Tuntuu hassulta julkaista näitä kohta kuukauden takaisia asukuvia, sillä vaikka niistä on vähän aikaa, ne näyttävät kuin olisivat paljon kauempaa. Ongelma on selvästi kantanut läpi kevään, sillä yksi jos toinenkin kevään asuni on ollut värimaailmaltaan poikkeuksellisen synkkä, melkeinpä syksyinen. Tänään pohdin, että kesäkautemme on niin lyhyt, joten aika kaivaa sandaalit esiin ja ottaa kesävaatteet käyttöön, sillä milloinkas niitä käyttäisi jos ei nyt? Vaikka myönnän kyllä hytisseeni tänään keskustassa paksussa neuleessani ja kaivanneeni lämmintä kaulahuivia, mutta ehkäpä aika karaista itsensä kesäkeleihin – tai sitten vain elätellä toiveita, että juhannuksen jälkeen lämpölukemat humahtavat kunnolla ylös!

Joka tapauksessa, tämä asu on Maltaa edeltäneeltä viikonlopulta, jolloin piipahdimme ystäväpariskunnan kanssa Tukholmassa. Asun saneli mukavat kävelykengät, mutta jos olisin viettänyt normaalia päivää, todennäköisesti olisin päätynyt tavallisiin korkkareihin ihan tavan vuoksi, vaikka todella paljon kyllä pidän näistä Elsalta saaduista Espritin kengistä. Ne ovat hauskan väriset ja mielettömän mukavat jalassa, täydelliset siis pitkään päivään jalkojen päällä.

ruudullinen asu 01ruudullinen asu 03ruudullinen asu 04ruudullinen asu 19ruudullinen asu 02 Bleiseri: Vila / Hame: Lindex / Kauluspaita: ASOS / Nilkkurit: Esprit / Kaulahuivi: Zara / Kello Tommy Hilfiger, saatu blogin kautta

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Ihanan tyttömäinen (kuin koulu-uniformu), mutta kuitenkin sitten naisellinen ja tyylikäs…. :)

Vastaa

Oi kiitos, tosi kiva kuulla, että toimii :)

Vastaa

Ihan samaa mieltä. Ihanan tyttömäinen asu. Tulee koulu-univormu mieleen. Ja kuitenkin näyttää samalla myös naiselliselta ja tyylikkään hillityltä. Noin tyylikkään asun kanssa kokeilisin mariininsinisiä tai viininpunaisia sukkahousuja. Mustienkin kanssa näyttää tosi hyvältä. Vekkihame sattuu olemaan se oma suosikkihametyyppi. Ja juuri tuonpituisena. Vahinko vaan ettei minulla ole tuollaista hametta. Olisi varmasti paljon käytössä.

Vastaa

Kiva kuulla! Samoin, itse tykkään myös tosi paljon vekkihameista! Harmillisesti vain niitä tuntuu välillä olevan vaikea löytää just oikeassa pituudessa ja materiaalissa, niinpä yritän aina bongailla sellaista kun kiertelen vintage-liikkeissä tai muuten vaan silmään osuu sopivan oloista kuosia kaupassa :)

Vastaa

Tuo on totta. Varsinkin reisipituisia vekkihameita on vaikea löytää, joissa olisi vielä aika leveät nuo taitokset. Omassa suosikkihameessani taitosten väli on reilu 8cm ja juuri tuota pituutta kuin sinulla noissa kuvissa. On kyllä yksivärinen (mariini), mutta tosi paljon olen käyttänyt. Täytyy varmaan etsiskellä tuollainen ruudullinenkin kun näyttää niin tosi hyvältä.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.