Joulun pyhät tarjosivat juuri sitä, mitä eniten kaipasin: lepoa. En niin tavoittanut jouluoloa, mutta se ei haittaa, olen ollut lukematta työmeilejä ja nukkunut pitkään. Unirytmi on ihan hetkessä alkanut hakeutumaan itselle tyypillisempään suuntaan, eli myöhäisiin iltoihin ja hitaisiin aamuihin, mistä tulee olemaan taas hankalaa hypätä toimistokellonaikoihin. Mutta en ajattele sitä vielä. Välipäivät teen etänä ja toimisto on edessä vasta ensi vuonna.


Tässä viime viikonlopun asusta löytyy muutama sellainen vaate ja asuste, jotka sopivat erittäin hyvin vaatehankintojeni tavoitetilaan, eli pitkäikäisyyteen. Ted Bakerin mustan klassisen talvitakin hankin pari vuotta sitten, ja vaikka hankinta kirpaisi kerralla enemmän, on se jo käyttöasteeltaan maksanut itsensä takaisin. Lisäksi oli ilo huomata, että vaikka käytin sitä viime talvena paljon, nyt pakkasten koittaessa kaivaessani takin taas varastosta esiin, näytti se edelleen uudenveroiselta, eli olen varma, että sillä on vielä paljon käyttöikää ja -kertoja jäljellä.

Sama on kuvan Shoeshibarin nahkanilkkureiden, Max&Con hameen ja Marita Huurinaisen villapipon kanssa, kaikille olisi varmasti löytynyt edullisemmat korvikkeet, mutta käytössä laatueroa arvostaa. Nilkkurit ovat itse asiassa jo viitisen vuotta vanhat, muut tuoreempia hankintoja, mutta epäilemättä käyttöiältään eivät kengille kalpene. Vastaavia pitkäikäisiä hankintoja haluan ensi vuonnakin tehdä!

Tupsupipo: Marita Huurinainen / Takki: Ted Baker / Raitapoolo: & Other Stories /
Hame: Max&Co / Nilkkurit: Shoeshibar

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.