Muutama päivä sitten tuskaillessani sottaisuuttani, mikä näkyy noh, monessa, mutta ennen kaikkea siinä, että sohvamme alkaa olemaan valkoisen sijaan läikikäs, eli todella pesun tarpeessa, kommenttiboksiin tipahti ihan loistovinkki, joka on pakko pistää yleiseen jakoon, nimittäin Bemz-verkkokauppa! Bemz valmistaa päällisiä Ikean sohviin, raheihin sekä nojatuoleihin (plus verhoja, tyynyjä ja muita tekstiilejä) ja väri- ja kuosivalikoima on huikea! Ja nuo kuvat! Niitä katsellessa alkaa tekemään mieli jos jonkinmoista mintunvihreää ja pallollista sohvaa. :) Hintahaitari on laaja ja ylettyy korkealla (en tosin ymmärrä, kuka maksaa parin sadan euron sohvan päällisestä yli 700, mutta kai heitäkin löytyy!) kankaasta ja mallista riippuen. Eli jos omistat tapaamme Ikea-sohvan, kannattaa ehdottomasti kurkata valikoimaa! Kiitos vierailijalle vinkistä!

sohvanpaallinenbemzKuvat: Bemz.com

Minä jatkan aamua selailemalla herkkureseptejä, herkkuhammasta nimittäin kolottaa sen verran, että tänään taitaa olla leivontapäivä! Palaillaan illalla huivien merkeissä. Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Voin suositella Bemziä todella lämpimästi! Me tilattiin kesällä uusi päällinen Ektorp 3 hengen vuodesohvaan ja asiakaspalvelu oli todella hyvää, toimitus paljon ilmoitettua nopeampaa ja kaikki meni todella hyvin!

Vastaa

Oi, onpa tosi kiva kuulla! Valikoima näytti kyllä tosi herkulliselta, joten saattaapa meillekin tulla jossain vaiheessa ajankohtaiseksi uuden kivan päällisen hankinta :)

Vastaa

Hei, paljonko maksoitte päällisistä?

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.