Toivottavasti kaikilla on ollut ihana viikonloppu! Itsellä ihan poikkeuksellisen kiva. Sellainen, että mieli on todellakin levännyt ja rentoutunut. Näissä fiiliksissä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Mutta sitä ennen eiliselle suunnittelemani postaus, eli viime kuussa loppuneet kosmetiikat.

1 Biozell  Syväkosteuttava Hoitoaine* ei ole suosikkini. Biozellilla on monia huipputuotteita, mutta tämä ei vain ole sykähdyttänyt. Hoitoaine on turhan paksua omaan makuun ja siten vähän vaivalloista käyttää (erityisesti saada ulos purkista). Paksu koostumus antaa odottaa superhoitavuutta, mutta en kokenut hiuksia silti mitenkään poikkeuksellisen sileiksi tämän jälkeen. Ihan ok, mutta ei sellainen, jonka pariin välttämättä palaisin uudelleen.

2. AVON Advance Techniques Shampoo ja Hoitoaine* oli toimiva pari. Ensimmäinen AVONin hiustenhoitotuote, mitä olen koskaan käyttänyt, ja siten en oikein osannut odottaa mitään. Tämä toimi omiin kuivuuteen taipuvaisiin karheisiin hiuksiin oikein hyvin. Näiden innoittamana voisin siis hyvinkin kokeilla muitakin AVONin hiustuotteita!

3. Sunsilk Pro Heat Shampoo* on ollut todella positiivinen ylläri, kuten saman sarjan hoitoainekin. Itse asiassa tykkäsin tästä niin paljon, että suuntasin ostamaan samaa, mutta en löytänytkään parista poikkeamastani kaupasta. Ostin sitten toisen Sunsilkin shampoon, joka ei kuitenkaan ollut niin mieleen kuin tämä. En tiedä onko tätä enää saatavilla ja jos, niin mistä löytyisi, mutta joka tapauksessa, juuri tämä sopi hiuksilleni loistavasti. Shampoo oli sopivan kevyt eikä liian hoitava, kun taas hoitoaine sai pituuden ihanan pehmeäksi!

4. Everyday Mineralsilta kului loppuun kaksi Semi Matte -pohjaa, jotka ovat suosikkejani. Sävyt Golden Beige (3W) ja Golden Light (2W), joista ensin mainittu oli juuri hyvän sävyinen, mutta jälkimmäinen aavistuksen liian vaalea, mikä tarkoitti sitä, että pääasiassa sekoitin sitä muiden EM:n pohjasävyihin. Omistan siis useampia pohjia, joita tapaan miksailla keskenään ihon kulloisenkin tarpeen mukaan – kesä ja talviaikana ihon sävyllä kun voi olla mainittava ero! Joka tapauksessa, ihan loistavia luottotuotteitani molemmat – lisää näistä löydät Parhaat mineraalimeikkipohjat -postauksesta.

5. Lily Lolo Mineral Bronzer, sävy Bondi Bronze on ihana. Kiistatta suosikkibronzerini, ja enemmän tästä kirjoitinkin viikko sitten samaan postaukseen kuin edeltävistä EM:n tuotteista. Superriittoisa aurinkopuuteri, ja kaunis luonnollinen sävy, joka on käytössä vuoden ympäri. Hinta-laatusuhde todella kohdallaan.

6. YSL Touche Éclat on tuote, jota ilman en halua olla! Nykyään pidän huolen, että varastossa on ainakin yksi, jotta voin heti korkata uuden kun käytössä oleva loppuu. Harmillista on, ettei pakkauksesta mitenkään voi nähdä kun viimeiset vedot ovat käsillä, joten ikäviä yllätyksiä varten olen kokenut hyväksi keinoksi pitää yhtä koko ajan odottamassa kaapissa. Ihana tuote, joka tuo valoa kasvoille ja on arkimeikkini luottopalanen. En nykyään käytä luomiväriä kovin usein, mutta tätä ehdottomasti. Hintava, mutta toimiva!

7. Lumene Gel Effect*, sävy Valkeat illat (nro 45) on yksi parin viime vuoden suosikkikynsilakkasävyistäni. On todella harvinaista, että saan kynsilakan kulutettua loppuun (etenkin kun nykyään käytän kynsilakkaa niin kovin harvoin), mutta nyt Prahan reissulle kynsiä lakatessa huomasin, että nämä molemmat ovat tyhjillään ja kaavin ihan viime rippeitä kynsille. Täytyy tosin myöntää, että sävy ei enää hurmannut niin kuin vaikka vielä viime vuoden alussa, mikä johtuu ehkä siitä, että olen lipunut yhtä luonnollisempien sävyjen suuntaan ja tämä tuntui jopa aavistuksen liian näkyvältä. Toisaalta taas sävy on todella kaunis, ihana hentoon roosaan taittuva. Lisäksi pigmentti on mieletön ja pysyvyys muutenkin mainio!

8. H&M Beauty-huulipuna sävy Peach Fuzz oli yksi viime vuoden suosikkihuulipunistani! Suuntasin jo H&M:lle ostamaan loppuneen tilalle uutta, mutta en tullut tarkistaneeksi sävyn nimeä ja ostin muistinvaraisesti päätyen vahingossa liian beigeen. Tässä siis täydellinen nudesävy, sellainen häivähtävän persikkaisen roosaan taittuva. Todella raikas ja kaunis! Ehdottomasti saatava uusi.

9. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion on yksi luottotuotteistani. Tämä purkki kesti ikuisuuden, eli todella riittoisa tuote. En järin tykkää pakkauksesta, levitintöpsykkä (vai mikä lie) on hankala käyttää ja mieluummin levitän tuotteen sormella. Itse aine on kuitenkin niin mainiota, että epämieluisasta pakkauksesta huolimatta palaan tämän pariin yhä uudelleen. Pitää siis silmämeikin todella hyvin paikoillaan, ilman tätä luomet rasvoittuvat hetkessä ja luomiväri karkaa uurteisiin. Sopivan luonnollinen sävy, joten käytän tätä vaikka en laittaisi luomiväriä lainkaan.

10. YA Naturae Suihkugeeli* oli oikein kiva. YA:n luonnonkosmetiikkasarja on muutoinkin yllättänyt positiivisesti. Hinta-laatusuhteeltaan mainioita tuotteita, jotka on vieläpä kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tässä suihkugeelissä oli miedon luonnollinen ja raikas tuoksu.

11. Cien Clensing Milk* oli positiivinen yllätys. En yleensä pidä puhdistusmaidoista, sillä ne eivät pääsääntöisesti ole tarpeeksi tehokkaita rasvaiseen taittuvalle iholleni, mutta tämä puhdisti jopa meikin yllättävän hyvin eikä jättänyt ihoa liian voiteiseksi. Hintaansa nähden siis varsin kiva tuote! En kuitenkaan hurahtanut puhdistumaitoihin, mutta tämä oli omaan makuun niitä harvoja, jotka tuli käytettyä loppuun eikä annettua eteenpäin äidille, joka on enemmän mietojen puhdistusmaitojen käyttäjä.

12. Sebastian Twisted  Mask* oli ihan huippu! Twisted-sarjaa kehuinkin muutama postaus takaperin, joten kannattaa käydä lukemassa enemmän sieltä. Kyseessä siis luonnonkiharille ja -taipuisille hiuksille suunnattu sarja, ja tämä hiusnaamio oli parhaita vähään aikaan. Ihanan hoitava ja jätti kivan pehmeän ja helposti käsiteltävän lopputuloksen. Tykkäsin todella!

13. Argan Care Vitalizing Treatment* oli melko mitäänsanomaton. Tämä päätyi harvakseltaan käyttöön, kunnes lopulta päätin, että se on saatava pois kylppäristä pyörimästä ja käytin tietoisesti loppuun. Se ehkä kertoo jo tarpeeksi, eli ei todella valloittanut. Kevyesti hoitava, muttei riittävän hoitava itselle. Ei huono, mutta ei mitenkään erityisen hyväkään.

14. Yotuel Classic Mint* -hammastahna on suosikkini, niin Yotuelin hammastahnoista kuin hammastahnoista ylipäätään. Vuosikausia käytössä ollut, ja lukeutuu jo luottotuotteisiini. Raikas, tehokas ja muutenkin miellyttävä käyttää. Lämmin suositus!

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.