Vaikka viikko on ollut aikamoista kaaosta, on kiva todeta, että nyt viimein näin sunnuntai-iltana on varsin rento olo ja olen onnistunut lyhentämään tekemättömien töiden listaa. Toivottavasti tässä samassa vireessä kulkisi tuleva viikkokin!

Pahoittelut, että Korresin tuotepaketin arvonta kesti näin kohtuuttoman kauan, mutta nyt se on suoritettu! Onnea Sannis L. – laittaisithan maililla postiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, niin saadaan paketti matkaan.

Sitten asuun, joka on tältä viikolta. Poikkesin torstai-iltana YSL Beautyn kemuissa, mutta en oikein jaksanut panostaa (kuten nykyään yhä harvemmin). Olo olikin jokseenkin rähjäinen. Hiukset miten sattui ja meikkikin seissyt kasvoilla koko pitkän päivän. Mutta mekko oli kiva. Olen odottanut, mikä olisi sopiva hetki tämän kietaisumallisen samettimekon käyttöön ja päätin, että tämä olkoon sopiva hetki. Kesällä toivottavasti käyttötilaisuuksia tulee vastaan runsaammin. Kuvat hieman ylivalottuivat, joten näytän melko goottihenkiseltä, vaikka toivon, ettei kontrasti livenä ihon ja mekon välillä ollut ihan noin voimakas.

Samettimekko: Oasis, saatu blogin kautta / Laukku: Coccinelle / Nilkkurit: Ten Points
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Oi miten upea asu jälleen! Tykkään hirmuisesti kaikista elementeistä tässä, mutta mekko varsinkin on todella kaunis!

Iloista vappua ja mukavaa uutta viikkoa sinne!

Vastaa

Oi kiitos, ihana kuulla!! Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa viikkoa, vaikkakin se näyttää jatkuvan edelleen hyvin harmaissa merkeissä :)

Vastaa

Mahtavaa, laitoin mailia. 😊
Tosi kaunis mekko!

Vastaa

Kiitos! Ja jee, kiitti mailista – vastaan ihan pian :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.