Jos minulta kysytään, vaalean harmaa ja konjakki näyttävät hurmaavilta yhdessä – väripari, johon en kyllästy, mutta jota ei silti jostain syystä liikaa tule käytettyä. Hillittyä harmoniaa tavoitellessa kolmas takuutoimiva lisäväri settiin on valkoinen; kaunis värikolmikko, joka sallii halutessa myös vahvempien yksityiskohtien sekoittamisen joukkoon, kuten vaikka kirkkaan huulipunan tai huomiokynnet. Tässä simppelissä asussa juuri ennen reissua, päädyin lisäämään perusvärien jatkoksi vastikään hankitun kesäbleiserini, jossa hehkuu hillitysti kuulas turkoosi. Raikkautta lisäsi hempeästi hehkuva pinkki huulipuna. Bonuksena harmoniaa rikkomassa kirkuvan sininen laastari kantapäässä – se asun pakollinen ei harkittu yksityiskohta. ;)

harmaat farkut 4harmaat farkut 18harmaat farkut 32harmaat farkut 23Farkut: H&M / Neule: zara / Jakku: Vero Moda / Kengät: Dinsko / Laukku Michael Kors

 

Viimeisestä kuvasta tuli mieleen, että jos olemme kaikki hyviä jossain, niin minun lahjakkuus on eittämättä kyetä sulkemaan silmäni juuri kuvanottohetkellä. On suorastaan mystistä, kuinka valtava määrä kaikista (asu)kuvistani olen silmät ummessa, ainakin puolet, mutta monesti reilusti enemmän. Silmänräpäykset alkavat saada jo koomisia piirteitä, miehen tsempatessa pitämään silmiä auki ja itse pinnistellessä niiden selällään pitämisen kanssa. Lopputulos on yleensä kaikkea muuta kuin luonnollinen, tai silti sama kuin ilman erillistä yritystäkin. En taida oppia, ongelmaan kun ei vaadita salamaa ja saman asian kanssa on tullut tuskailtua aina, nyt se vain on ehkä ryhtynyt häiritsemään enemmän, sillä kasvotkin ovat alkaneet vilahtaa kuvissa useammin. Niinpä olisi mukava löytää kuvamerestä edes jokunen toimiva kuva, jossa olisi myös silmät auki.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Minulla on joka kuvassa sama, silmät kiinni ja jotenkin aina näytän peuralta ajovaloissa. :D Värikombo, jota en ole ikinä edes tullut ajatelleeksi yhdistää. toimii kyllä erittäin hyvin! Haluaisin kysyä mielipidettäsi Korsin laukusta, oletko ollut tyytyväinen siihen? Rankan kouluvuoden jälkeen ajattelin palkita itseni kyseisellä laukulla, haaveissa kun tämä on ollut jo pitkään :) Kiitos jo etukäteen :)

Vastaa

Oi, kohtalotoveri ;)

Hyvä kysymys! Hmm, tämä Korsin laukku on ollut itselläni vasta puolisen vuotta, ja vasta nyt kevään korvilla päässyt kunnolla käyttöön, sillä väritys tuntuu jotenkin sopivan tämän valoisan kauden vaatteisiin paremmin kuin paksuihin ja tunkkaisiin talvitakkeihin.

Kestävyydestä on siis vielä paha sanoa pitkällä tähtäimellä, mutta laukku on jykevä ja jämäkkä, ja siihen uskaltaa ladata paljonkin painoa (mikä on itselle välttämättömyys, kun kuljen vähän väliä laukku täpötäyteen ängettynä:)). Kestosta ei siis ainakaan vielä ole tarvinnut huolia, vaan vaikuttaa kaikin puolin pitkäikäiseltä. Malli on muutenkin klassinen, joten kyllästymisestäkään tuskin tarvitsee huolia. Laukkuun ehkä sopisi mielestäni vähän paremmin kultaiset yksityiskohdat, mutta yllättävän hyvin silmäni on tottunut hopeaankin, eikä se enää ota silmään toisin kuin alussa pienesti :)

Vastaa

Tiedän tunteen! Itsellä täsmälleen sama ongelma, mutta mulla on ratkaisu. Kannattaa kääntää pää sivulle ja juuri ennen kuvan ottamista kääntää pää kohti kameraa, monesti ilmeestä tulee luonnollinen ja silmät pysyy auki. Tähän kannattaa vielä lisätä koko kropan heilautus, niin saa myös naurukuvat onnistumaan ja näyttämään luonnolliselta:) Näyttää kyllä tyhmältä, varsinkin julkisilla paikalla, mutta itselläni ainakin toimii!

Vastaa

Ah, loistava vinkki! Itse oon jotenkin niin älyttömän tönkkö kun kamera kaivetaan esiin, ristiriitaista kyllä, sillä itsehän niitä asukuvia toivon ja pyydän :) Etenkin kun ollaan julkisella paikalla ja on mahdollisuus, että joku satunnainen hipsii ohi juuri kuvaushetkellä.

Täytyy kokeilla vinkkiäsi! Kuulostaa ainakin hyvin lupaavalta, ja kotipihan suojassa on hyvä harjoitella ;) Itse olen tavoitellut katsella sivuyläviistoa, niin todennäköisyys silmien auki olemisella on huomattavasti suurempi kuin kameraan katsoessa – sinun vinkilläsi voisi onnistua silmät pysymään auki katse kamerassakin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.