Nyt kun on tehnyt (äärimmäisen puuduttavaa) loppusiivousta vanhassa asunnossa koko illan, on lupa ehkä hetki hengähtää ja uppoutua ihan pelkkiin keveisiin asioihin? Niin kuin vaikka vaatteisiin. :) En ole liikaa elämäni aikana käyttänyt sinistä, mutta nyt Flora -mekkoa eritavoin asustellessani tajusin sinisen olevan yllättävän monikäyttöinen väri. Ensinnäkin, se toimii hyvin sekä kesään että talveen. Toiseksi, siniseen sopii erinomaisesti sellaiset klassikkovärit kuin harmaa, nude, konjakki ja musta. Tehosteväreinä taas voi käyttää melkein mitä vain, jopa sellaisia sävyjä, joita en alussa ajatellut sopivaksi sen pariksi, kuten viininpunaista. Sähkönsinisen ja hillityn harmaan liittoa piristäisi hauskasti myös vaikkapa keltainen tai sähäkkä pinkki. Useiden helposti yhteensopivien väriparien lisäksi sininen tuntuu sopivan hyvin vaaleaan ihoon, eikä korosta kalpeutta mustan tavoin. Siinä syytä kerrakseen päätyä rohkeammin sinistä käyttämään!

                                         lille flora mekko 10lille flora mekko 32lille flora dress 10lille flora mekko 13Mekko: LiLLE, saatu / Farkut: H&M / Huivi: H&M / Laukku: Massimo Dutti / Kengät: Diavolina

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihana toi laukku! :)
Ja kivan näköinen miljöö kuvissa, plussana vielä syksyiset lehdet maassa :) Täällä Pirkanmaalla ei olekaan enää noin kauniin näköisiä lehtiä maassa, kun sade on ne ihan piiskannut :)

Vastaa

Hih, kiitti! Täällä viipyilee vielä syksyn kaunein aika, vaikak viime päivinä onkin tuullut vimmaisesti ja sadekin on ilmestynyt kuvaan. Silti, ihanaa värimaailmaa on vielä ympärillä, eikä tuuli ole temponut kaikkea mukaansa :)

Vastaa

Hyvännäköisiä nämä sinun Flora-mekkosovelluksesi! Ihastustasi mekkoon ei voi olla huomaamatta…

Vastaa

Oi, kiitos, kiva kuulla että toimii ja ihanaa, että tykästyminen välittyy myös ruudun toiselle puolen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.