Johan sitä on hehkutettu, nimittäin oranssinpunaista. Rakastan punaista pukeutumisessa ja kun tänä keväänä kaikkialle rantautui oranssivivahteista punaisen sävyä hurahdin hetkessä, ihana väri! Pari kuukautta sitten poikkesin Stockalla MACin osastolla vilkuilemassa, josko löytäisin kesähuulipunan uudessa väri-ihastuksessani, ja ilo oli iso niinkin pienestä asiasta kuin huulipunasta kun sellainen osui huulipunahyllyllä silmiin. Sävy Lady Danger on täydellinen, kaunis matta oranssinpunainen, eli pysyvyys on yhtä huippuluokkaa kuin talvella hehkuttamallani Ruby Woolla – tämä sävy vain käy Rubya paremmin juuri kesään, vähän samaan tapaan kuin ihana Candy Yum Yum, joka taas oli viime kesän suosikki.

oranssinpunainen 6

Ja mitäpä olisi huulipuna ilman täydellistä väriparia kynsissä? Muistelin omistavani saman sävyisen kynsilakan ja pieni kynsilakkalaatikon kaivelu tuotti tulosta, käsiin osui AVON Fire Cracker*, joka on ihan yksi yhteen Lady Dangerin kanssa. Kynsilakka on huulipunan tapaan pigmentiltään erinomainen, periaatteessa yksikin kerros riittäisi, mutta parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistaakseni pistän kaksi. Vastaava sävy hippusen vaaleampana on myös Lumenen kesän kynsilakkavalikoimassa, mutta sitä en ole vielä ehtinyt testaamaan kun olen niin tykästynyt tähän.

Oranssinpunaista huulipunaa ja kynsilakkaa onkin tullut käytettyä viimeisen parin kuukauden aikana todella paljon niin yhdessä kuin erikseen, lisäksi on huikattava, että oranssinpunainen kynsilakka näyttää täydelliseltä varpaankynsissä. Ihana kesäväri, joista molemmat olivat mukanani Maltalla ja ihan varmasti lähtevät reissukavereiksi Bulgariaan ja Romaniaan.

oranssinpunainen 7*saatu blogin kautta

Psst. käykää kurkkaamassa Take me theren puolelta asukuvia Maltalta. Ajattelin julkaista siellä selvästi reissupainotteisia asukuvia kun taas kaikki muut asut päivittyvät tuttuun tapaan tänne!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.