Sain torstaina ison Becksöndergaardin tähtihuivini rinnalle pienemmän ja kesäisemmän version blogin kautta. Koska vaaleansininen ei värinä ole ihan se omin, olin alunperin suunnitellut kietaisevani sen sunnuntaina jonkun keveän mekon vyötärölle vyön tapaan, sillä siihenhän myös pienemmät huivit (niin neliönmalliset kuin suorakaiteisetkin) ovat mainioita. Mutta koska sade pääsi jälleen yllättämään eikä muutenkaan olo ollut kaikkein freesein, suunnitelma muuttui satiinimekossa liihottamisen sijaan ihan vaan tosi arkiseen asuun. Vyötärölle huivi pääsi silti, mutta liehuvan helman sijaan ihan vain shortseja ylhäällä pitämään. Maanläheisten värien rinnalla vaaleansininen on soma, mutta en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan alkuperäistä ideaa ja haalimaan kasaan keijumaisempaa kokonaisuutta pikkutähtihuivin kanssa.

becksondergaard huivi 1becksondergaard 5becksondergaard 10 Pusero: Sfera / Neuletakki: Zara / Shortsit: H&M / Huivi: Becksöndergaard

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tykkään tosi paljon tästä asusta. Sävyistään huolimatta se ei ole lainkaan tylsä, vaan pikemminkin keveän ja rennon oloinen :). Voisin kuvitella kopioivani tämän tyylin itsellenikin :). Mukavaa uutta viikkoa!

Vastaa

Oi, tosi kiva kuulla, että toimii! Itsestä tuntui, että tästä puuttui jotenkin särmä, mutta ehkä välillä keveys ja rentous voittaa särmää :) Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.