: Anne Klein / Laukku: LUMI, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Mekko ja laukku sopivat tosi kauniisti yhteen! Ihana yhdistelmä :)

Olisi kiinnostavaa nähdä joskus sun laukkukokoelma kokonaisuudessaan :) Olen itse karsimassa laukkujen määrää, ja hyvät vinkit otetaan mieluusti vastaan…

Vastaa

Oi kiitos, kiva kuulla!!

Ja hei, kiitos ideasta! Mä itse asiassa mieitnkin tuossa ihan vähä aikaa sitten, että kiinnostaisikohan sellainen postaus, joten nyt kommenttisi innostamana täytyy ehdottomasti laittaa toteutukseen! :)

Vastaa

Oho! En yleensä pidä ollenkaan ylipolvensaappaista, sillä ne näyttävät omiin silmiini jokseenkin mauttomilta. Nämä sinun saappaasi ovat kuitenkin todella tyylikkäät ja sellaiset, jotka mieluusti ottaisin myös omaan vaatekaappiini! Nappivalinta siis! :)

Vastaa

Oi, onpa tosi kiva kuulla!! Kiitos! Ja tiedän mitä tarkoitat, ylipolven saappaissa raja on kyllä hiuksen hieno mauttomaan – kestikin tosi kauan, että löysin nämä mieleiset, joten sitä suuremmalla syyllä kiva kuulla, että toimii! :)

Vastaa

Onpa kauniit ylipolvensaappaat :). Just eilen pohdiskelin, että pitäisi hankkia kyllä itsellenikin ylipolvensaappaat, jotkut klassiset, jotka sopivat moneen :).

Vastaa

Kiitos kovasti! Ennen näitä ehdin kokeilla liudan erilaisia ylipolvensaappaita, mutta vasta näiden kohdalla kolahti – hinta oli kohdillaan ja malli sopivan ajaton! :) Vielä kun saisi tuon varrenympäryksen pienesti kapeammaksi, täytyypä kysäistä josko suutarilla olisi ratkaisu :)

Vastaa

Mulla on noi samat saappaat! Aivan huiput! :) Kaunis asu muutekin!

Vastaa

Samis! :) Noissa on tuntuikin hinta-laatusuhde olevan kohdillaan ja malli kivan ajaton :)

Vastaa

Sä teit jälleen Mahdottoman: näytät hyvältä eläinkuviossa. Oikeesti, mä en keksi KETÄÄN muuta joka pystyisi tohon. Kaikki muut näyttäis jotenkin halvalta tossa mekossa, muttet sinä. Mä en käsitä sitä. :-O

Vastaa

Tämä on ehkä suurin kohteliaisuus ikinä! Olen todella otettu!! Ihan huippua kuulla, että toimii! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.