Se ilmestyi kuin varkain, punainen logo hohti hämärässä ratikan ikkunaan ja hämmennyin. En olisi uskonut kohtaavani tuttuja kirjaimia siellä, mutta siinä ne olivat, niin suurina ja loistavina, ettei ohikulkija kai voisi olla huomaamatta. Poikkesin matkanvarrella lähemmäksi silmiä hieroen. ”Avataan 8.8” hehkutti plakaatti ja pakko se oli uskoa, H&M saapui Arabiaan. En tiedä miksi, ja niin yllättynyt olin, että pakkohan sinne oli tänään töiden jälkeen suunnata varmistamaan, ettei kuitenkin ollut kangastusta. Mutta ei, siellä se nökötti konseptilleen uskollisena. Ei suurensuurena, mutta pitäen sisällään kuitenkin oman osastonsa naisille, miehille ja lapsille.

hm arabia 1

Avajaispäivän mainokset hehkuivat alennusta, joten niinhän siinä kävi, että pikatsekkaus vaihtui pikashoppailuksi. Kassaan kilahti mariininsininen bleiseri, vaaleansininen (olen kovin innostunut vaaleansinisestä, ja erityisesti se yksi Espritin pusero on ollut kovassa käytössä) paita ja eilisen lumileopardin henkeen hankitun pantterikuosinen huivi. Selvästi alkaa mieli olla jo kiinni töissä, ja pahasti näyttää siltä, että myös lipumassa syksyyn, jaiks.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oho, aika ihmeellinen muuvi Henkkamaukalta…

Vastaa

No niinpä, samaa me ollaan ihmetelty miehen kanssa ja pohdittu motiiveita uuden liikkeen sijaintiin :) En todella olisi osannut odottaa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.