No jopas kesäkuu on juossut! Juuri tänään totesin, että en ole oikein vielä ehtinyt sisäistää, että ollaan jo pitkällä kesässä. Toisaalta en ole niin huolissani asiasta, enää 10 työpäivää jäljellä ja sitten ehtii tarkastella kesää ihan uusin silmin. Lisäksi aion ottaa takaisin blogiviiveitä, paljon aiheita kun on mielessä, muttei vain ole muiden kriittisempien asioiden ohella ollut aikaa tai energiaa laittaa niitä työn alle. Siksi kai tässä toukokuun kosmetiikkayhteenvedossakin meni näin kauan, mutta sentään vielä seuraavan kuun puolella. Juuri ja juuri.

1 Unna Nordic Havu Balancing Toner* on koivunmahlaa ja katajavettä sisältävä suihkutettava hoitovesi, mutta omasta pullostani hajosi jo hyvin varhaisessa vaiheessa pumpputoiminto, niinpä käytin sen perinteisen kasvoveden tapaan. Hoitava ja miellyttävä vesimäinen tuote ilman puhdistavaa ominaisuutta. Kiva tuote, mutta viallinen pakkaus vähän hankaloitti käyttöä.

2. Mádara Ultimate Facelift Day Cream* nimi lupaa melkoisesti, mutta ei todella ole niin tujua tavaraa kuin nimi antaa ymmärtää. Ei siis todella kannata odottaa kasvojenkohotusta tai muita ihmeitä tämän voiteen valitessa, mutta sen sijaan mainiota päivävoidetta kyllä. Tykkään ylipäätään paljon Mádaran voiteista paljon, eikä tämä ole poikkeus. Todella miellyttävän tuntuinen ja hyvin imeytyvä voide, joka sekä kosteuttaa että hoitaa, mutta ei tunnu raskaalta iholla. Sopii erinomaisesti meikin alle. Voisin mieluusti päätyä tähän uudelleenkin!

3. Favora Pehmeä Puhdistusvaahto on erittäin miellyttävä ja hellävarainen öljytön vaahtoputsari, joka poistaa kaiken meikin ihoa kuvittamatta. Hinta-laatusuhde erinomainen! Lisää löytyy aiemmasta putsaripostauksesta.

4. Lily Lolo meikkisivellin on ollut pitkään yksi lemppareista ja palvellut monta vuotta. Nyt se on jo jonkin aikaa vedellyt viimeisiään ja keskiosa ihan rastoittunut, eli oli jo aika vaihtaa uuteen. Käytössä on muutamia Lily Lolon siveltimiä ja olen tykännyt niistä paljon, hinta-laatusuhde on hyvä ja kestävät pitkään. Nyt nappasin käyttöön alesta toisen merkkisen synteettisen siveltimen, mutta tarvitsisin vielä pari muutakin uutta ja mietin, tilaisinko ne Lily Lololta vai pitäisikö vaihtelun vuoksi testata jotain toista brändiä.

5. YSL Touche Éclat -valokynä tällä kertaa söpössä kausihylsyssä. Ihana tuote, mutta harmittaa vietävästi, että on täällä niin kallis. Tämän mies toi reissultaan, jossa lentokenttähinta oli 29 euroa, täällä tavaratalossa hinta on helposti jotain 44 euron paikkeilla, mikä on mielestäni ihan liian suolainen hinta pari kuukautta kestävälle tuotteelle. Mutta minkäs teet, lemppareita kun on, niin pulitan sen mitä kulloinkin pitää, mutta tietty yritän ajoittaa uusien hankinnat reissujen yhteyteen. Nyt valitettavasti vain sellaista ei ole edessä, joten pakko kävellä Stockalle tai Sokokselle ostoksille.

6. Lumene Kulmakynä, sävy light brown on huippu! Menen aina sekaisin siitä, kummasta tykkäänkään enemmän, light brownista vai grey brownista, mutta nyt rinnakkain molempia testattuani (etenkin näin kesäkautena, juuri tämä vaaleanruskea tuntuikin mieluisammalta, mutta menin vahingossa ostaneeksi harmaanruskean. Onneksi kumpikaan ei ole huono, joten varmasti tulee sekin käytettyä!

7. H&M Beauty High Impact Eye Color, sävy fine china on niitä harvoja luomivärejä, joihin todella olen koukuttunut. Mieluusti suosisin jotain toista merkkiä, mutta en ole jaksanut aloitta vastaavan etsintää muualta, joten pitäydyn hyväksi havaitussa. Täydellinen sävy arkeen ihan yksistään ja juhlaan tummemman luomivärin rinnalla.

8. Love, Beauty & Planet 2 Minute Magic Mask* oli kuin hiuksilleni tehty! Superhoitava ja selvittävä, muttei tippaakaan hiuksia latistava naamio. Iso plussa nopeasta vaikutusajasta ja tietenkin vegaanisuudesta. Tuote jätti hiukset pehmeiksi ja todella helposti kammattaviksi. Tämän pariin tulen vielä palaamaan!

9. Maria Nila Head & Hair Heal Masque* on rauhoittava naamio, joka sopii käytettävän myös päänahan hoitoon. Koska itsellä ei päänahassa ole erityistarpeita, käytin vain hiusten pituuksille normaalin naamion tapaan. Toimi siihen tarkoitukseen myös hyvin. Ei mitenkään erityisen hoitava naamio, mikä varmaan johtuukin soveltuvuudesta myös tyvelle. Kaiken kaikkiaan perushyvä ja tuttua Maria Nilan laatua sekä vegaaninen. Ehkä kaipaan kuitenkin omille hiuksille vähän tätä selvittävämpää naamiota.

10. YOPE Marigold Natural Hand Soap* on lapsille suunnattu, mutta itsehän tietenkin lapsenmielisenä ihastuin pakkauksen visuaaliseen ilmeeseen! Kiva lisä myös puolalaisuus (vähemmän tulee vastaan kosmetiikkaa Puolasta) sekä tietenkin luonnonmukaisuus (vaikkei olekaan sertifioitu). Ilahduttava näky kylppärissä, mutta harvemmin enää ostan käsisaippuoita pullossa vaan niiden sijaan täyttöpusseissa täyttäen jo olemassa olevaa pumppupulloa.

11. Rexona Biorythm Dry & Fresh. Vaikka olenkin siirtynyt paljon luonnonkosmetiikkaan, deodoranttia en ole vielä onnistunut kokonaan korvaamaan. Olen kyllä kokeillut useita ja käytän vapaapäivänä luonnonkosmetiikan dödöä, mutta silti kun tarvitsen tehokasta koko päivän kestävää (eli toimistopäivinä), tartun vielä perinteiseen. Silloin valintakriteerinä on pitkälle helppous, eli mitä nyt pienestä lähikaupasta sattuu löytymään, kuten vaikka tämä Rexona. Olen kuitenkin ajatellut, että nyt arjen muuttuessa alan suosimaan entistä tietoisemmin myös tässä kohtaa luonnonkosmetiikan versioita.

12. Beautyblender Liquid Blender Clenser* oli loistava! Vaikka tuote on tarkoitettu ensisijaisesti meikkisienille, käytin sitä myös siveltimien putsaamiseen. Näppärä muoto ja helppo pumppupää teki tästä tosi miellyttävän käyttää, mikä taas lisäsi helposti unohtuvaa siveltimien ja meikkisienten puhdistamista. Superriittoisa ja muutenkin näppärä pitää esillä. Lämmin suositus!

13. Yotuel Classic Mint kulkee edelleen vakkarihammastahnana arjessa mukana. Nyt tosi olen ensimmäistä kertaa ottanut rinnalle myös luonnonkosmetiikan hammastahnan, joten mielenkiintoista saada vertailukohtaa. Yotuelista lisää täällä.

14. Sebastian Twisted Styling Cream* noudatti samaa huippua linjaa kuin koko Twisted -sarja. Loistavasti karheille ja luonnontaipuisille hiuksille sopiva sarja, joka silottaa ja kosteuttaa hiusta. Tämä muotoiluvoide tarjosi kivasti hoitavuutta, eli riitti sellaisenaankin jätettäväksi hoitoaineeksi, mutta käytin toisinaan hiusöljyyn yhdistettynä. Ei itsessään kiharra, mutta kosteuttaa ja siten tuo hallittavuutta ja taipuisille tai kiharoille hiuksille.

15. Batiste Original & Rose Gold Dry Shampoo ovat kaksi suosikkiani Batisten kuivashampoista. Toki käytän muitakin, enkä edes kaikkia ole testannut, mutta kun olen kuivashampoo-ostoksilla, kaikella todennäköisyydellä päädyn jompaankumpaan näistä. Sopivat loistavasti omaan hiusväriin ja sekä freesaavat että tuovat kevyttä rakennetta hiuksiin. Ihan lempparit!

16. Schwarzkopf Got2b Fresh it Up Dry Shampoo* oli kiva perustoimiva kuivashampoo. Ei ihan yltänyt Batisten tasolle, mutta tuli kuitenkin käytettyä ja uskaltaisin tarvittaessa napata matkaan isommankin koon.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.