Olemme kotiutuneet ihanan auringonpaisteen siivittämänä Mukkulasta ja olo on levännyt. Viikonloppu on tuntunut jotenkin ihanan pitkältä, ehkä sen takia, että näihin päiviin on mahtunut paljon ja varmasti myös maisemanvaihdoksella on ollut vaikutusta. Suuntasimme eilen jo ajoissa Lahteen ja poikkesimme aamiaisella Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella. Ajatus oli kirjoitella brunssista tännekin, mutta kävi niin, että ehdimme paikalla kymmenisen minuuttia ennen sulkeutumista ja hyvä, että juuri ja juuri ehdimme kahmia noutopöydästä mieleiset aamupalatarpeet lautasillemme. Ei siis siitä sen enempää, mutta voin kyllä lämpimästi suositella, brunssin hinta-laatusuhde oli todella mainio!

mukkulan kartano huone 1mukkulan kartano ravintola 1

Brunssin jälkeen pyörähdimme vielä Lahden keskustassa kun kerran niille kulmille oli saavuttu ja alkuiltapäivästä jatkoimme muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Mukkulan kartanoon. Vastassa oli kaunis puisto, jonka voin kuvitella olevan upeimmillaan kesällä kun järven vesi on sulaa ja tammet puhjenneet vehreyteen, ja puiston keskellä vasta-avattu kartanohotelli sydämellisellä isännällä. Olimme ajatelleet poiketa vielä alkuillan aikana jossain lähialueella, mutta huoneemme ihanan pehmeä sänky (joka oli juuri sellainen, jonka niin mielelläni ottaisin meillekin) ja kartanon yksityiskohtia täynnä oleva sisustus sai pysymään aloillaan ja niinpä nautimme rauhasta, löhöilimme huoneessa ja kiertelimme tutustumassa kartanon kulmiin sekä illallistimme pitkän kaavan mukaan. Eipä siinä siis yhtään enempää kaivannut, vaan miniloma oli täydellinen sellaisenaan!

mukkulan kartano huone 5mukkulan kartano huone 2mukkulan kartano julkisivu

Kamera on siis täyttynyt kuvista, joten asuja ja tunnelmakuvia lisää myöhemmin! Meillä on jo palailtu arkitodellisuuteen, mikä tarkoittaa yhtä kuin henkistä kamppailua sen välillä, että pitäisi siivota, mutta kun ei jaksaisi. Katostaan kumpi kanta voittaa.. ;) Mukavaa illan jatkoa kaikille!

Miniloma Mukkulan kartanossa saatu blogin kautta.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Lahden seurahuone on ihan mieletön paikka. Olimme ystävien häissä Lahdessa ja maijoituimme Seurahuoneella ja en rehellisesti ole saanut yhtä hyvää palvelua ja maittavaa aamupalaa kun silloin tuolla.

Vastaa

Voin niin yhtyä tuohon palveluun, kaikki olivat ihan todella mukavia! Ja brunssin laatukin todella yllätti positiivisesti, ehdottomasti siis sellainen paikka, jossa täytyy käydä toistekin ja jos majoitustarvetta juuri Lahteen tulee, hyödynnettävä myös hotellipuolta! :)

Vastaa

Voi, mitä ihanaa luksusta! Näytät nojatuolikuvassa todella levänneeltä ja hyvinvoivalta.

Vastaa

Oi niinpä, todella ihanaa vaihtelua arjen keskellä! Kiitos kovasti, olokin on viime aikoina ollut varsin levännyt ja hyvä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.