Jos unohdetaan poikkeuksellisen voimakkaana vellova ja voimat vievä väsymysaalto, joka on pitänyt minua viime viikot otteessaan, niin muilta osin syksy on ollut täydellinen. Vaikka rakastan kesää, syksy on silti lempivuodenaikani, ja erityisesti tänä vuonna se on ollut todella upea; pitkä ja leuto, hiljalleen talveen hiipivä. Niin, ja vähäsateinen. Onhan toki nyt viime aikoina tullut vettä riittämiin, mutta silti syksy säilyi yllättävän pitkään kuivana, mikä on mahdollistanut monipuolisen syyspukeutumisen.

Tämä kuva on napattu illan viettoon lähtiessä yli kuukausi sitten, kun maisema oli vasta vaihtamassa väriä vihreästä ruskeaan (ja oli vielä alkuillasta valoisaakin!), mutta tämän paksumpaa takkia en ole sittemmin tarvinnut. Itse asiassa, tämäkin oli poikkeus, halusin varmistaa lämpimänä pysymisen myöhäisillassa ja pikkumekossa, mutta töihin olen vielä viime viikollakin kiitänyt ihan vain bleiserissä. Todella luksusta! Näinä parina päivänä tosin kylmä on jo hiipinyt kuvaan ja myönnettävä on, huomenna täytyy ottaa käsineet matkaan ja pukea päälle vähintäänkin trenssi tai jopa jotain paksumpaa. Talvi tulee, ei auta, mutta pimeydestä huolimatta iloitsen jokaisesta plussan puolella pysyvästä päivästä ja lumettomasta maisemasta, vaikka tiedänkin monen jo odottelevan lunta.

             syystakki 6syystakki 15syystakki 1Takki: H&M / Kengät: Buffalo / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Kuuluiko vyö takkiin vai ostitko sen erikseen? hyvältä näyttää

Vastaa

Kiitti! Vyö kuuluu takkiin, mutta sen saa irti, joten välillä olenkin lainaillut sitä johonkin toiseen asuun ja päinvastoin, käyttänyt jotain toista vyötä takin parina :)

Vastaa

Kappas – en tiennytkään, että H&M:llä on ollut tuollainenkin takki :O Todella upea :)

Vastaa

Kiitos! Takki on jo muutaman vuoden vanha, mutta silti joka vuosi aina yhtä ilolla otan sen uudelleen käyttöön :)

Vastaa

Voi, kuulostaa tutulta tuo väsymys! Itsellä samalla lailla tuo väsymys syksyisin saa aivot käymään väsymyksen sumussa ja töissäkin joutuu kovasti skarppaamaan! Ihan kuin olisi karhuna vaipumassa juuri uneen. Illalla kaatuu väsyneenä sänkyyn. Olen itse syksyä ja talvea rakastava, mutta tuo alun väsymys on aina raivostuttavaa! Ihana takki tuo! Itselläni on jo viime keväästä ollut villakangastakki hakusessa, mutta lienen ronkeli, värin pitäisi olla joko pinkki tai kaakaonruskea ja vielä mielellään hieman kellomaiseen menevä (en osaa paremmin selittää) levenevä alhaallepäin mentäessä. Jos osaat vinkata mitään sinne päinkään niin vihjeet ovat tervetulleita mistä löytyisi! Yritän vielä Tampereelle mennessäni tässä etsiä, mutta tammikuulla käyn Helsingissä ja jos tiedät vinkkiä mistä etsiä niin katson silloin oitis =)

Vastaa

Voi että, huojentavaa kuulla, että muillakin on haasteita jaksamisen kanssa! Niin tutulta kuulostaa sanasi, ja itse asiassa just eilen mietin itsekin tuota karhu vertausta – todella tekisi mieli kaivautua nukkumaan ja palata takaisin ihmisten ilmoille joskus kevään korvilla :) Nämä on niitä aikoja, kun todella joutuu miettimään, että miksi sitä asuikaan täällä pimeyden keskellä, väsymys on niin kokonaisvaltainen. Noh, jotenkin sitä on joka vuosi selvitty, mutten kyllä yhtään muista miten. ;)

Kiitti! Itsellä on myös villakangastakki etsinnässä (tämä kuvan on vähän kevyempi, tällainen välikausimalli, joka ei lämmitä tarpeeksi pakkasilla) ja ihan sama juttu, visio takista on hyvin selkeä, mutta mistään ei tunnu löytyvän mieleistä :/ Ja mäkin niin haluan pinkin takin! Olen nähnyt kuvissa tosi kivoja, mutta en yhtään hyvännäköistä vielä kaupassa. Sellainen lähtee heti matkaan kun tulee vastaan, ja samoin myös vaalea naisellinen tyköistuva takki. Sitten joskus kun löytyy. :) Vinkkaan kyllä jos tulee vastaan hakemaasi kun kiertelen takkeja kurkkimassa!

Vastaa

Olen tainnut aiemminkin mainita, että omistan tuon samaisen takin.:) ! Syysväsymystä täälläkin, mutta onneksi jouluun ei ole pitkä aika. Ihanaa tosiaan, että on ollut suhteellisen lämmin syksy eikä ole ollut inhottavaa loskaa / räntää. Luntakin saisi tulla vasta ensi vuoden puolella.:)

Vastaa

Hih, nyt kun sanoit, niin oma muisti alkaa hämärästi palailemaan, olet tosiaan tainnutkin mainita :)

Tott! Silti jostain syystä vaikka jouluun onkin vain kuukausi, itsellä on sellainen olo, että se on vielä tosi kaukana. Nopeastihan se tulee sitten lopulta, mutta nyt jotenkin aika tuntuu matavan (viikolla, ja viikonloppuisin menevän liian nopeasti ;)). En todella panisi pahakseni tämän sään jatkumista, sillä sen lisäksi, että kylmä ei sovi minulle, niin myös jo ihan käytännön seikkana näin julkisia päivittäin käyttävänä, pientä helpotusta arkeen tuo kun bussit ovat pääsääntöisesti ajallaan, mutta heti kun lumi ilmestyy kuvioihin, aikatauluihin ei voi enää luottaa ja työmatka saattaa hetkessä tuplaantua. :/

Vastaa

Beautiful!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.