Moni odottaa jo syksyä, mutta itse en vieläkään ole tavoittanut samaa kaipuuta. Päinvastoin, jaksan ilahtua ja hämmästyä siitä, että edelleen on näin lämmintä. Tuntuu, että valo ja lempeä sää on tuonut myös lisäenergiaa. On ihana herätä aurinkoiseen päivään ja lähteä ulos miettimättä vaatekerroksia. Näin on just hyvä. Niinpä olen pukeutunutkin kuin olisi vielä ihan keskikesä. Mutta miksikäs ei, kun kerran tarkenee. Olen sitä mieltä, että talvipukeutumista kyllä riittää, joten aion kulkea sandaaleissa niin pitkään kuin vain tarkenee. Olen menossa ensi viikolla Viroon muutamaksi päiväksi ja mietin, uskaltaakohan vielä tuolloin lähteä matkaan viime viikkojen kaltaisissa kesävaatteissa.

Tämä asu parin viikon takaa ja poikkeuksellista siinä on hattu. Käytän hattuja ylipäätään aika vähän. Haluaisin käyttää enemmän ja välillä päätän laittaa hatun päähän, mutta eivät ne ole löytäneet kunnollista jalansijaa pukeutumisestani.

Tänään olen yrittänyt painaa tehokkaasti työ- ja blogijuttuja sekä jatkaa viikolta kesken jäänyttä siivousta. Paljon on jo tehty, mutta samaan aikaan muistaa uusia juttuja, joten tehtävälista tuntuu säilyttävän pituutensa. Yrittäjyyden huonoja puolia on, että koska ensi viikolla olen niin monta päivää poissa, on pakko tehdä nyt viikonloppuna työjuttu tavallista enemmän. Hyviä puolia taas se, että ylipäätään voi näin suht spontaanisti päättää vaihtaa maisemaa (tai oikeasti olin sopinut ja parin päivän maisemanvaihdon aiemmin, mutta päätin pidentää sitä parilla lisäpäivällä ihan vasta äsken). Ja onneksi myös nettiyhteyksien avulla töitä voi tehdä muualtakin, mutta toki mitä enemmän saan tehtyä ennakkoon, sitä enemmän pystyn keskittymään muuhun.

Mekko: H&M / Laukku: Coccinelle / Sandaalit + hattu: & Other Stories
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.