Loman viimeistä viikkoa viedään, mutta vieläkään ei ole päässyt kiinni lomafiilikseen. Tuntuu, että jokainen päivä on pitänyt sisällään erinäisiä velvoitteita ja asioiden hoitoa, mutta tällä viikolla yritän nipistää eri pari sellaista päivää, jolloin en ajattele arkea saati muuttoa. Tai ainakin otan sen tavoitteeksi. Viimeistään tulevana Flow-viikonloppuna, mutta mieluummin toki jo ennen sitä.

Tällä hetkellä koti on muuttolaatikoiden valtakunta ja mietin kuumeisesti, mitä oikeastaan tarvitsen tulevan kolmen kuukauden ajan, oletetun putkirempan kestoajan, ja mitä voin pakata varastoon. Näiden kuvien raitamekko on yksi tämän kesän suosikeistani, mutta se päätykööt varastoon, sillä kesähelteitä tuskin on enää paljoa jäljellä. & Other Storiesista, josta tämäkin mekko on, on muotoutunut ihan lempparikauppa ja tuntuu, että löydän sieltä vaikka mitä ihanaa.

Kuvien farkkupaita taas pääsee jatkoon, denim käy loppukesän iltoihin ja syyssateisiin. Monikäyttöisyys kunniaan tulevina kuukausina!

Mekko: & Other Stories / Denimpaita: Makia Clothing / Tennarit: Superga* / Aurinkolasit: Police*
*saatu blogin kautta
Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kiva kesämekko, raita on ikuinen suosikki. Melko pienellä vaatevarastolla pärjää hyvin ja kaapissa on aina iso kasa vaatteita, joita ei tule käytettyä. Matkallekin otan aina paljon tavaraa mukaan, vaikka niitä ei juurikaan tule käytettyä.

Vastaa

Raita toimii kyllä aina! Ja se on ihan totta, että vähälläkin pärjää. Ongelma on ehkä osin myös siinä, että kun joudun olemaan evakossa marraskuun puoliväliin, on tosi vaikea arvioida millaiset säät ovat täällä esimerkiksi lokakuussa – ts. uskaltaako paksut vaatteet pakata pois vai pitäisikö sellaisia kuitenkin varmuuden vuoksi raahata mukana. Ja sittent tietty kaikki arjen muu irtaimisto, mitä työjuttuja, jumppakamoja ja astioita tarvitsen kolmen kuukauden aikana raahamatta liikaa, mutta pystyen kuitenkin viettämään normaalia ja suht kivaa arkea. Äh, hankalaa! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.