Juhlat on juhlittu ja paluu arkeen edessä. Kevätflunssankin pahin piikki taitaa olla ohitettu, mutta harmillisesti se osui juuri tälle viikonlopulle. Onneksi nyt on aikaa levätä ja köhiä inhottavaa kuivaa kutittavaa yskää kotinurkissa. Eilen oli vielä neljältä iltapäivällä sellainen olo, ettei tule yhtään mitään. Makasin sohvalla peiton alla ja mietin, että kolmen tunnin kuluttua pitäisi olla paraatipaikalla juhlakunnossa, mutta burana tekee ihmeitä. Niinpä minäkin onnistuin pujahtamaan vähän toisenlaiseen juhlamekkoon kuin edellisenä päivänä ja ehdin mukaan Fredan Tivoliin Indiedays Blog Awardseihin.

Juhlat olivat hyvin erityyppiset kuin Aussien, ehkä jo sen takia, että tilana oli pimeä yökerho ja ikähaitari hieman toisenlainen. Myönnettävä on, että pidin kokonaisuutena enemmän Aussien bileistä, mutta seura oli huippua molemmissa. Niinpä suuren suuret kiitokset kaikille, joiden kanssa ehdin näinä kahtena iltana vaihtaa muutaman sanan, halauksen tai unohtua pidemmäksikin aikaa iltaa viettämään. Erityiskiitos Bella-blogien huipputiimille (ja mielettömän isot onnittelut vielä tätäkin kautta Mami Go Golle vuoden blogiteko -voitosta) ja tietty aina yhtä sädehtivälle Shoe Loverin Anskulle aveceineen sekä myös Go for it vol 2:n Mintulle, jonka kanssa päädyin viimein juttelemaan kunnolla ihan livenä. Niin ja Polka Dots Jonnalle myös, jonka seurassa taitaa olla ihan mahdotonta tylsistyä (toisin kuin mun kanssa, heh)!

Mutta se eilisen ilta-asu. Tummanruskeaa keinonahkamekkoa on helppo värittää asusteilla juhlavampaan tai arkisempaan suuntaan. Tässä mekko on tietty lähdössä juhlimaan, mutta sen ostaessani ajattelin mekkoa ihan arkikäyttöön, vaikkapa bleiserin ja paksumpien sukkisten kanssa. Se siis tullaan varmasti vielä näkemään kevään mittaan myös kaupunkikäytössä.

nahkamekko 4nahkamekko 40nahkamekko 26nahkamekko 02nahkamekko 46nahkamekko 5Mekko: Zara / Laukku: ASOS / Kengät: Marian / Rannerenkaat: KappAhl / Korvakorut: KappAhl

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

28 comments

Vastaa

Wautsi wau, oot sä kyllä häikäisevän upea nainen! :) Tosi makea asu ja kiva, ettei flunssa estänyt juhlintaa.

Vastaa

Oi, kiitos ihana!! Tässähän ihan punastuu <3

Vastaa

Wowza, mikä mekko! Grrr! Mun sydämessä on lämmin paikka istuville minimittaisille nahkamekoille, alkaen siitä Elina Kiikon huikeasta itsenäisyypäivän asusta. Odotan todella suurella mielenkiinnolla, että mihin sinä tyylivelho tämän vielä kevään mittaan yhdistät. :) Ja hei, jos tää on Zarasta, niin miksi ihmeessä mä en ole nähnyt tällaista vielä kellään muulla?!

Vastaa

Kiitti!! Tämä oli kyllä ihan nappiostos ja jotenkin kun sävynä on tummanruskea, niin se tekee tästä vähän mustaa pehmeämmän ja siten ehkä monikäyttöisemmän. Musta nahkamekko ei välttämättä taipuisi arkeen yhtä hyvin kuin vaikka juuri ruskea :) Hih, onneksi ei ole vielä vastaan kävellyt samanlaista, vaikka Zarasta onkin – voi olla, että monet mieltää mekon enemmän iltakäyttöiseksi, joten ehkä siksi ei kävele arkena kadulla vastaan?

Vastaa

Upea mekko! :)

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Vautsi, sekä mekko että sinä näytätte ihan mielettömän upeilta! :)

Vastaa

Voi, kiitos ihana!! :)

Vastaa

Tuo mekko on kyllä upea! Toivottavasti teillä oli hauska ilta eilen(kin)! :)

Vastaa

Oi kiitos! Oli kyllä tosi kivat illat, mutta jälkimmäisissä juhlissa kyllä flunssan huomasi painavan edeltävää iltaa enemmän ja oli pakko hipsiä suht ajoissa lepäämään :)

Vastaa

Mielettömän upea mekko ja nainen, ja kiva nähdä välillä joku ei-niin-klassinenkin vaihtoehto päälläsi, heh ;) Hienosti kyllä kannat molemmat tyylit! Eikä näissä kuvissa ainakaan ole flunssasta jälkeäkään.

Vastaa

Oi kiitos!! Hih, ihan huippua, että toimii ja on sopivasti erilaista :) Kiva, että flunssan jäljet sai häivytettyä meikillä, olo kyllä ei ollut mikään maailman freesein ;D

Vastaa

Oh la la…. olet häikäisevä näky tuossa nahkaminissä!!

Vastaa

Voi apau, kiitos ihana! Tässähän menee ihan hämilleen :)

Vastaa

Anna-Maria, sinä se saat niin asun kuin asun näyttämään upealta! :) Häikäisevän upealta näytät! Wau!

Vastaa

Oi oi, mähän ihan punastun – kiitos ihana!! <3

Vastaa

Mitä sä nyt höpötät tylsyydestäs! Nyt loppu tollaset puheet! Oli kiva ilta muuten silloin perjantaina :)

Vastaa

Haha, kiitos ihana! Itsekritiikki on paras osaamisalueeni :D Kiitos huippuseurasta, oli kyllä tosi kiva ilta!!

Vastaa

Wau, mikä mekko! Sopii sinulle aivan taydellisesti =)

Vastaa

Oi kiitos, ihana kuulla <3

Vastaa

Superhyvä asu! Toi tyyli sopii todella hyvin sulle! Tuossa kokonaisuudessa on jotain erittäin Madonnamaista! Rohkeus, seksikkyys jne. ja pienenä yksityiskohtana tumma juurikasvu. Jostain syystä mä oon aina tykänny kun vaaleissa hiuksissa näkyy juurikasvua hiukan. Se tuo syvyyttä ja särmää. Rock on!

Vastaa

Oi kiitos!! Ihan huippua kuulla, että toimii :) Haha, ihana tuo tumman tyvikasvun bonus! Jotkut inhoaa, jotkut tykkää, mun täytyy kanssa myöntää, että oma suhtautuminen tyvikasvuun on elänyt lyhyessä ajassa kovasti, nyt se ei enää ota silmään kuten joskus, vaan on pikemminkin kivaa rentoutta! Kiitos ihanasta kommentistasi :)

Vastaa

Olit molempina päivinä tyrmäävän kaunis! <3
Oli ihana nähdä, toivottavasti kevätflunssa jättää nyt rauhaan!

Vastaa

Oi, ihana sinä!! Kiitoa upeus, oli tosi mahtavaa tavata viimein ihan livenä <3

Vastaa

Sinä se vasta sädehdit! Olit ihan mielettmän upeana liikenteessä. Oli ihana viettää iltaa yhdessä, ja huippua että jaksoit. Nyt saakin sit hyvällä omallatunnolla levätä :)

Vastaa

Voi kiitos ihana!! Oli kyllä tosi huippua ja harmitti lähteä ajoisa, mieskin sanoi, että vaikutitte niin mukavilta! Teoriassa ois voinut vielä hyvin jäädä, mutta minkäs tälle kevätflunssalleen voi :/ Täytyy ottaa pian uudiksi :)

Vastaa

Miks musta tuntuu, että noi kaulukset ei ihan tasaa? Oliks toi nyt joku blogin kautta saatu? Vai ihanko itse ostit?

Kauheen iso veska.

Vastaa

Upea nahkamekko kauniin naisen päällä,kiitos, ei uskoisi että on keinonahkaa,istuu yhtä hyvin kuin nappanahka.Hyvä vartalo sinulla sekä kauniit kynnet sekä hiukset,,,,,antaisin täydet pisteet,kiitos.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.