Yrittäjän arjessa parhaita asioita on se, etteivät päivät ole keskenään samanlaisia. Toki moniin niistä mahtuu samantyyppisiä asioita, sitähän elämä ylipäätään on, arkisten asioiden toistoa. Mutta päivien kokoonpano saattaa vaihdella huomattavasti enemmän verrattuna vaikka entisiin toimistoarkiin. Pidän siitä paljon. On kiinnostavaa hyppiä projektien välillä ja oppia koko ajan eri aiheista ja nähdä konkreettisesti työn jälkeä, ja ikään kuin tuntea voivansa vaikuttaa siihen niin paljon enemmän. Lisäksi on motivoivaa voida keskittyä kunnolla omaan osaamisalueeseensa ja kun tietää, etteivät asiat ole pitkäaikaisia, niistä tavallaan ammentaa enemmän ja niille myös antaa itsestään enemmän.

Pidän myös siitä, että joinain päivinä saattaa olla paljon kaikkea, mutta voi lusmuilla vaikka harmaan maanantain. Itse asiassa mieluumminkin kalenteroin esimerkiksi tapaamisia samoille päiville, jolloin jotkut päivät tulee käytettyä liikkeessä ja toisina voi kätkeytyä kotiin.

Tänään olen mm. poikennut aamiaistapaamisella ja käynyt kuvaamassa Duudsoneita Kaaren Prismassa, lisäksi hoitanut lennossa yhden somekamppiksen ulos ja istunut vaateosaston lattialla yrittäen koostaa tuoreen projektin yhteenvetoa. Jos työteemat kiinnostaa enemmän, niin yritän olla suht aktiivinen yritykseni Instagramissa Storyn puolella.

Nämä asukuvat ovat jääneet roikkumaan ja mietin jo hetken, julkaisenko lainkaan, sillä yksinkertaisesti tuntuu itsestä niin oudolta katsoa kuvia itsestä tummemmassa hiusvärissä (vaikka kuvat ovatkin pari päivää colormaskin laiton jälkeen). Nyt sävy on jo asteittain haalistunut (joskaan ei vielä ihan kokonaan poissa), ja olo tuntuu huomattavasti kotoisammalta. En edelleenkään ole tyytyväinen nykyisiin hiuksiini, mutta ainakin tuntuu omemmalta, sekä on aikaa miettiä, uskaltaako niille vielä jotain tehdä vai pitäisikö antaa vain olla.

Pusero: Lindex / Nahkahame: ei merkkiä, 2nd hand / Nilkkurit: Aldo / Laukku: LUMI / Takki: Mango

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.