Huh, mikä päivä! Olen tänään hikoillut päivän sysimustassa kynähameessa, pitkähihaisessa ja sukkiksissa. Aamupäivän vietin tärkeässä tapaamisessa ja koin parhaaksi pelata varman päälle ja valita päälle jotain muuta kuin kevyttä kesävaatetta. Kun iltapäivällä ehdin tapaamaan kesälomailevaa äitiäni, tuntui viimeistään siltä, että sulan. Istahdimme kahvittelemaan Mikonkadulle jonkin aikaa sitten auenneeseen Roasbergiin, joko on tuttu? Mikäli ei, suosittelen poikkeamaan, viihtyisä kahvila hyvällä paikalla!

Aamulla jalkaan sujahti uudet avokkaat. Tilasin Zalandolta Zignin mustat korkkarit, jotka tulivat täyttämään huutavan aukon klassisten edustuskelpoisten jalkineiden kohdalla. Ensimmäinen käyttöpäivä syvensi tykästymistäni kenkiin, sen lisäksi, että ovat ulkoisesti sitä, mitä olen kevään koittamisesta lähtien hakenut, ovat ne myös todella mukavat jalassa. Hyvä ostos siis! Vielä olisi tarvetta mustalle nahkalaukulle, jonne mahtuu läppäri ja mielellään tietenkin enemmänkin.

huawei p8 1huawei p8 2

Iltapäivällä seisoin tunnin Soneran myymälässä, ensin jonotin ja sitten odotin. Sain viime viikolla lainaan Huawein P8 -puhelimen, mutta kotona huomasin, ettei vanha sim-korttini sovikaan siihen. Vasta tänään sain aikaiseksi vaivautua liikkeeseen, josta kuvittelin selviäväni ulos kymmenessä minuutissa. Väärässä olin, mutta pääasia, että asiani hoitui ja sain hankittua rinnakkaiskortin ja pääsen testaamaan uutta puhelinta kunnolla. Pahoin jo pelkään, että kiinnyn liiaksi. Tutut ovat nimittäin todennäköisesti kyllästymiseen asti kuulleet kitinääni nykyisestä kännykästäni, Lumiasta, jonka hankin puolitoista vuotta sitten. Olen niin monta kertaa harmitellut, että haksahdin siihen, enkä suosiolla hankkinut Android-käyttöjärjestelmällä varustettua puhelinta. Lumiaanhan ei enää saa mitään kivoja sovelluksia ja sen kamerakin on mitä on.

Kun kuulin, että Huawein uutuus on sekä huippukameralla että Androidilla varustettu, innostuin mahdollisuudesta testata sitä blogin kautta. Kotiin päästyä lösähdin sohvalle päivästä väsyneenä ja purin patoumaani lataamalla joka ikisen kiinnostavalta kuulostavan ilmaisen appsin puhelimeen. Nyt siis aion käyttää tilaisuuden hyväksi ja testata myös snapchatia sekä kännykkävideoita. Täytyy katsoa jos saan pidettyä puhelinta jopa reissun yli, jolloin pääsisin käyttämään sitä hyväksi matkaterveisiä kuvatessa. Mutta en intoile liian pitkälle, ensin olisi opeteltava käyttämään, se ärsyttävin osuus, jonka mieluiten jättäisin välistä.

huawei p8 8huawei p8 6

Muuten, käykäähän osallistumassa Take me theren arvontaan (voitettavana Less is Moren ihanaa hiuskosmetiikkaa) ja lukemassa mistä kaikki oikein saikaan alkunsa. Minä jatkan puhelimen räpläämistä ja ehkäpä keittelen iltateetä seuraksi. Kivaa illan jatkoa kaikille!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.