On taas aika koota yhteen tämän kuun aikana loppuun kuluneet tuotteet. Toisin kuin viime kuussa, tässä kuussa tyhjeni aika monta purkkia! Vielä ei ole yhtään meikkituotetta päässyt loppumaan, mutta muuta kosmetiikkaa senkin edestä.

kosmetiikka 04

1. Veet Oriental Wax on luottuotteeni. Olen kokeillut muutamia lämmin- ja kylmävahoja sekä geelejä, mutta tämä on mielestäni ollut tehokkain ja miellyttävin käyttää. Toki vahojen käyttö on vähentynyt viimeisen vuoden aikana huimasti, sillä kävin läpi talven sokeroinnissa ja sen ajan käytin vahaa lähinnä bikinialueelle. Nyt kesää vasten jouduin pitämään taukoa sokeroinnista ihan puhtaasti siitä syystä, että reissubudjetti imee nyt kaiken ylimääräisen, niinpä tämä oli yksi niistä asioista, missä päätin säästää. Myönnettävä kyllä on, että alkoi kaduttaa hyvin pian! Niin pitkään sokeroinnissa käytyäni on helppo todeta, ettei itse vain saa mitenkään niin siistiä jälkeä, vaikka pidänkin itseäni suht kokeneena vahan käyttäjänä. Sokerointi onkin niitä rutiineita, jonka ehdottomasti palautan arkeeni jossain vaiheessa.

2. Bic Soleil Lady Gel on kestänyt pitkään ja ollut reissuillakin mukana. Käytän höylää karvanpoistoon mahdollisimman vähän, sillä en pidä sen aikaansaamasta kovasta sängestä. Niinpä käytänkin höylää lähinnä akuuttiin tarpeeseen reissuilla ja bikinialueen siistimiseen.

3. Philosophy Raspberry Sorbet Shower Gel* on ollut järjettömän riittoisa, ehdottomasti riittoisin suihkugeeli, mitä olen ikinä käyttänyt! Sen täyteläinen koostumus ja iso pakkaus ovat taanneet sen, että se vain kestää ja kestää. Koostumukselle annankin täyden kympin, mutta kuten aikoinaan kirjoittelin, tuoksu saisi omaan makuun nähden olla vielä voimakkaampi, mutta ehkäpä herkkänenäinen kiittää vähemmän päälle käyvästä tuoksusta!

4. Dove Summer Glow on itseruskettava, jonka nimeen vannoin vuosia, mutta jokin on muuttunut. Ehkäpä se, että itseruskettavat ovat kehittyneet huimasti, mutta Summer Glow tuntuu vähän jämähtäneen. Monen markkinoilla olevan vastaavan tuotteen rinnalla Doven koostumus tuntuukin nykyään ihan liian raskaalta ja verrattuna muihin viime aikoina käyttämiini, sen imeytyminen kestää aivan liian kauan. Etu edelleen on, että se ruskettaa todella kevyesti ja asteittain, niinpä lopputulos hyvin vaaleaihoiselle todella ihanan luonnollinen.

kosmetiikka 05

5. Rich Protect & Shine Spray* on loistotuote! Vannoin sen monikäyttöisyyden nimiin jo viime kesän reissulla ja ajatuksena oli ottaa se Maltalle mukaan, mutta juuri ennen matkaa tajusin kuinka lopussa tuote on, niinpä jätin sen pakkaamatta mukaan. Mainio tuote, joka silottaa hiuksen pintaa, lisää kiiltoa ja tarjoaa lämpö- sekä UV-suojaa. Plussaa näppärästä koosta, joka sopii hyvin matkoille mukaan otettavaksi!

6. Herbina Tuuheuttava kuivashampoo* on todellinen yllättäjä, loistava tuote! Herbinan kuivashampoo kiriikin Top 3 -listalleni Batisten ja Sunsilkin rinnalle. Rakastan tuotteen tuuheuttavaa vaikutusta, joka pelastaa niinä päivinä, kun hiukset valuvat littanina päätä myöten!

7. TRESemmé Renewal Deep Conditioning Mask* oli hyvä perustuote, joka selvittää hiuksia ja jättää ne miellyttävän pehmeiksi! Huomaan, että mitä paremmaksi hiusteni kunto on tullut, sitä monipuolisemmin pystyn käyttämään hiustuotteita. Aikoinaan vannoin vain kampaamotuotteiden nimeen, mutta nyt tuntuu, että hiukseni eivät enää vaadi niitä kalleimpia täsmätuotteita vaan marketin hyllyltä löytyy monia mainioita hiustuotteita, jotka ovat jääneet vakikäyttöön.

kosmetiikka 06

8. Neal’s Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream* on ollut yöpöydälläni läpi talven. Se onkin ollut todella riittoisa tuote, jossa on kiva mieto tuoksu. Pehmentää käsiä hyvin ja on kaiken kaikkiaan varsin klassinen vaihtoehto, mutta tietenkin erityismaininta täytyy antaa panoksesta mehiläiskantojen säilyttämiseen!

9. Juice Beauty Green Apple Peelia* hehkutinkin jo talvella, jolloin myös valitsin sen yhdeksi viime vuoden suosikkituotteistani. Loistava naamio, joka todella tekee taikoja iholle ja kirkastaa kasvoja. En suosittele herkkäihoisille, mutta rasvaiselle sekä sekaiholle todella hyvä!

10. Yotuel Pharma B5* on ties kuinka mones käyttämäni Yotuelin hammastahna, joten näitä tyhjeneviä pakkauksia tullaan näkemään jatkossakin. Lisää Youtuelin hammastahnoista voi lukea vanhasta postauksestani.

11. Yon Ka Hydra n.1 Creme* on toiminut yövoiteetani läpi alkuvuoden ja kipakimpina talvipäivinä myös päiväkäytössä. Se on täyteläinen, mutta imeytyy todella hyvin ja jättää ihon pehmeäksi sekä hengittäväksi. Ihana tuote! Tästä ja muista Yon Kan tuotteista löytyy lisää täältä.

*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Oi kun kiva postaus, muutama tuttu tuotekin oli joukossa. Tällaisia on musta aina kiva lukea :)

Vastaa

Kiva kuulla, että pidit!! Tätä on itse asiassa ollut hauska alkaa säännöllisesti toteuttamaan, hahmottaa kummasti paremmin omaa kosmetiikan kulutustaan sekä jää muistiin tulevaisuutta varten tuotteet, joista on tykännyt ja tietty ne, joita ylipäätään on testannut :)

Vastaa

Yon-kan tuotteet on kyllä ihania. Yotuel lukeutuu myös omiin suosikkeihin. Hyvä määrä loppuneita!

Vastaa

Yon-Ka on kyllä ollut todella positiivinen ylläri – vielä vähän aikaa sitten itselle tuntemattomalta merkiltä on löytynyt monta uutta kiinnostavaa tuotetta! :) Ja todella, ihan kauhistuttaa itseä, etät kuinka monta purnukkaa sitä onkaan oikein tyhjentänyt. Huh, uskallankohan ikinä tehdä mitään vuoden kattavaa yhteenvetoa? :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.