Näin kauan osasin pysyä poissa, heh. Kolmen tunnin aikaero hieman painaa, minkäs sille voi, että on vanhaksi tullut. Väsymyksen ohittaa kuitenkin mennen tullen tahto nähdä, niinpä reissaamisen jälkeen suunnattiin samantien Reykjavikin pientä kaupunkia tutkimaan. Onneksi hotelli on aivan keskustassa, pääkadun varrella, jota en pienuudessaan olisi ensinäkemältä pääkaduksi tunnistanut. Pienessä on kuitenkin oma tunnelmansa, ja viimasta huolimatta Reykjavikista välittyy lämpö. Ja minä en meinaa pysyä housuissani, hymyilen hölmönä ja nautin. Vihdoin täällä. Palan halusta nähdä lisää – kaiken! Viikko on lyhyt aika, mutta energiasta ei ainakaan ole pulaa. Huomenna Reykjavik jää taakse, ja edessä uudet maisemat.

reykjavik 4reaykjavik 3 reykjavik 5

Parempia kuvia luvassa kyllä, älkää huoliko, en ole täysin hurahtanut efekteihin vaan nautin edelleen raikaudesta. Välillä on vain hauska leikkiä, kuten nyt.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mahtavaa matkaa! Odotan kovasti saada lukea kokemuksia ja tunnelmia matkasta, maisemakuvia unohtamatta.

Vastaa

Oi kiitos! :) Toivottavasti nettiyhteydet sallivat päivitykset matkan varrella :)

Vastaa

Hyvää reissua! Kiva päästä lukemaan kokemuksia Islannista, ja kuvia odottelen minäkin kieli pitkällä. Osaat aina vangita hienosti paikkojen hengen näissä matkapostauksissa :) Olen käsittänyt, että islannin kieli taitaa olla aika omalaatuista ja ”haltiamaista”, miltäs se kuulostaa siellä paikan päällä livenä kuultuna?

Vastaa

Oi kiitos! Islannin kieli kyllä näin ensi kosketukselta vaikuttaa kiehtovalta kuin mikä; se on niin erilainen (tai niin vähän kuultu) ettei siihen voi olla kiinnittämättä huomiota. Mitään en ymmärrä, mutta sanat kietoutuvat toisiinsa niin kiinnostavasti, että tekee mieli jäädä kuuntelemaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.