Brändilähettiläsyhteistyö: Weecos

Vaikka ajatukset ovat viime aikoina pyörineet varsin intensiivisesti yhden aiheen äärellä, niin olen tietoisesti ottanut pieniä irtiottoja ja tehnyt välillä jotain ihan muuta, ettei kesä menisi ihan ohi. Asiaa toki helpottaisi, jos helleaalto palaisi epävakauden tilalle, mutta noh, kesä on aina kesä, satoi tai paistoi. Nämä asukuvat ovat juuri noiden kahden sääilmiön välimaastosta, sen hetken paitoi, juuri ennen satoi ja pian taas jälkeen. Kuulostaa Suomen kesältä, mutta tässä tapauksessa myös Viron, kuvat ovat nimittäin Kalamajasta kävelymatkalla Noblessnerin alueelle.

Mekko on ihana Miia Halmesmaa Flirty-mekko ja osa laajempaa yhteistyötä Weecosin kanssa, minulla on nimittäin ilo toimia Weecos-lähettiläänä, ja yksi Weecosilla myynnissä olevista brändeistä on Miia Halmesmaa. Olette ehkä jo humanneet sivupalkissa ties kuinka kauan olleen Weecosin pikkubannerin, mutta jos Weecos ei ole ennestään tuttu, niin kyseessä on verkkokauppapaikka, josta löytyy lukuisia ekologisesti ja eettisesti toimivia brändejä niin vaatteiden, kodintuotteiden kuin kosmetiikankin saralla.

Miia Halmesmaa on raikas tuulahdus kotimaisen muodin saralla, vaatteissa on kepeyttä ja raikkautta. Materiaaleista löytyy tyylikkäästi käytettyä pitsiä ja käytettävällä tavalla rohkeita värejä. Tyypillisesti pidän tyköistuvista vaatteista, mutta vaikka Halmesmaan muotokieli on pitkälle A-linjaisia, ne eivät tunnu yhtään kaavuilta tai muodottomilta. Yksityiskohdat, rypytykset ja saumojen paikat tekevät niistä siroja ja keveitä. Juuri sellainen on tämäkin mekko, tyttömäinen, monikäyttöinen, keveä ja ylipäätään ihana päällä. Plussaa piilotaskuista, sillä taskut mekossa ovat harvinaisuus, mutta ehdottomasti iso plussa!

Joitain Miia Halmesmaan vaatteita on parhaillaan Weecosissa alessa, joten jos tyyli ihastuttaa, kannattaa tsekata valikoima.

Mekko: Miia Halmesmaa, saatu yhteistyön kautta / Korikassi: & Other Stories / Sandaalit: Vagabond

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.