Päivääni on mahtunut kaksi ekaa kertaa elämässä -kokemusta. Pitkälle päivään venähtäneen ystävän kanssa aamukahvittelun jälkeen pyörähdettiin Kuva&Kamera -messuilla Olympuksen kameraopissa ja niinpä pääsin ihan ekaa kertaa omakohtaisesti tunnustelemaan, mistä kyseisen kameran hype juontaa juurensa. Tunnin aikana ehdin saada vain esimakua, mutta kamerasta jäi silti varsin positiivinen fiilis, looginen ja helppokäyttöinen.

Toinen eka kerta oli kynsien lakkaaminen eri sävyillä. Olen yleensä (aina) tylsä, ja lakkaan kaikki kynnet samanlaisiksi, mutta vietettyäni torstaipäivän ihanan bloginaapuri Reetan kanssa sain inspiraation hänen herkullisista kynsistään ja intouduin kokeilemaan vastaavaa lakkausideaa itse. Niinpä tälle päivälle nimettömiin päätyi MACin hillittyä kultaa ja muihin kynsiin sitä ihanaa Lumenen kevätlakkaa, josta en vain saa tarpeekseni.

golden ring

Kuvassa voi nähdä jotain muutakin poikkeuksellista, nimittäin sormuksen. En oikeastaan koskaan käytä sormuksia, en vain osaa. Joskus selvästi yli kymmenen vuotta sitten käytin hopeasormusta silloin tällöin, mutta en oikein koskaan tullut sen kanssa sinuiksi ja niinpä sormusten käyttö jäi. Ihastelen kyllä muilla siroja sormuksia, mutta jotenkin omaan käyttöön ne eivät vain istu.

Tämä kultainen pallosormus osui käsiini kaivellessani aamulla korurasiasta kaulaketjua ja hetken mielijohde sai ujuttamaan sen sormeen. Ihme ja kumma en sitä jossain vaiheessa päivää liu’uttanut pois sormesta ja piilottanut taskuun kuten yleensä, vaan onnistuneesti se pysyi päällä koko pitkän päivän. Myönnän kyllä rinkulan aiheuttaneen akuuttia hypistelytarvetta, niinpä pitkin päivää eksyin pyörittelemään.

Kiitos kuvasta (ja päivästä) Adalmina’s Secret <3

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tärkeä kysymys: mitä tuossa sun Coffarin mukissa oli? Tavallista kahvia vai kenties jotain pörrösempää?

Vastaa

Hihi, tämä on itse asiassa ystäväni muki! Kävi niin, että ehdin jo hörppiä oman latteni ja asukuvien ajaksi piti keksiä ystäväni kahvimukille turvallinen paikka, niinpä se ajautui rekvisiitaksi :D

Vastaa

Ihana kuva, loistava lakkaus ja sormus kruunaa kokonaisuuden! <3
Käytä ihmeessä sormuksia enemmänkin kun sulla on niin kauniit ja sirot kädet. :)

Vastaa

Oi kiitos! Hih, pitäisi kyllä opetella käyttämään noita sormuksia, ihastelen niitä kyllä muilla, mutta jostain syystä omissa sormissa tuntuvat hassuilta ja epäkäytännöllisiltä :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.