Evakkoelämä tympii jo pahasti, vaikka sitä on takana vasta muutama yö. Katselen kaihoisasti kotiin vieviä reittejä ja töistä lähtiessä olen lähes vahingossa lähtemässä väärään suuntaan. Muiden nurkissa viipyily on tyhmää. Toki olen kiitollinen kaikista majoitusavuista, mutta kieltämättä kaipaa myös hiljaisuutta ja pysyvyyttä. Että voisi vetäytyä omaan tilaan ja olla vain, niin kuin kotonaan. Pitäisi asennoitua tähän seikkailuna, mutta kuluttaneiden viime viikkojen jälkeen antaisin aika paljon omasta rauhasta. Asennekysymys, tiedän. Nyt itsellä on selvästi asennevamma. Ja väsymys.

Blogikin näyttää temppuilevan. Yläbanneri on tänään kadonnut jonnekin vaikken omasta mielestäni ole tehnyt yhtään mitään. Paljon pitäisi muutenkin pistää uusiksi ja kokonaisuus natisee liitoksistaan, mutta se ei ole ollut prioriteettilistan ykkösenä – ajallisesti ja budjetillisesti. Mutta se olkoon heti seuraava projekti kunhan pääsen väliaikaiskotiin ja saan arjen siellä rullaamaan. Koitetaan kestää siihen asti! Ja toivottavasti blogi itsessään kestää siihen.

Mutta hypätään kuvissa viikon taakse, siihen kun vielä oli loma. Nämä kännykkäkuvat ovat Flowsta. Pidin paljon asusta, se tuntui hyvälle ja omalle, vaikkakin hetki meni tottuessa hattuun. Ei sillä, pidän ylipäätään hatuista paljon, mutta koska käytän harvoin, tuntuu olo silti aluksi vähän kummalle. Mutta tämä kokonaisuus syyskauteen tuunattuna pääsee ihan varmasti päälle toistekin.Raitapaita: & Other Stories / Hame: H&M / Hattu: H&M / Tennarit: Superga, saatu blogin kautta / Laukku: Coccinelle
Kuvat: Saara / Rööperin Rouva

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.