Olen saanut kummastelevia katseita tutuilta ilmestyttyäni paikalle viime aikoina silloin tällöin lenkkareissa. Joko kolmenkympin rajapyykin ylittyminen on saanut entistä enemmän kiinnittämään huomiota mukavuuteen, tai sitten vain viimein olen löytänyt sellaiset citylenkkarit, joista pidän. Vagabondin mustat lenkkarit ovatkin olleet tänä keväänä paljon käytössä ja ihan vähän aikaa sitten bongasin toiset, joihin ihastuin; Bernie Mewin* superkevyet ja sirot metallinhohtoiset lenkkarit. Ne ovatkin viime viikkoina kilpailleet käyttöasteesta Vagabondien kanssa ja näkyneet jalassa niin kaupunkivisiiteillä kuin metsäretkelläkin.

BM bernie shoes 1

Viime aikojen luottovaatteeksi ovat muodostuneet myös valkoiset t-paidat (kuten Snapchatissa seuraavat ovatkin päässeet jo todistamaan), useimmiten yhdistettyinä mustiin kapeisiin farkkuihin. En oikein koskaan aiemmin ole ollut t-paitatyyppiä(kään), joten kummastelen, että nyt tekisi mieli laittaa rento valkoinen t-paita päälle lähes joka päivä. Niinpä olen viime viikkoina hamstrannut kaappiin useamman klassisen teepparin, mutta näin kovalla käyttöasteella täytynee vielä pari klassista mallia käydä noukkimassa jostain matkaan. Tullaankohan tänä kesänä muuta näkemäänkään päälläni?

bm shoes 2

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kerropas, mistä löytyy hyvät laadukkaat perust-paidat? Ja mitens valkoisen kanssa säätäessä, löytyykö helpolla läpinäkymättömiä versioita?

Vastaa

Äh, tämä onkin ikuinen murheenkryyni, josta ollaan purnattu ystävien kanssa – siis vaikeus löytää läpinäkymättömiä t-paitoja! Ei voi ymmärtää, miten vaikeaa se on :)

Tuntuu, että miehille on tarjolla paksumpaa puuvillaa olevia paitoja (ja olenkin yrittänyt metsästää esimerkiksi H&M:n miesten osastola pienikokoisia t-paitoja itselle), mutta ei naisille sitten millään. Tsekkaankin t-paita-rekit aina kun sellainen tulee vastaan ja välillä käy tuuri ja löytyy vähän jämäkämpää kangasta olevia, mutta en siis osaa sanoa mitään luottopaikkaa – olisikin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.