Hyvää naistenpäivää! Olen nauttinut raukeasta sunnuntaifiiliksestä ja yrittänyt estää ajatuksieni liiallista lipumista arkisten asioiden äärelle, makoillut vielä keskellä päivää sohvalla ja iltapäiväkahvitellut elämäni tärkeimmän naisen, eli äidin luona. Kotimatkalla ihastelin rakoilevaa taivasta ja kaukana horisontissa poltetun oranssina hehkuvaa aurinkoa. Se sai heräämään toiveen, että ehkäpä huomenna luvassa olisi jotain muuta kuin harmautta!

mango coat 9mango coat 06mango coat 7mango coat 05   Takki: Mango / Pusero: Zara / Housut: Gina Tricot / Nilkkurit: Shoeshibar / Kaulahuivi: Cubus / Laukku: Ralph Lauren
Kuvat: Adalmina’s Secret

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Hyvää naistenpäivää! :)

Ihana asu ja nuo Ginan housut näyttävät yli mukavilta päällä :). Koska olet nuo housut ostanut? Ne näyttävät niin kivoilta, että omaankin vaatekaappini voisin tuollaiset housut hankkia :).

Vastaa

Kiitti!! Nämä on todellakin ihan supermukavat housut! Ostin itse asiassa juuri torstaina, joten uskoisin vielä löytyvän liikkeestä! Hintaakin oli vain vähän päälle pari kymppiä :) Tykästyin mukavuuteen, mutta samalla klassiseen helppoon malliin, joka on näppärä yhdistää moneen eri yläosaan ja kauteen, eli toimii näin viileämmillä keleillä, mutta yhtä hyvin rentoina kesähousuina :)

Vastaa

Ihanat asukuvat! Sun toive toteutui, tänään paistaa aurinko! <3 Ihan kuin olisin itse herännyt jostain horroksesta niin pimeä mennyt viikko oli.

Vastaa

Oi kiitos!! Ja mikä ihana päivä, niin kevät <3 Ja niin sama fiilis, nautin jokaisesta aurinkoisesta hetkestä ja valitsin pidemmät kävelyreitit vain voidakseni olla ulkona auringossa pidempään! Niin ihanaa! :)

Vastaa

Hieno asu ja varsinkin noi asukuvat, tykkään kun taustallakin on vähän eloa :) :) Tänään onneksi paistoi aurinko, kevät tulee sittenkin…!

Vastaa

Kiitos kovasti!! Tässä käytetty obbjektiivi on kyllä niin ihana siinä, että se blurraa taustaa tarpeeksi, joten siellä saa tapahtua – nykyisen kamerani vakiolinssi kun tarkentaa kaikkeen, joten jos taustalla tapahtuu, se ei jää vain etäiseksi elämäksi vaan taistelee tilasta itse asun kanssa. Eli toisin sanoen, mä niin haluan uuden kameran, vaikak just tällaisen :D

Ja todellakin, aivan ihana kevätsää tänään! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.