Ihastelin tänään Espan kulmia. Aurinko välähteli taivaalla ja kadut olivat hiekoituksesta harjattu, tuntui niin keväältä! Kuulin huhuja, että keväisempiä lämpötilojakin olisi lupailtu, joten en voi muuta kuin toivoa, että ensi viikolla tuntuisi jo ihan toisenlaiselta. Mitä pikemmin pääsen eroon talvitakista ja -kengistä, sen parempi! Vaikka viikonloppuna olikin harmaata, oli kuitenkin jo mukavan leutoa, niinpä uskaltauduin liikkeelle neuleen ja ponchon yhdistelmällä ja pärjäsin yllättävän hyvin. Ehkäpä tällä yhdistelmällä uskaltaa muutaman viikon päästä viettää pidemmänkin aikaa ulkona ilman pelkoa palelemisesta.

poncho 26poncho mustaponcho 02poncho 05poncho 28Poncho: Mango / Neule: Vero Moda / Clutch: Vagabond / Hame: H&M / Nilkkurit: H&M

Ps. Mietin tässä, että milloinkas mulla on viimeksi ollut asukuvissa hiukset kiinnit? En pysty muistamaan, joten hetki tainnut vierähtää! :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

16 comments

Vastaa

Öö, ehkä silloin kun olitte maalaismaisemissa? Mutta sopiipas sulle hyvin tämmönen löysä nuttura. Näytät todella hyvältä!

Vastaa

Hih, totta joo, kiinnihän ne silloin oli – tosin letit ovat mulle jotenkin turvalliset ja vähän kuin auki kun tulevat kuitenkin eteen, taaksepäin kammattujen hiusten kanssa olen todella harvoin sinut :) Tosi kiva kuulla, että toimii! :)

Vastaa

Ihanasti sopii sulle hiukset tolleen kiinnikin! :)
Ja asukin on mitä kivoin ja kuvat upeita!
Kiitos vielä kivasta päivästä! <3 Nukahdin bussiin! :D

Vastaa

Oi kiitos! Ja kuin myös, kiitos huippuseurasta <3 <3

Vastaa

Voi elämä, että sä näytät hyvältä ja tyylikkäältä! Tosi hieno asu ja kaunis bloggaaja!:)

Vastaa

Voi kiitos!! <3

Vastaa

Mä en voi kuin tuijottaa näitä kuvia! Ihanan elegantti, tyylikäs neitokainen. Näytät niin hyvältä, että kyllä kelpaa kipsutella menemään koroissa. ;)

Vastaa

Haha, voi ihana!! Enpä nyt tiedä tuosta eleganttiudesta, mutta kiitos hurjasti kehuista muru! <3

Vastaa

Joo, aivan ihanalta näytät löysässä nutturassa… sinun kauniit kasvot ja kaula pääsevät näin paremmin oikeuksiinsa. Ja vaihtelu piristää!

Vastaa

Kiitos kovasti! Tosi mukava kuulla, että myös hiukset kiinni toimii :) Pitäisi varmasti totutella käyttämään enemmänkin, mutta jotenkin sitä on vain niin kovin jämähtänyt avoimiin hiuksiin, vaikka toden totta, vaihtelu piristää! :)

Vastaa

Oi mikä tyylitaituri siellä! Mahtava kokonaisuus <3

Vastaa

Oi kiitos ihana <3

Vastaa

Camilla olikin näköjään jo kommentoinut samaa kuin mitä itse aion: oot kyllä aina niin nätti, että siinä on jo yksi syy miksi luen sinun blogiasi joka päivä ja ihailen taas näitäkin kuvia :)
Ja kyllä, hiukset nutturalla sopii sinulle todellakin loistavasti.

Vastaa

Voi kiitos ihana!! Ja tosi kiva kuulla, että nutturakin sopii! Jotenkin sitä on ihan liian jämähtänyt tuttuun ja turvalliseen tapaan pitää hiuksia ja heti kun kokeilee jotain erilaista, on vähintäänkin outo olo. Tarkoittanee siis sitä, että pitäisi kokeilla useammin ;)

Vastaa

Iih miten chic oot <3 <3 <3 (Ja ihana tuo nuttura myös :)!)

Vastaa

Voi sua, kiitos kovasti!! <3 <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.