Näin muuton alla olen yrittänyt kuluttaa kaikki pohjia lähenevät tuotteet loppuun, ettei tarvitsisi raahata mukana puolityhjiä pakkauksia. Lisäksi tässä postauksessa on nyt myös kuun alun aikana loppuneet tuotteet, sillä tyhjien pakkausten mukana kuljettaminen se vasta tyhmää olisikin! Eli tässä kuukauden ja vähän reilun aikana loppuun kulutetut kosmetiikat.

Islantilainen luonnonkosmetiikkamerki Sóley on parasta vähään aikaan. Olen nyt viime kuukausina käyttänyt kolme merkin tuotetta ja ollut ihan fiiliksissä kaikista. Ihan lemppariksi nousi Birta Lift & Glow* (1.) kasvovoide, joka on superihanan tuntuinen iholla. Kostetuttava, kevyt ja imeytyy hyvin. Tämän jälkeen olen ollut vähän hukassa, olen viime viikkoina kokeillut varmaan neljää eri kasvovoidetta, mutta mikään ei ole tuntunut niin kivalle kuin tämä oli. Lämmin suositus siis! Toimii erinomaisesti meikin alla.

Toinen suosikki oli vähän yllättävä, Lind Sturtusápa suihkugeeli* (3.). Yllättävä siksi, että en yleensä mainittavasti kiinnitä huomiota suihkugeeleihin, mutta tämä sai kiinnittämään. Koostumus on kiva, vaahtosi ja levittyi hyvin kintaan kanssa käytettäessä ja nyt markettisuihkugeeliä käyttäessäni huomaan, miten riittoisa tämä oli siihen verrattuna. Erinomainen tuote siis tämäkin.

Näppärä oi myös GLÓey kuorinta-aine* (2.) kasvoille. Suosin ensisijaisesti luonnonkosmetiikan kuorinta-aineita ja tämä oli ihana, islantilaisia yrttejä ja juuri oikean kokoisia kuorivia oliivirakeita. Purkki ehkä hieman hankala käyttää, mutta muuten kiva tuote.

4. KEUNE Lovely Lavender Color Craving hoitosävytettä olen kehunut ennenkin. Loistava vaalean sävyn viilentäjä ja mikä parasta, tehoaa lyhyessä ajassa – kymmenen minuutin vaikutusajalla saa jo todella selvästi viileämmän lopputuloksen! Hintava, mutta todella loistava tuote!

5. Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo ja hoitoaine* oli mainio perustuotekombo ja hinta-laatusuhteeltaan kaikin puolin hyvä. Shampoo oli kevyt ja miellyttävä käyttää, hoitoaine oli riittävän hoitava riittääkseen poispestävänä hoitotuotteena yksistään. Voisin oikein hyvin palata näiden pariin uudelleenkin.

6. Biozell Syväpuhdistava shampoo* on hinta-laatusuhteeltaan loistava. Helppokäyttöinen ja hyvin vaahtoava shampoo, joka puhdistaa selvästi. En niinkään perusta shampoon parina toimivasta syväkosteuttavasta hoitoaineesta, mutta tämä on erinoaminen. Käytän yleensä yhdessä hoitavan hiusnaamion kanssa.

7. Silk Oil of Marocco Clarifying Detox Shampoo* oli itselle uusi tuttavuus. Sulfaattivapaa syväpuhdistava shampoo, joka sisältää myös hoitavia ainesosia kuten arganiaöljyä ja omegaa. Vaahtosi heikosti, mutta puhdisti hyvin. Ajoi siis mainiosti asiansa.

8. Balmain Dry Shampoo* oli todella positiivinen yllätys! Olen kuivashampoonirso ja tykkään todella harvasta, siksi yleensä päädynkin tuttuun ja turvalliseen Batisteen. Mutta tästä tuli varteenotettava kilpailija huomattavasti kauniimmalla pakkauksella. Toimii siis hyvin ja häivyttää selvästi likaisuuden tuntua hiuksista.

9. Goldwell Soft Color sävyttävä vaahto (sävy 10V) kuuluu luottotuotteisiin. Jouduin päätymään tilapäisesti korvikkeeseen nyt kyseisen ollessa maahantuojalta lopussa, mutta malttamattomana odottelen, että saan hankittua uuden. Viilentää sävyä selvästi jättäen hiukset miellyttävän tuntuisiksi. Jätän nykyään aina yöksi, eli harjaan ennen nukkumaanmenoa kauttaaltaan hiuksiin ja kietaisen ne kevyelle nutturalle, aamulla pesen hiukset normaalisti ja lopputulos on täydellinen!

10. Wella Fusion Intense Repair Mask* toimi kosteuttavana ja hoitavana hiusnaamiona loistavasti yhteen kuivattavien syväpuhdistavien shampoiden kanssa. Miellyttävä hoitava koostumus, joka jättää hiukset helposti käsiteltäviksi. Plussaa nätistä pakkauksesta.

11. Youtuel Classic Mint Whitening Toothpaste* on Yotuelin hammastahnoista ehdottomasti suosikkini, ja muutenkin. Jo vuosia mukana kulkenut luottohammastahna, joka sekä vaalentaa superhellävaraisesti hampaita että tietenkin hoitaa normaalin hammastahnan tarpeen, eli puhdistaa ja raikastaa. Ei vaahtoa niin paljon kuin markettihammastahna, mikä on mielestäni ehdottomasti positiivinen juttu.

12. Kiehls Creme de Corps* oli ihan kiva kosteuttava vartalovoide. Sopii hyvin kuivalle iholle olematta liian paksu, eli imeytyy hyvin. Silti jäi vähän etäiseksi, eli en hullaantunut. Voide oli melko neutraali, vaikka ajoikin asiansa. Mietin, että olisiko toisenlainen pakkaus jättänyt tuotteesta paremman fiiliksen, sillä itse voidehan oli kaikin puolin toimiva. Pakkaus taas ei kolahtanut. Kausikuosi tekee vähän tylsäksi tuotteen, joka kuitenkin on niin riittoisa, että kestää läpi kevään, lisäksi purkkia oli tosi hankala saada kunnolla tyhjäksi.

13. L’Oréal Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask* oli itse asiassa tarkoitettu yön ajaksi kasvoille jätettäväksi, mutta koska en halua jättää täyteläisiä voiteita kasvoilleni yöksi käytin tätä enemmän tavallisen naamion tapaan, joskin annoin vaikuttaa mahdollisimman pitkään, helposti parikin tuntia pessen voiteen jämät pois ennen nukkumaan menoa. Ihanasti kosteuttava, joten erinomainen kuivalle iholle ja näin sekaiholle loistava juuri perinteisemmän naamion tapaan käytettynä.

14. YSL Touche Éclat valokynästä tuskin tarvitsee sanoa enää mitään, tuote, joka löytyy aina kaapistani. Pyrin pitämään huolen, että varastossa olisi yksi avaamaton pelastamassa käytössä olevan loputtua. Ihana tuote, joka on meikkini tukipilari!

15. LUMENE Kulmakynä (sävy 3) on ehdottomasti suosikkini kaikista koskaan käyttämistäni kulmakynistä. Sävy on juuri oikea, levittyvyys hyvä ja muutenkin tällä saa kauniin ja luonnollisen lopputuoloksen. Luottotuote!

16. SENSAI Ultimate The Lotion* oli kasvoveden tapainen tuote, mutta ei poispyyhittävä. Eli kasvojenpesun jälkeen hierotaan puhtaalle iholle ennen kosteusvoiteen levittämistä. Koostumukseltaan miellyttävä tuote, joka tuntui hyvältä iholla. Miinus tulee omaan makuun ihan liian voimakkaasta ja keinotekoisesta tuoksusta, mikä takaa sen, etten tulisi tätä ostaneeksi.

17. Vita Liberata Fabulous Self Tanning Lotion tuskin sekään tarvitsee enää sanoja. Luottoitseruskettaja, jonka laatuun ja lopputulokseen voi aina luottaa. Sävyllä Dark tulee kerrasta hyvä ja näkyvä keinorusketus.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.