Kaksi peräkkäistä gaalaa tarkoittaa kahta eri asua, mikä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä myös kahta eri kynsilakkaa. Halusin ekan päivän pelkistettyyn asuun hohtavat glitteriset kynnet ja seuraavan päivän tummaan asuun väri-ilottelua. Niinpä ajattelin olevani nerokas kipaistessani ostamaan pari päivää ennen ensimmäistä gaalaa Isa Dora Peel Off -pohjalakan ja sudin sitä innolla perjantaina kerrokset kynsiin. Päälle valelin huolella ensin kerroksen luonnonvalkoista kynsilakkaa ja sitten muutaman kerroksen Köpiksestä ostamaani herkullista Ciaté Antique Brooch -hilelakkaa.

ciate antique brooch 2ciate antique brooch 1

Kynsistä tuli nätit ja toivat asuun ripauksen kaipaamaani hehkua, mutta ei mennyt kuin puolisen tuntia kun mekkoa päälle laittaessa peukalon kynnestä liuskahti koko lakka irti. Hämmennyin, mutta ajattelin sen olevan huonoa tuuria ja paikkasin kynnen nopeasti ennen juhliin kiirehtimistä. Siinä juhlajännityksessä kynnet hetkeksi unohtui, mutta parin tunnin kuluttua tulin sattumalta katsoneeksi kynsiä ja hups, nehän näyttivätkin ihan erilaisilta kuin juhliin astellessa. Kaikki lakat olivat tipotiessään joka ikisestä kynnestä. Kyllä harmitti. Kirosin jo koko aluslakan maan alle, mutta ilmeisesti vika taisi olla minussa ja kokemattomuudessani.

Nuristessani juhlissa Viilankantoluvan Petralle traagista kynsikohtaloa sain suoraan pari vinkkiä. Ensinnäkin, aluslakka alle (joo, en ollut laittanut, vaan maalasin peel off -kerroksen puhtaalle kynnelle ajatellen, että muuten se ei lähde irti) ja toiseksi, sitä ei kannata levittää ihan reunoille asti (ja tietty, reunoja nuollen sen juuri tulin laittaneeksi). Eli oma vika, ilmeisesti ihan turhaan kiukuttelin lakalle. Olisi pitänyt googlata vinkkejä ennen lakan käyttöä juhlapäivänä, mutta tästä opin ja harmituksesta huolimatta taidan uskaltautua näiden vinkkien kanssa antamaan pohjalakalle uuden mahdollisuuden! Kiitos Petra!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Heh, joo eipä näitä ohjeita siinä pullon kyljessä ollut – et olisi mitenkään voinut tietää. Reippaasti vaan kokeilemaan uudestaan! :)

Vastaa

Haha, ois kyllä saanut olla! :) No mutta hyvä, että nyt sain suulliset ohjeet, niin ehkä ens kerralla onnistuu paremmin!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.