Otin viimein työn alle pitkittyneen projektin siirtää vaatekaapin siivouksen myötä kertynyttä kiertoon lähtevää huuto.netiin, joten nyt löytyy kasa huudettavaa täältä, kannattaa kurkata josko kiinnostavaa löytyisi! Siellä tosin on vasta puolikas koko urakasta, nimittäin toinen kasa (vaatteiden lisäksi mm. muutama laukku sekä kenkäpari) odottaa vielä jatkamista ja jaksamista. Ajatukseni oli napata niistä tänään kuvat, mutta kun vielä puolenpäivän aikaankin oli sisälläkin niin pimeää luovutin ja jätin urakan toiseen kertaan. Huikkaan kyllä kunhan saan loput siirrettyä huuto.netiin. Käytännössä se ei vaatisi kuin yhden aurinkoisen päivän, mutta tiedä sitten milloin tulee eteen, ensi keväänä ehkä?

huutonet

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Aikamoisia aarteita sinulla :) Ja voin täysin samaistua kuvausongelmaan! Nyt on niin hurjan pimeää ja jos on edes vähän valoisampaa, niin se aika on ehkä tunnin tai kaksi päivästä. Minun tuurilla en tietenkään ole kameran kanssa valmiudessa silloin ;)

http://www.essiesophie.blogspot.com

Vastaa

Voih, tämä harmaus on kyllä niin masentavaa! Meillä on kotona monina päivinä jopa keskipäivällä niin pimeää, etten kestä. Alkusyksyssä maalailin mielessäni mahdollisuutta napata kuvia luonnonvalossa sisällä, mikä on muuten hyvä idea, mutta eipä vaan ole sitä luonnonvaloa paljoa näkynyt :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.