Löysin viikonloppuna laukun pohjalta muistikortin, jonka sisältä löytyi liuta mitäs muutakaan kuin unohtuneita asukuvia, jotkut jopa kesältä asti. Sattuivat täydelliseen saumaan, sillä valon puutteen vuoksi ajantasaisista asukuvista on pulaa. Kaivoin kyllä salaman jo esille, mutta kaikkien näiden luonnonvalossa otettujen kuvien jälkeen se yksinkertaisesti vain näyttää ja tuntuu kammottavalta. Ehkä siihenkin tottuu kun kaikki rästiasukuvat on käytetty?

Toki myös muutenkin (edelleen) pyörittelen kamera- ja kuva-asioita mielessä kun tämän vanhan kanssa ei oikein enää yhteiselo pelaa, mutten oikein tiedä mihin suuntaan lähteä. Vaihtoehtoja on liikaa ja tietämystä liian vähän (tai noh, ihan vain olen laiska, enkä jaksa tehdä mainittavasti vertailua vaihtoehtojen välillä). Canoniin tottuneena en ole varma, uskaltaisiko haastaa itsensä uuden opetteluun ja lähteä kokeilemaan jotain toista merkkiä vai olisiko vain turvallista pysyä tutussa. Äh, en tiedä vielä, mutta ainakin lisää valovoimaa kaipaan, ja miksei kestävyyttäkin. Nykyisestä kamerasta on kulma irti ja muutenkin se on vuoden vanhaksi hyvin elämää nähneen näköinen, vaikka se on vain ja ainoastaan kulkenut käsilaukussa mukana, ei suinkaan ollut sotatantereella. :) Mutta niin, niitä rästikuvia. Nämä on ehkä kuukauden takaa? Syksyltä kuitenkin.

      satiinihame 1 satiinihame 21

Bleiseri: Zara / Pusero: H&M / Hame: Zara / Kengät: Shoeshibar / Huivi: Zara / Rannekorut: Guess, saatu

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Mä voin ihan lämpimästi kyllä suositella Olympuksen E-PL5:ta, varsinkin sen 45mm/f1.8-linssin kanssa. Oikea muotibloggaajan unelmakombo. Ja tietenkin näppärä pieni koko ja keveys on plussaa. ;)

Vastaa

Tosi kiva kuulla suosituksia!! Itse en ole muuta kokeillut kuin Canonia, ja jotenkin pelkään olisinko ihan kädetön toisen merkkisen kameran asetusten äärellä :) Onko se kuinka helppo käyttää? Osaatko verrata esimerkiksi juuri Canoniin? :)

Vastaa

On tosi helppo käyttää, mä en nimittäin oo aiemmin käyttänyt pokkaria kummempaa kameraa ja opin tuon hujauksessa. Säätömahdollisuuksia tossa kuitenkin on ihan samaan tapaan kuin ”oikeissa” eli täysjärkkäreissä. Eniten täytyy ehkä kuitenkin kehua sitä miten upeasti E-PL5 toistaa värejä, kuvia ei juurikaan tartte muokata vaan ne on melkein suoraan kamerasta valmiita! :)

Vastaa

Oi, tosi kiva kuulla! Täytyykin käydä googlailemassa lisäinfoa ja kuvia kamerasta :) Tuo värien toistuvuus, syvyys ja myös monipuolisuus on ehdottomia kriteereitä blogikäyttöön tarkoitetussa kamerassa. Niin, ja nyt kun on tuollaista isoa möhkälettä raahannut päivästä toiseen laukussa, kaipaisi kyllä vähän pienempikokoista. Paljon kiitoksia vinkistä!

Vastaa

mitähän tästäkin nyt voisi sanoa. hieman on lehmämäinen toi asento ja vielä finni otsassa. titta ut . tugga på hö .

Vastaa

Eläimellistä on meno :) Finni sentään lähtisi pois, mutta ajattele, tuo luomi nököttää siinä aina, keskellä otsaa ja joka kuvassa. ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.