Heh, alkaa näyttää siltä, että luovuuteni otsikoiden suhteen (jos sellaista edes on ollut) on tullut tiensä päähän… Noh, ainakin se kertoo mitä on luvassa, nimittäin asukuvat valkoisella hameella.

Tänään asurintamalla ei ole tapahtunut mitään, niinpä palataan viime lauantaihin, jolloin olin liikkeellä näissä vaatteissa. Helppo asu, jonka voisin kuvitella hyvin vaikkapa toimistoonkin näin vapaan sijaan.

vohvelikangas 17habitare asuhabitare asu 1vohvelikangas 22vohvelikangas 43

Pusero: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Hame: Zara / Kaulakoru: Zara / Laukku: Ralph Lauren / Kengät: French Connection

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Vitsit toi kaulakoru on kiva! Mä haluaisin just tuollaisen, piristäisi paitamekkoakin ihanasti.
Ja kaunis asu tietty kaikenkaikkiaan :)

Vastaa

Kiitti <3 Mä tykkään hirmuisesti tällaisista vähän näyttävämmistä koruista, ne tuovat tosi kivasti piristettä muuten klassisiin vaattesiin! :)

Vastaa

Heijj,onko hiuksiin tullut raitaa tyveen :)?

Vastaa

Joo, kävin kuukausi sitten laitattamassa tyveen muutaman ohuen raidan ja se teki kyllä ihmeitä!! Kertaheitolla katosi tyvikasvuahdistus ja lässähtänyt fiilis – pienillä jutuilla voi kyllä saada tosi paljon aikaan :)

Vastaa

Mitäs sitä runoilemaan, kun noinkin yksinkertainen otsikko ajaa asian? ;)
Sä olet kyllä naisellisuuden huippu! Aina kuviasi ihastellessa tulee itselle tosi rönsyinen olo.

Onko hamonen vastikään ostettu? Mietin vain, että voisikohan niitä löytyä edelleen. Josko tämä versio menisi meikäläisen metrilantiosta huolimatta päälle!

Vastaa

No voi höpöhöpö, sinä mikään rönsyinen ikinä, kuule ihan päinvastoin! <3

Tämä oli kyllä mainio ostos ja plussaa on, ettäon vielä sen verran tukevaa kangasta, ettei näy läpi, eli voi käyttää värillistenkin sukkisten kanssa :) Ostosta on kyllä vierähtänyt jo kuukauden verran, joten Zaran tiuhan kierron tuntien, epätodennäköistä, että enää olisi saatavilla :/

Vastaa

Kaunis konaisuus! Tykkään. Tuo hame on kyllä nätti ja oikein toimiva, pitäisi kaivaa omakin valkoinen kaapista vielä.

Vastaa

Kiitos kovasti!! Mä tykkään ihan hirveästi valkoisista hameista ja kun vielä matsku on sopivan paksua, voi niitä käyttää hyvin vielä pidemmälle syksyyn ja yhdistää vaikkapa värillisiin sukkiksiin :)

Vastaa

Ihana asu! Niin raikas, naisellinen, tyylikäs ja vähän huoletonkin samaan aikaan :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Ihana asu. Jos en nyt ihan hulluksi ole tullut, niin taisinkin nähdä sinut poseeraamassa juurikin tähän kuvaan siinä kansaneläkelaitoksen spora pysäkin kohdilla :)

Vastaa

Hih, ihana sattuma! Taisinpa siis hyvin olla minä, sillä kuvat napattiin ihan ratikkapysäkin kupeessa, en tosin tiedä minkä niminen pysäkki :)

Vastaa

Ihana asu! Toi hame super kaunis :)

Vastaa

Kiitos!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.