Olen paennut harmautta mukavaan tekemiseen ja mukaviin ihmisiin, imenyt itsestä kateissa olevaa energiaa muista ja hymyillyt pimeyden keskellä piristäviä kohtaamisia. Vaikka hämärä saa tuntemaan jatkuvaa vetoa peiton alle, olen yrittänyt pitää itseäni liikkeessä ja keskittyä innostaviin asioihin.

by pias 1

Eilen poikkesin Espoon keskuksessa sievässä puutalossa by Pia’s putiikin valikoimaa hypistelemässä ja tänään inspiroiduin Vapaaehtoistoiminnan messuilla (muistittehan tulla paikalle?). Iltapäivällä istuin kaimani kanssa lyhyessä ajassa kantapaikaksi muodostuneessa Robert’s Coffeessa Citykäytävällä, joka jotenkin aina sattuu sopivasti matkan varrelle ja tuntuu runsaista asiakasmääristä huolimatta tunnelmalliselta kohtaamispaikalta.

Illemmalla ihastelin Uudenmaankadun varrella sijaitsevan Fleuristen kodikkuutta ja tutustuin siinä sivussa kauden kosmetiikkauutuuksiin. Maistoin joulukauden ensimmäisen glögin ja kotiin kulkiessa fiilistelin Kolmen sepän patsaan kupeeseen auennutta joulutoria. Pimeyden keskellä pienillä hyvillä asioilla on erityisen iso merkitys!

by pias 2

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Hei Anna, onko blogiasi mahdollista seurata rss-syötteen avulla, esim Feedlyn kautta? Valitettavasti onnistun lisäämään blogistasi Feedlyyn vain kommenttisyötteen, ja vaikka muiden lukijoiden kommentteja onkin välillä kiva lukea, niin mielelläni kuitenkin lukisin itse postauksia :)

Vastaa

Heippa! Pahoittelut hieman viivästyneestä vastauksesta :) Onnistuukohan, jos kirjoitat blogiosoitteen perään ”feed”, eli näin: http://anna.fi/secretwardrobe/feed/? Toisella lukijallani oli samantyylinen ongelma, mutta saatiin se tuolla korjattua :)

Vastaa

Joo, tällä vinkillä toimii, ihan loistavaa :) Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Jee, loistavaa! Ja kiitos samoin, ihanaa viikonloppua :)

Vastaa

Aah, edellisen viestin alkuun oli tarkoitus kirjoittaa ”Hei Anna-Maria”. Selvästikin Anna-lehti sekoitti nyt ajatukseni täysin :)

Vastaa

Minäkin tykkään tuosta Citykäytävän Robert’s Coffeesta! En ole löytänyt itselleni täydellistä kahvilaa Helsingistä muutettuani sinne takaisin Tukholmasta, mutta tämän Robert’sin lisäksi myös City Centerin Fazer on minusta kiva – siellä on kaiken lisäksi hyvä palvelu!

Hyvää Joulua! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.